Chapter 19-Kevin 2.0

97 16 2
                                    

Hee peeps, weer hoofdstukje,heb niet veel te zeggen. x

Louisiana:

Na een half uurtje in de auto hebben gezeten word ik erg moe en kan ik amper mijn ogen open houden. Zonder dat ik zie klik ik een nummer aan en bel het dan. "Hallo?,Lou, Babe? is er iets?"Als ik hoor dat het Harry is zucht ik vermoeid en knik. "Harry kom me halen, Ik kan niet meer verder. Ik ben kapot. "Het is dan even stil aan de lijn. "Waar ben je?" Snel geef ik hem het adres en zet mijn auto aan de kant. Harry kwam me halen,hij nam iemand mee die Liam zijn auto terug naar huis kon rijden. Langzaam voel ik hoe ik me steeds zieker en zieker begin te voelen. De pijn in mijn hoofd word ondraaglijk, het is alsof heel veel mensen op mijn hoofd aan het slaan zijn. Ook is de buikpijn en het misselijke gevoel steeds ondraagelijker. Snel doe ik het raam open en geef naar buiten over. De tranen blijven maar rollen over mijn wangen. Alles doet zo pijn. Langzaam zakken mijn ogen dicht en zie ik niks meer.

"Lou,Word wakker!"Langzaam word ik wakker door de klappen tegen mijn wang. Het is Louis die me bezorgd aan kijkt. "Kom we gaan naar huis mop."Zegt hij met zijn warme lieve stem. Ik glimlach en laat me optillen door Louis. Hij zet me op de bijrijder stoel in zijn auto. Harry rijd naar huis in de auto van Liam.  Als Louis en Harry even hebben gepraat stapt Louis in en Harry ook. Harry rijd voorop en ik en Louis daarachter. "Ga maar slapen Lou."Zeg Louis nog zachtjes tegen mij. Dan val ik langzaam in slaap.

Binnen ongeveer een uur ben ik weer wakker. We zijn thuis en Eleanour is aan het koken. Ik zit op de bank tegen Niall aan. Niall en Zayn doen een potje fifa. Terwijl Louis en Harry aan het discussiëren zijn over de kleur van de jurk die Perrie heeft gekocht.  Perrie is boven aan het douchen en dat was het wel. "Al een nieuwe duif gekocht Lou?"Vraag ik met een glimlach en kijk hem even aan. Louis kijkt even naar Harry en dan naar mij. "Nee hoezo?""Kijk maar in je hok."Zeggen ik en Niall tegelijk, we schieten in de lach en ik druk een kus op zijn wang. Harry zijn blik gaat binnen 2 seconden van blij naar jaloers. Lachend trekt Niall me in een knuffel en tilt me op. Dan loopt Niall achter Louis aan naar het duiven hok. Louis opent voorzichtig het hok en ziet de nieuwe duif met een kaartje aan zijn poot.

Kevin 2.0 is mn naam, Hay Louiss. Ik zit in je kooix

Louis doet voorzichtig het kooitje dicht en draait zich blij om. Dan rent hij blij op mij en Niall af en trekt Niall in een omhelzing. "Dankjulliewel."Zegt hij blij en drukt een kus op Niall zijn wang. Ik grinnik en kijk even omhoog naar Niall. "Het was eigenlijk het idee van Liam maar ik heb de duif gehaald samen met Niall."Zeg ik met een glimlach. Niall zet me voorzichtig op mijn voeten neer en ondersteunt me van achteren. Ik ben hem daar erg dankbaar voor. Dat hij denkt aan mijn ziekte en daar zoveel mogelijk op let. "ETEN!"Schreeuwt Eleanour vanuit de keuken. Langzaam lopen we die kant op en gaan aan tafel zitten. Als mijn bord vol ligt met eten zucht ik even en kijk met een vieze blik naar het bord. "Is er iets? Is het niet lekker?"Vraagt Eleanor lief. Ik schud mijn hoofd en kijk haar met een glimlach aan. "Heb niet zon trek,en voel me niet heel erg lekker."Mompel ik zachtjes terwijl ik vanuit mijn ooghoek Harry naar mij zie staren. Langzaam neem ik een paar happen. Na nog een aantal happen word het me teveel en voel ik allemaal spuug omhoog komen en de hoofdpijn word weer erger. Ik ren snel naar de wc en geef weer over. Als het er allemaal uit is spoel ik de wc door en spoel mijn mond. Ik was even mijn handen en loop weer naar de eetkamer. "Ik ga naar bed jongens.Wel-""GOEIEAVOND!!"Onderbreekt Liam mij met een vrolijke stem. Ik glimlach en draai me om naar Liam. "Hoe was het bij Danielle?"Vraag ik met een grijnzende blik. "Ze is geweldig lief en aardig, waarom zijn we nooit eerder naar haar toe gegaan?"Ratelt hij maar door over Danielle. Ik glimlach en geef hem een knuffel. "Nou zoals ik al zei Weltrusten"Zeg ik nog en loop dan de trap op. Boven kleed ik me uit en trek mijn pyjama aan. Als ik bijna onder de wol wil kruipen hoor ik een klop op de deur. "Hee wil je nu wel met me praten?"Vraagt Harry die binnen komt lopen. Ik knik en ga onder de dekens op het bed zitten. Harry komt naast me boven op de dekens zitten en kijkt me aan. "Het spijt me, ik had nooit iets met Taylor moeten doen. Ze zei gewoon dingen die me raakten en de drank erbij... Het spijt me gewoon ontzettend Lou. Maarja je bent nu al van Niall dus jou terug krijgen gebeurt vast niet meer." Ratelt hij door en wacht dan op wat ik ga zeggen. "Het geeft niet, ik had gewoon niet verwacht dat je het zou doen daarom schrok ik er zo van. Ik wil ook niet meer terug bij je, ik wil eerst gewoon weer de vrienden band opbouwen. En dat met Niall....Niall is mijn beste vriend, en ik ben heel eerlijk dat ik meer voor hem voel. Dus ik bekijk het wel even met hem maar voor nu wil ik rust en morgen een goed verloop van de afspraak bij de dokter."Zeg ik zachtjes tegen hem. "Dankjewel Lou, ik zal er altijd voor je zijn. Weet je zeker dat ik niet mee hoef?""Nee Niall en ook Liam gaan mee. Dus het komt goed hoor.""Nou dan zal ik je wel laten,weltrusten Lou."Mompelt Harry nog en drukt dan een kus op mijn voorhoofd. Dan loopt hij de kamer uit en doezel ik in een droomloze slaap.

You and i(dutch Harry styles fanfic)ON HOLD!!Where stories live. Discover now