Kapittel 27. Zane

16 1 0
                                    

Jeg så ingenting om Aron da jeg bare falt og datt som en sky. Det er kanskje jeg stressa. Jeg hørte at noen ba eieren av Pliroro om og komme? Jeg viste ikke hva som skjedde og ble veldig rebb på hva som hadde skjedd med meg.

...

"Er du hennes venn?" Sa eieren og trur jeg pekte på Sasha. "J-Ja." Sa Sasha. "Vent. Jeg trur hun våkner?!" Sa vakten og prøvde og vekke meg. "H-hva skjedde?" Sa jeg og reiste opp. "TAKK OG LOV ROSIIE AT DU LEVER!" Skrek Sasha og klemte meg. "God ettermiddag, Mrs. Rosiie. Jeg heter Zane og er eieren av denne byen som heter Pliroro." Sa Zane og bukka. "Huh? Oh. Hei! Mitt navn er Rosiie, og jeg er eieren av Moonshard." Sa jeg og bukket også. "Om du lurer på hvorfor meg og min venn er her, er fordi vi er på et slags eventyr for en venn. Vi tenkte å være her og kanskje få et skip for og komme til denne her øya." Sa jeg og viste kartet. "Ah! Jeg ser. Hmm. Noen av vaktene mine kan bli med deg om du vil. Det ser ut som det er langt til. Så sefølgelig du kan bo her og låne en skip." Sa Zane og smilte til meg. "Tusen tusen takk for det Zane!" "Null problem." "Og dere kan få bo I hotellet." Sa Zane og viste meg og Sasha der vi skulle bo.

...

Da vi sto opp, fikk vi te og kake. Ikke sunn frokost men men. Vi var førnøyde og gikk for og se på skipet.
Da vi først kom til skipet så vi på den og var helt sjokka over den. "R-Rosiie.." Sa Sasha og holdt over munnen sin. "Ja?" Svarte jeg og så på henne. "J-jeg tror .. BLÆÆHUUURGGH" Løpte Sasha og kasta opp. "Huff, er du syk, Sasha?" Sa jeg og gikk til henne. "N-neii. Bare tanken av og være på et skip gjør meg kvalm.." Sa Sasha. "Noen vei til og kurere det?" Sa jeg og tokk på skulderen hennes. "Jeg trenger en sånn ingefærmedesin." Sa hun og reiste seg opp. "Hmm kan spørre Zane da." Sa jeg og så meg rundt.

...

Minecraft Dagbøker - Rosiie_Where stories live. Discover now