Chapter 32-Leave us alone

45 3 0
                                    

Hee lovies het spijt me dat ik zo weinig heb geschreven maar had zo mijn persoonlijke reden, van gedoe met mn ex tot familie drama. Ik heb het ook druk gehad met school en After en andere boeken uitlezen. Maar het spijt me heel erg en geniet van dit hoofdstuk x

Louisiana:

"Hij is zo mooi"Gilde El enthousiast terwijl Perrie met haar vingers zachtjes over haar buik aaide. Ze was nu al erg rond. Ze zou een goeie moeder worden en Zayn zou haar altijd ondersteunen en van haar houden. Een traan rolt over mijn wang met het besef dat ik nooit zo gelukkig zou worden. Ik zou nooit zo van iemand kunnen houden en misschien over 2 jaar aan een nieuwe baby beginnen. Ik zou nooit mijn dochter verliefd zien worden of haar eerste kind als eerste vast houden, Nooit ik zal alles missen. Harry daarintegen zal alles zien en alles meemaken zonder mij. Het besef dat hij alles alleen gaat doen doet me niet goed maar ik laat het maar voor wat het is. Hij heeft de jongens en mijn moeder en zijn ouders. Alles komt goed. Denk ik. "Aarde aan louuu!"Gilt El blij terwijl ze me kietelt. Ik lach en schud mijn hoofd. "Jahaaaaa?" "We gaan."Mompelt Perrie zachtjes. Er is iets maar ik kan niet precies zien wat is. "Ik ben heel erg misselijk."Beantwoord ze mijn gedachten. Ik wrijf zachtjes over haar rug als we de shop uit lopen.

Na een rit van een uurtje zijn we eindelijk thuis. "Babe"Mompelt Zayn tegen Perrie die op de veranda een peuk zat te roken. Perrie glimlacht en kruipt bij hem op schoot. Ik en El lopen naar binnen. Als we binnen komen worden mijn ogen groot en glimlach ik. "NIALLL!!!" Gil ik blij. Ik ren op hem af en sla mijn armen om hem heen. "Ben weer thuis"Zegt hij lachend waarop ik glimlach en hem los laat. "Waar is Harry?"Vraag ik aan Louis die net binnen komt lopen. "Uhh boven volgens mij."Zegt hij terug. Ik knik dankbaar en loop de trap op. Als ik boven ben voel ik een steek in mijn buik even buig ik voor over en houd ik mijn buik vast maar al snel herstel ik me zelf en loop rustig door. Ik klop op de deur en wacht een paar seconden. Als ik niks hoor stap ik gewoon naar binnen. Als het donker is frons ik. Maar dan gaat het ligt aan en voel ik twee armen om mijn middel. Een warme adem in mn nek maakt me helemaal gelukkig. "Liefje." Zegt hij zachtjes terwijl hij een kus in mijn nek drukt en me dichter tegen zich aan trekt. Ik glimlach en druk een kus op zijn wang. "Laat die jurk van je zien." Kreunt hij zachtjes terwijl hij een spoor van kusjes in mijn nek achterlaat, "je hebt pech hij is niet hier." Harry zucht geïrriteerd en begint te bijten wat mij laat kreunen. "Stop..." Mompel ik zachtjes maar ik wil niet dat het stopt ik wil dat hij me aan raakt voor zo lang het mogelijk is.

Als we een uur later beneden komen is de zweer gespannen en is iedereen stil. "Is er iets ?" Vraagt Harry meteen. Niall wijst naar een brief op tafel terwijl hij naar buiten staart. Perrie zat met tranen in naar ogen tegen Zayn aan gedrukt. El en Lou zaten samen op de bank en keken ook naar buiten. Ik verstijf en loop traag naar de tafel toe en pak de brief op. 'Gefeliciteerd Louisiana we zijn trots op je dat het een meisje is. We gaan haar later erg hard nodig hebben achter de ramen of in ons bedrijf. Geniet van je zwangerschap en  dat van niall was slechts een waarschuwing de volgende keer gaat er iemand dood.

Getekend T.A

Ik huiver en geef zonder een woord te zeggen de brief aan Harry. Als hij klaar is smijt hij de brief door de kamer en zet zijn vuist in de muur. "Whattefuck denken die gasten wel niet? Beetje mijn verloofde , mijn vrienden en mijn dochtertje bedreigen!?!? Wacht maar ik krijg ze wel!" Schreeuwt hij kwaad terwijl hij een stoel kapot smijt. Ik zak op mijn knieën en begin te snikken. "Wat doen we?" Mompelt Louis na een lange stilte als Harry klaar is met zijn uitbarsting. "Jullie vertrekken nu." Mompelt Zayn. Verbaasd staar ik hem aan. Harry kijkt woedend op en snuift even "en hoezo dat? We moeten juist samen werken om elkaar te beschermen. Maar oke top man je bent echt zo'n fantastische vriend he!" Schreeuwt hij kwaad. "Dat is het niet. Perrie is zwanger en Louis heeft net nieuwe duiven ik wil niet dat iedereen iets overkomt oke." Mompelt hij terug terwijl hij zachtjes over perrie's buik aait. "Dat gebeurt niet." Onderbreekt niall hun gekibbel. "We bellen de politie en we vragen Paul om wat maatjes van hem te bellen om die voor de deur te zetten, dan is er niks aan de hand. " ik knik dankbaar naar Niall en glimlach zwak. Opeens voel ik weer een steek maar deze zakt niet maar word juist erger, voor dat ik het door heb schreeuw ik het uit en voel dat alles zwart voor mijn ogen.

You and i(dutch Harry styles fanfic)ON HOLD!!Where stories live. Discover now