Sonsuz Teşekkürler...

6.6K 242 39
                                    

Bir hikayemin daha sonuna geldik. Daha ilk bölümden şimdiye kadar beni yalnız bırakmayan arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum... Cansınız...!!!
                          1.ElifNurYalnkaya
Daha tanıtımı yazdığım ilk gün verdiğin vote, yazdığın yorum ile beni sevindirdin. Bildirim geldiğinde çoğu zaman tahmin ediyordum sen olduğunu...Yeni yazdığım bölüme olan fikirlerini benimle paylaştığını...Finaldeki son cümlemin noktasını koyduğum ana kadar benimle birlikte oldun. Bunun için sana çok teşekkür ediyorum. Cansın...!!!
                          2.Ahmetaba
Her zaman bir büyüyün hikayemle ilgili olan düşüncelerini merak ediyorum. Sen de bir büyük olarak yorumlarınla bu merakımı gidermeyi başarmış birisin. İlk bölümden takip etmesen de hikayemi, en arkadan gelip bana yetiştin. İyi bir okuyucu olduğunu ıspat ettin. Bunun için sana çok teşekkür ediyorum. Cansın...!!!
                          3.Ziver01
Telefonunda olan sorulardan dolayı vote ve yorumlarını benimle paylaşamadın. Ama yine de tanıtımdan finale kadar hepsini okuyup, fikirlerini mesaj olarak bana anlattın. Hatta bir bölümde duygulanmışsın ve gözlerin dolmuş bile. Böyle olduğuna göre demek ki, bir şeyleri başarmışım. Bunun için kendimle gurur duyuyorum ve sana da çok teşekkür ediyorum. Cansın...!!!
                         4.Azeritürk
Her zaman iltifatlarınla beni şımartdın,yorumlarınla sevindirdin ve verdiğin votelerle moralimi düzeltdin. Sona yakın bölümlerde yorumlarını ve votelerini göremedim. Bir sorun olduğunu düşünüyorum senle ilgili. Yoksa sen Buketle Keremi yalnız bırakmazsın☺ Bir yazar olduğumu bana her seferinde hatırlattığın için sana çok teşekkür ediyorum. Cansın...!!!
                 5.EsinÇetinkaya
13bölümü yazarken yaşadığım sorunları halletdin ve bana muhteşem bir fikir verdin. Belki de senin yardımın olmasaydı o bölümde de hikayem kopacaktı bağlandığı yerden. Katkın büyük doğal olarak. Bunu unutma ki, Kerem ve Buket seni çok seviyor. Tabii ki ben de...Hikayeme ettiğin küçük yardımlar için sana çok teşekkür ediyorum. Cansın...!!!
                   6._Aslymaz_
Bölümleri sadece okumadın, kalpten hissetdin sanki. Yaşanan olaylardan birinde ağlayan arkadaşlarımızdan biri de sen oldun. Bu da beni çok mutlu etti. Eğer sizleri ağlatmayı başarıyorsam bu işten az da olsa anlıyorum demektir benim için.Gerçek duygularını yorumlara boşaltığını farkettim. Kerem ve Buket seni o kadar çok sevdiler ki, benle birlikte şu kelimeleri söylüyorlar..."Çok iyi bir okuyucu, duygusal bir arkadaşımız olan Aslı Yılmaz...sen bizim için cansın...!!!"
                 7.Barbara_Palvin
Bir müddet tanıtım videosu yapan birilerini aradım wattpadde. Bulduklarım ara verdiklerini, okullar açıldığı için vakit bulamadıklarını söylediler. Ama sen kabul ettin ve beni çok sevindirdin. Yalnızca beni değil, Buketle Keremi de...En büyük sorularımdan birini hallettin. Yaptıkların telafi edilemez. Sana teşekkürlerimi sunarım. Cansın...!!!
             8.İtsmegece
En yakın arkadaşım, bölümleri yazarken ettiğin yardımı söylemezsem ayıp etmiş olurum. Güzel fikirler vererek hikayemi süsledin süper zekanla. Bu bir gerçek ki, baştan sona kadar okumadın hepsini. Ama tatilde okuyacağını söyledin bana. Düşünmen bile yeter. Her şey için sana teşekkür ediyorum. Cansın...!!!
      9._Beyazbirkelebek_
Votelerin hikayemin süsü, sevinci...Bölümü yayınlandıktan hemen sonra senin verdiğin voteyi gördüm bildirimlerde. Artık sen de  "Sana alerjim var"ailesinin bir ferdisin. Beyaz bir kelebek kadar güzel, qarga gibi uzun ömürlü ol inşallah.Ailemize katıldığın için çok teşekkür ederim. Cansın...!!!
10.Final olduktan sonra okumaya başlayanlar
Sizler Buket ve Keremin gönlünü fethettiniz Finale kadar onları yalnız bırakmadığınız için. O yüzden de sizlere sonsuz teşekkürler. Cansınız...!!!

Sana Alerjim Var #Wattys2018Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin