Chapter 35-The wedding of my dreams

31 2 0
                                    

Het is zover de bruiloft waarop we gewacht hebben. Had het erg druk met leren van examens enzo naja Enjoy loves :)

Louisiana:

Zodra ik mijn ogen open spoelt er een gevoel van geluk door me heen. Vandaag was het zover, de dag dat ik voor altijd Mrs. Styles zal zijn. Langzaam sta ik op en open de gordijnen met een glimlach. Als de deur met een bonk opengaat schrik ik maar glimlach als tot mijn opluchting mijn kleine zusje naar binnen rent. Ze heeft een beige jurkje aan en roze bloemen in haar haar. "Wat ben je mooi !" Zeg ik blij als ik haar optil en haar omhels. " Jij nog niet !" Zegt ze boos terwijl ze haar vinger naar me uitsteekt. Ik bijt er zachtjes in en dan schieten we beide in de lach , ja dit word een fantastische dag.

Met een zucht kijk ik naar buiten het regent iets waar ik wel een beetje van baal maar het staren naar de regen is wel mijn favoriete bezigheid als ik me verveel.  Druppels dwarrelen naar beneden. Als ik weer gerommel in mijn buik voel glimlach ik , ze voelt het ook ze voelt dat ik blij ben. Ik glimlach en aai tevreden over mijn buik. " Lieverd !" Zegt mijn moeder blij als ze de woonkamer in loopt. " He mam. " Zeg ik blij als ik haar knuffel. Het moment dat ik zo ongelofelijk boos op haar was was eigenlijk zo weer verdwenen uiteindelijk kan ik niet zonder mijn moeder. " Hoe gaat het met mijn kleinkind ?" Vraagt ze met een piep stem en glimlacht even , toch zie ik de tranen in haar ogen staan. Het doet haar pijn dat ze haar dochter gaat verliezen en dat zie ik maar toch probeert ze blij te zijn voor ons kindje. Zodra El eindelijk klaar is met mijn make up en haar mag ik mijn jurk aan. " Wauw wat heb ik een mooie zus. " Mompelt mijn broertje zachtjes die van af de stoel naar me kijkt. Ik knik dankbaar en glimlach naar hem. " Lou wat gaaf !" Gilt Niall die even naar huis kwam om mij te checken.  Ik grinnik en knuffel hem als hij naar me toe loopt "Dankje ben er zo blij mee. " Zeg ik quasi blij. Ik was wel blij maar alles is zo anders alsof ik een lijst aan het afwerken ben die af moet en dat ik dan gewoon dood ga. Het is wel zo , het is de harde verschrikkelijke waarheid dat ik nooit mijn dochter zo zou zien. Dat ze gaat trouwen of een kind draagt , alles ik zou alles missen. "De auto staat voor. " haalt Perrie me uit mijn gedachten als ze voor me staat. Langzaam loop ik de trap af naar de deur waar een grote auto achter staat. Het is een wit gespoten range rover en voor de auto staat de liefde van mijn leven. Zodra hij me ziet staan gaat zijn mond open en kijkt hij me aan alsof ik een bak vol eten ben of zoiets. Hij glimlacht en kijkt me afwachtend aan , alsof hij me niet meer herkent. "Hey beautiful."Zegt hij met een zoete stem. "Laten we gaan dan maar." Mompel ik zachtjes als El allemaal foto's van ons heeft gemaakt. Zodra we samen in de limousine zitten drukt hij zijn warme lippen op die van mij. Zachtjes en liefdevol, hij was zo ongelofelijk knap in zijn pak. "Je bent echt prachtig. Mrs. Styles." Zijn woorden laten me blozen en glimlachen, ik zou ja zeggen. Omdat hij bij mij hoort voor altijd.

Na een half uur rijden komen we aan op een prachtige foto locatie. De fotograaf is er ook en zegt dat we klaar moeten gaan staan. Na een lang uur heeft de fotograaf mooie foto's gemaakt. En nu was het dan zo ver, we waren op weg naar het strand waar onze bruiloft maar ook ons feest zou zijn. Het enige vervelende is de pers, we hopen allemaal niet dat iemand iets heeft uit gelekt. Het is leuk beroemd zijn maar de pers die alles wilt weten is wel een nadeel. Zodra we aankomen doet Harry netjes de deur voor me open en helpt hij me de auto uit. Mijn zusje en de andere bruidsmeisjes tillen de jurk op , Harry rent naar zijn plek en daar staat niall om mij te gaan begeleiden. Ja een vader heb ik niet dus ik koos voor Niall. Zodra de muziek start lopen we langzaam de tent in en hoor ik iedereen blij zuchten als ze me zien. Harry straalt, hij kijkt met een enorme glimlach naar me. Als ik eindelijk bij hem ben geeft niall me over en gaat hij bij de getuigen staan. De ambtenaar houd eerst een heel verhaal over mij en Harry en ons gecompliceerde leven maar dat ondanks alles we wel samen zijn. Nu was het dan de beurt van Harry om zijn gelofte te doen. "Lieve mensen, lieve vrienden , lieve familie , lieve baby en mijn liefste Lou. " hij zucht even en slikt even. Hij gaat niet huilen toch ? "Samen door dik en dun, van af jongs af aan Bonnie en clyde , en dan nu bezegeld met een baby en een huwelijk, misschien niet voor eeuwig maar wel voor nu. Ookal heb je niet lang ik wil je toch bedanken voor onze kleine oneindigheid en ik hoop dat het nog even duurt. Lieve lieve Lou ik hou van jou meer dan wat dan ook. " de tranen springen in mijn ogen en ook in die van hem. Dit was zo speciaal zo lief zo mooi. Zodra ik mijn geloften heb gedaan leggen we de eed af en zeggen we beiden ja. Daarna schuiven we elkaar de ringen om die gebracht waren door mijn zusje, en dan word ons huwelijk bezegeld met een kus van passie, verlangen en een liefdevol gevoel.

You and i(dutch Harry styles fanfic)ON HOLD!!Where stories live. Discover now