Chapter 36-Again?!

39 2 0
                                    

Hey loves sorry maar heb het erg druk met school en daarom staat het boek op on hold maar ik ga dit boek zeker eindigen. Ik ben zeker benieuwd naar jullie meningen x 

Enjoy :)

Louisiana: 

De zaal stond vol met dansende mensen die elkaar gelukkig aan keken. Ik echter had alleen maar oog voor mijn prachtige man, zijn prachtige groene kijkers waren groot van de hoeveelheid alcohol en zijn lippen waren opgezwollen door het zoenen. Hij hield me stevig tegen zich aan en rook steeds aan mijn haar. Dit alles was de mooiste dag van mijn leven, gewoon even nergens aan denken "Ja" Zeggen en gelukkig zijn. Mijn dochter schopte me af en toe wat mij liet glunderen, tuurlijk het is af en toe vervelend als ik zit te eten of probeer te slapen maar het is fijn om te weten dat ze er is en dat ze oke is. "Geniet je een beetje van je avond schoonheid?"Fluistert hij zachtjes in mijn oor. Ik knik en druk een kus op zijn kaaklijn. "Doe dat nog eens en wij gaan samen even een kamer uitzoeken." Zegt hij donker, ik giechel als een schoolmeisje en geef hem een lange zoen. Er word aan mijn jurk getrokken , ik draai me om en zie Carter met een big smile staan. "Harry mag ik met prinses dansen?"Vraagt hij. Harry knielt en kijkt Carter recht aan "Oke maar ze is wel van mij he." Carter knikt braaf en steekt zijn armen omhoog zodat ik hem kan tillen. Na een tijdje te hebben gedanst en gepraat te hebben met Carter gaat hij naar zijn vader toe. Dan trekt mijn moeder me naar zich toe. "Lou wie is die man?"Ze wijst naar Ken de oom van Liam. "Dat is Ken de oom van Liam."Zeg ik simpel. "Oh oke.""Mam ga er heen. Hij is heel erg aardig." Mijn moeder kijkt zenuwachtig maar loopt dan toch die kant op. Na een tijdje lachen ze naar elkaar en moeten ze blozen, het zou mijn moeder zo goed doen een man die voor haar kan zorgen en lief is. "Mevrouw Styles." ik draai me om en er staat een onbekende man voor mijn neus. "Ja wie vraagt dat?"Hij zegt niks en overhandigt me een doos, dan draait hij zich om en loopt weg. Ik loop naar een tafel en ga op de stoel zitten, langzaam open ik de doos en slaak een gil. Het is Lou. Harry zijn kerst cadeau, ze is helemaal bebloed en het hoofd is er af. Er zit een brief bij. 

Dacht je nou echt zo makkelijk van ons af was? We zeiden toch dat er iemand dood zou gaan? Heb je een mooie dag ? Nou dit is een van de laatste. Als je je niet snel uitlevert aan ons is je kat niet de enige die er zo bij ligt. We spreken elkaar snel.

Ondertekent T.A

"Babe wat is er?"Ik voel een hand op mijn schouder en zie Harry naar me kijken. Dan kijkt hij naar beneden en ik sluit snel de doos. Hij word lijk bleek en krijgt tranen in zijn ogen, "Is dat Lou?"Ik knik en trek hem in mijn armen. Hij snikt en grijpt me harder vast. "Het komt goed we kopen wel een nieuwe."Hij knikt en knuffelt me stevig. "Kom zet die doos weg het is een avond voor feest." 





You and i(dutch Harry styles fanfic)ON HOLD!!Where stories live. Discover now