14.Bölüm-Yastık Savaşı

1.8K 116 2
                                    

"Ceylin'in Ağzından"
"Günaydın Uykucu"
Karşımda bir adet gülümseyen Mert varken ne yapmam gerektiğini biri bana söylesin lütfen. Özellikle uyku sersemliği üstümdeyken. Şu an yaptığım gibi boş boş bakmaya devam mı etmeliyim yoksa ahh her neyse işte.
"Benim burda ne işim var"

"Sızdın bende seni buraya getirdim."

"Onu anladıkta niye senin odandayım onu anlayamadım."

"Canım öyle istedi."
Mert'in cevabı üzerine gözlerimi devirip yatakta ki yastıklardan birini ona fırlattım. Tam isabet demeyi çok isterdim ama attığım yastığı havada yakalamıştı pislik. Üstümdekiyi örtüyü kaldırıp yataktan çıkmak için hareketlendiğimde üstümde elbisem yerine kapri ve t-shirt olduğunu görünce istemsiz olarak ağzımdan bir çığlık kaçtı. Mert'e dönüp

"B-benim üstümü kim değiştirdi?"

"Ben değiştirdim."

"Nee!!!" Mert bu çığırmamdan sonra yüzünü iyice buruşturunca üstüne doğru yürümeye başladım. Ben yürüdükçe o geri geri gitmeye başladı. Duvara doğru yaklaşınca oda da onu kovalamaya başladım.

"Ceylin bak valla bakmadan değiştirdim üstünü."

"Hadi be ordan."

"Valla diyorum bak gelme."

"Kaçma Mert."
Yatakta ki diğer yastığı alıp ona fırlattığımda yüzümde kendini beğenmiş bir ifade vardı. Bu sefer tam isabet kafasından vurmuştum onu. Ona fırlattığım yastığı alıp üzerime doğru gelince çığlık atarak yerdeki diğer yastığa doğru koşmaya çalıştım. Bakın çalıştım diyorum çünkü ben daha koşamadan Mert beni belimden yakalayıp yere yatırmıştı bile. Üzerime oturup bana yastıkla vurmaya başladığında çığlık-kahkaha karışımı bir ses çıkarıyordum. Birden kapı açılıp içeri Begüm'le Doğu girince ikimizde onlara dönüp baktık. Doğu bize şaşkın şaşkın bakarken Begüm olayı çözmüş benim alamadığım yerde ki yastığı alıp Doğu'ya vurdu. Begüm
"Yastık Savaşııı!!!"diye bağırınca Mert tekrar bana dönüp yastıkla vurmaya devam etti. Ben altında kıvrandıkça Mert beni sabit tutmak için bacaklarıyla bacaklarımı sıkıştırdı. Begüm'le Doğu kendi hallerinde birbirlerine yastıkla vururken onlara doğru bağırdım.

"Biriniz yardım edip şu ayıyı üstümden alsın lütfen." Doğu Begüm'den önce gelip beni kurtarınca Mert'le ikisi birbirine vurmaya başladı. Begüm'de onlara saldırınca fırsattan istifade kaçayım derken Doğu'nun radarına yakalandım. Doğu bana vurmaya devam ederken bir yandan kolumla kendimi koruyup bir yandan da koltukta ki yastıklara doğru gitmeye çalışıyodum. Yastıklardan birini alınca dönüp Doğu'ya karşılık vermeye başladım. Begüm'le benim attığım çığlıklar Mert'le Doğu'nun kahkahalarıyla karışıyodu. Birden kapı açılıp içeriye Arzu teyze girince hepimiz olduğumuz yerde kaldık. Öfkeli bir şekilde hepimizi tek tek süzdükten sonra elimizde ki yastıkları alıp kenara koydu. Yastıklardan birini eline alıp "Demek bensiz yastık savaşı yapıyosunuz öyle mi" dedikten sonra elinde ki yastığı Mert'le Doğu'ya geçirdi. Olayın şokunu atlatınca bizde diğer yastıkları alıp Mert'le Doğu'ya saldırdık. Böyle bir yarım saat geçirdikten sonra Arzu teyze Mert hariç hepimizi bahçeye kovdu. Oda Mert'in olduğu için temizlemeside ona kalmıştı. Hepimiz bahçede hazırlanan kahvaltı masasına oturmuş Mert'i bekliyorduk. Oda masaya gelip oturunca kahvaltımızı yapmaya başladık. Arzu teyze Begüm ve ben kahvaltı boyunca yastık savaşını konuşup durmuştuk. Kahvaltıdan sonra ben eve gitmek için ayaklanınca Begüm'de benimle birlikte bahçe kapısına kadar gelip beni öptükten sonra geri döndü. Eve gidene kadar dün akşam için ne diyeceğimi düşünmeye başlamıştım. Onlara gece Mert'le aynı oda da hatta aynı yatakta uyuduğumu söylersem babalık kesinlikle Mert'i öldürürdü. En iyisi gece Begüm'le birlikte kaldığımı söylemekti. Kısmen yalan söylemiş oluyodum ama olsun. Zili çalıp beklemeye başladığımda kesinlikle kızgın bakışlarıyla kapıyı açan bir annem bekliyordum. Ki öyle de oldu. Annem böyleyse kim bilir babalık ne kadar kızgındı haber vermediğim için. Ayvayı yedin Ceylin hadi bakalım.

Gizemli 🌀Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin