Sürpriz haber(+2)

8.1K 288 147
                                    

"Sana Alerjim Var"ın ikinci kitabı yepyeni bölümleriyle 13nisan 2016-da sizlerle olacaktır. Birinci kitabı bitiripte devamını merak edenlere duyurulur.

"Kısa özeti"

Alerji yok oldu, aşk yok oldu, kadın yok oldu. Ne kaldı geriye? Gözü yaşlı, özlem dolu bir adam mı? Yoksa eskiyi bir kenara bırakıp hayatına devam etmeyi seçen eski aşık çocuk mu?!

O yoksa ben de yokum diye çırpınan bir adam mı? Yoksa ölenle ölünmez diyip hayatının geri kalanını multu olmaya çalışan eski aşık çocuk mu?!

Bizi ancak ölüm ayırır demiştiler. Haklıydılar. Çünkü onları gerçekten de ölüm ayırdı. Ama ölüm ayırdıktan sonra eskileri bir çöp gibi atıp yaşayan tarafın multu olacağına dair bir söz söylememiştiler. Bunu düşünerek mi yaşayacaktı Kerem, yoksa ona kavuşmak için ölümünü sabırsızlıkla bekleyerek mi?! Hayatın acı gerçekleri onu değiştirmiş miydi?

Hepsinin cevabı "Sana Alerjim Var" 2 - de...13nisan 2016-da okurlarıyla buluşuyor...Beklemede kalın canlarım...❤(23nisan tarihinde yayından kaldırılacaktır. Yayına tekrar girme tarihi henüz belirlenmemiştir)

Sana Alerjim Var #Wattys2018Where stories live. Discover now