Chapter 23- Memories

78 15 2
                                    

Hayy hayy daar ben ik weer, gisteren een kort hoofdstuk en bijna het hoofdstuk waarin we zullen weten wat ze zult kiezen. Ik ga Zayn niet uit mijn boek werken omdat hij niet meer in 1D zit. Tot het eind blijft hij erin. Vele van jullie zullen Louisiana aka Nina Dobrev vast herkennen als Elena uit de vampire diaries helaas is seizoen 6 net weer afgelopen en is Nina ermee gestopt dat betekent dat ik het met de beelden moet doen die er zijn gemaakt want nieuwe komen er niet. Maar Sirieus mensen ga het kijken x
Ook wil ik een geweldig boek van een goeie vriendin aan jullie voorstellen : OFTEN geschreven door @ChanelLuster het lezen is zeker de moeite waard. Keep holding on the good work ;)

Lange A/N
Maar nu
Enjoy :)

Louisiana:

Na mijn heftige gesprek met Perrie was ik in slaap gevallen en ging Perrie met Zayn naar de stad. Na een paar uur slapen met een hoop nare dromen werd ik wakker geschud door Niall die de mededeling had dat we een super enge horror film gingen kijken. Dus daar zit ik dan naast Niall en Liam op de bank. En eerlijk ik verveel me dood. Wat een saaie film. " Vind je dit nou helemaal niet eng ?" Mompelt Niall op een fluisterende toon. In de hoek van de kamer waar Harry zit hoor ik opeens zacht gegrinnik, ik draai mijn hoofd die kant uit en zie Harry met een bigsmile naar me kijken als hij mijn blik vangt knipoogt hij snel en begint te praten tegen Niall. "En aantal weken voordat ik naar x factor ging keek ik veel horrorfilms met Lou. " Dan draait hij zijn hoofd terug naar mij en vangt mijn staar blik. Weer knipoogt hij en voel ik het bloed naar mijn wangen stijgen. Oh my the memories.

" Harry ik ga echt niet zo'n horror film kijken ik kan vast weken niet slapen. " " Lou wees niet zo'n drama Queen zo eng is het niet ik zal je heel de avond vasthouden goed ? " " En toch doe ik het niet ." "Ik heb een idee. Als jij het echt zo eng vind en het niet aan durft om zonder je grote held te slapen zal ik 2 weken lang naast je wakker worden en naast je in slaap vallen, goed ?" Dus ik stemde in. "Wacht voordat we gaan kijken eerst een foto!" Roep ik enthousiast. Ik hield de camera voor ons en maakte een foto. Ik glimlachte trots en liet me in het kussen zakken. Een uur later lag ik helemaal boven op Harry met mijn ogen stijf dicht en mijn hoofd tegen zijn borst aan. "Haz. Zet het uit please. " "Waarom het is toch leuk ?" Ik schud heftig mijn hoofd en begin langzaam te trillen. Harry klikt dan de tv uit en slaat zijn armen om me heen. "Nu zal ik hier wel moeten slapen . "Ik knik en kruip snel onder de dekens. Vlak nadat de film was begonnen had ik mijn pyjama aangetrokken voor het geval dat ik in slaap viel. Harry klom uit mijn bed en trok zijn shirt over zijn hoofd en trok zijn broek uit. Dan kruipt hij bij me onder de dekens en trekt me tegen zich aan. " Ik zal je beschermen Lou voor altijd. " mompelde hij vanaf dat moment doezelde ik in een droomloze slaap.

Harry hield zich netjes aan zijn afspraak. We keken om de aantal dagen opnieuw een horror film en uiteindelijk was ik niet bang meer. Maar toen Harry na die 2 weken niet naast me lag voelde ik me zo eenzaam dat ik over ben geklommen en bij hem ben gaan liggen. Bij al deze fijne herinneringen krijg ik een warm en liefdevol gevoel die ik zo vreselijk mis. Dan staat Harry op en loopt naar me toe. Hij glimlacht en trekt me omhoog. Dan lopen we met zn tweeën de trap op naar zijn kamer. In stilte neem ik plaats op zijn bed en kijk hem afwachtend aan. " Dacht je ook even terug aan die foto en de 2 weken ?"Mompelt hij na een lange stilte. Ik grinnik en knik. Dan is het weer stil, na een tijdje kijkt Harry me aan en begint hij te praten. " Lou ik hou nog steeds van je en ik wil voor je zorgen totdat je je laatste adem uitblaast. Wil je opnieuw mijn verloofde zijn ?" Vraagt Hij terwijl hij op zijn knie zit. "Harry we zijn geen stel meer." "Lou ik wil zo graag jou weer de mijne noemen. Alles met jou mis ik. Ik hou ontzettend veel van jou en zeg niet dat je dat niet van mij doet. Dus alsjeblieft geef me nog een kans en zeg ja." Ik kijk hem dan twijfelend aan maar knik uiteindelijk toch ja. Harry glimlacht en tilt me de lucht in. Langzaam drukt hij zijn warme zoete lippen op die van mij. Ik glimlach en sla mijn armen om hem heen en zoen hem vol van passie terug. Wat heb ik hem gemist. Na een paar seconden laat hij me los en zet me neer op de grond. Langzaam duwt hij de ring terug om mijn vinger en drukt dan voorzichtig een kus op mijn hand. Nu ik even mijn blik door de kamer laat gaan zie ik dat alles veel meer is opgeruimd en dat hij de kamer versierd heeft met kaarsen en rozen. Opeens hoor ik achter me een nummer dat aangezet word. Maar niet zomaar een nummer ... Het lievelings nummer van mij en Harry samen. Hunger van Ross Copperman. " Mag ik deze dans? "Vraagt hij met een glimlach terwijl hij zijn hand naar me uitsteekt. Ik knik en neem zijn hand aan. En zo sta ik daar verliefd te dansen samen met Harry.

You and i(dutch Harry styles fanfic)ON HOLD!!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu