Chapter 34-Bachelor party

49 3 0
                                    

Louisiana:
Toen we gisteren thuis kwamen zat iedereen in spanning op ons te wachten. Ik ben gelijk naar boven gegaan en in slaap gevallen. Het is nu 02:00 in de nacht en ik ben klaar wakker. De baby blijft maar schoppen en doen. Ga nou slapen! Alsof ze mijn gedachten kan horen word ze rustig en naar mijn gevoel ligt ze te slapen. Wanneer ik bijna in slaap val hoor ik een klap beneden. Snel pak ik een spuitbus uit de kast en loop ermee als een soort wapen mee de trap af. Geschokt kijk ik naar de persoon die in het licht van de keuken staat. "Pap?" Mompel ik zachtjes. De inbreker draait zich geschrokken om en staart me aan. Ik huiver als ik zijn gezicht zie, het is inderdaad mijn vader. Hij is zijn bierbuik kwijt en heeft zich geschoren. Ook is hij naar de kapper geweest en onder zijn zwarte kleding draagt hij een net zwart pak. "Louise..." Zegt hij zachtjes terwijl hij zijn koevoet laat vallen en zijn kap af doet. "Hoe gaat het ? Weg bij mam he?" Hij knikt en bekijkt me even, dan valt hem mijn dikke buik op. "Ik heb een goed betaalde baan bij COSwiftyys, en heb een nieuwe vriendin waar ik super gek op ben. Ze is alleen iets jonger dan mij maar dat is geen probleem, Harry heeft er ook geen gras over laten groeien zie ik,ben je al klaar met je behandeling dan?" Snel schud ik mijn hoofd en voel een traan rollen. "Nee,en die zal ik ook nooit eindigen.Ik heb gekozen voor mijn dochter." Hij lijkt geschokt maar knikt dan even droog. "Dus je gaat dood?" "Ja maar ik kan ook nog 5 jaar leven" Weer knikt hij en kijkt even uit het raam. "Wat doe je hier?"Vraag ik me hardop af. "Iets."Zegt hij kil ,opeens hoor ik voetstappen naar beneden komen. "Lou?" Vraagt de stem van Niall. Als hij naast me staat en de slaap uit zijn ogen heeft gewreven schrikt hij als hij mijn vader ziet. Als Alec zijn pistool uit zijn jas haalt en hem op Niall richt blijf ik maar schreeuwen dat hij weg moet gaan. Als Niall dan eindelijk naar boven loopt staat iedereen van boven naar beneden te kijken. "Ik ga weer. Laat ik het niet merken dat de politie gebeld is. Dag lieve dochter. " Zegt hij met een hoge stem voordat hij de deur uit wandelt. Verstijfd zak ik op de grond en maak mezelf klein, dan begin ik zachtjes te snikken. Na een tijdje voel ik Harry zijn sterke greep en lig ik weer in een warm bed. De eerste keer dat ik mijn ogen open is het 11 u in de morgen en ligt Harry niet meer naast me , wel ligt er een briefje:

Ben ontvoerd door de jongens, der staat me een leuke dag te wachten zeiden ze nou dat moet ik nog zien, zie je voor het altaar Mrs. Styles ;)

Gr Mr.Styles x

Een steek gaat door me heen, ik wist dat deze dag zou komen maar ik had hem nu liever naast me gehad na de gebeurtenis van vannacht. Mijn deur gaat met een klap open en daar staan de meiden met allemaal een pikant rokje en daarop een gekleurd hemdje met de tekst: Rainbow is the motto for the bachelor party from LOULOU!

Ik grinnik en sta langzaam op , dan krijg ik een nog korter rokje aan en ook zo'n zelfde hemdje maar daar staat op: Rainbow is my motto today! Ik zucht en laat ze mijn make up en haar doen,als ik na een tijdje klaar ben nemen ze me mee naar beneden waar heel de woonkamer verbouwd is en tot mijn verbazing zie ik de meest raarste spelletjes en dingen klaar staan. Tot mijn vreugde zag ik dat er ook een hoop dingen met babys te maken hadden. "Lou, omdat de jongens er een feestje van maken is dat vandaag ook ons plan. Je ziet dat er geen stripper is maar we hebben er wel een geregeld."Oh boy... "Have fun!"Schreeuwt El terwijl ze me knuffelt. De hele dag was ik onzinnige spelletjes aan het doen die nergens op sloegen. Bijvoorbeeld: ik moest een baby born verschonen met mijn gezicht. Hij had een ontbijtkoek luier vol. Mijn gezicht zat onder de plak. Nu hebben we even rust en zijn El en Pez pizza halen. Zodra we onze pizza ophebben staan we allemaal met onze kont te schudden voor de tv , ja ze hadden de wii opnieuw aangesloten en nu zijn we just dance aan het doen. Als het 22:00 uur is gaat de bel, ik word geblinddoekt en op een stoel gezet. "Ahh jongens jullie hebben me al genoeg voor aap gezet en nu moet ik dit ook nog doen."Hoor ik een hele bekende stem zeggen. "Lou zie hier je eigen stripper, zoen contact is verboden."Zegt Danielle blij. Dan gaat mijn blinddoek af en zie ik Harry gekleed in een Miley Cyrus outfit voor mijn neus staan. Zodra we cant stop start begint hij te twerken en raar te dansen. Na een tijdje plas ik bijna in mijn broek van het lachen. Als het nummer is afgelopen komt Harry naar me toe en zoent me vol op mijn mond, ik glimlach en zoen hem vol liefde terug. Na een tijdje word Harry van me af getrokken en lopen hij en de jongens de deur uit. "Zo en nu naar bed jij morgen trouw je met die idioot."Zegt El met een glimlach , lachend schud ik mijn hoofd en loop de trap op. Boven kleed ik me uit en ga snel onder de wol en val in slaap.







You and i(dutch Harry styles fanfic)ON HOLD!!Where stories live. Discover now