Kapittel 10. Krigen ...

47 7 2
                                    

"ROSIIIIIIEEE!!" Sa Muffi redd. Jeg så bak meg og ... Skyggen var her.. Folk gikk inn I husene sine. Alle vaktene kom ut med rusting of sverd. Muffi passa på alle I landsbygda. "DERE SKAL FÅ SVI FOR HVA DERE GJORDE MOT FAREN MIN!" Ropte hun med mørk stemme. "VI har IKKE GJORT NOE MED FAREN DIN! VI VET IKKE HVA HAN HETER!" Ropte jeg og så på Aron, Sasha, Fraxy og Huso. De nikket og hun mystiske jenta sa: "DET BLIR KRIG ..." Jeg så noen sykepleiere med healing greier og så på meg og Headvaktene. 3.. 2 ... 1 ....

Tiden sto still jeg skjalv og Aron smilte til deg. "DERE .. VIL DØ .." Ropte hun og begynnte å gå I krig mot oss. Vaktene til henne gikk mot meg og Aron så og hjalp til, Aron fikk skader og besvimte. Sykepleier gikk og tokk han. "ARON!!" Sa jeg og gråt. Jeg klarte og skade en av dem, han gikk til lederen. Da kom Sasha og hjalp meg med ham andre. Jan besvimte også. Når det gikk 5 min så innså hun mystiske jenta at hun skada et hus, hun brydde seg ikke. Sefølgelig .. Krigen ble avsluttet. "DERE SKAL FÅ SVI!" Sa hun og gikk. Vaktene gikk og fikk sånn helbredende vann. Jeg gikk til Aron og healte han med en gang han våkna og sa "Takk Rosiie for .. For alt .. Jeg er glad I deg.." Sa han og klappa kinnet mitt og sov igjen. Han hadde ingen sår igjen. Jeg forlot han og begynnte å bygge på de ødelagte husene. Da jeg var ferdig var klokka 3 .. Så begynte jeg å gå til Muffi (igjen) for og snakke om, det du vet. "Muffi? J-jeg har et spørsmål til deg .." Sa jeg og så ned. "Hva er det?" Sa hun og smilte. "A-Aron spurte om og være sammen med meg .." Sa jeg lavt og fikla en hvete strå. Aron skulle komme til meg men gjemte seg for og høre hva jeg og Muffi prata om. "Spørr han!" Sa Muffi gira. "Jeg trenger ikke en, jeg har jo en!" Sa hun og klemte kattene hennes. "O-okei skal gjøre snart.." Sa jeg og klappa katten hennes "Mhihihi!" Lo (jeg vet ikke) Muffi.. Jeg hørte noen løpe og det då ut som Aron? Å NEI! HØRTE HAN ALT VI SA?!? Å NEIII!!

Jepp gratis Rosiie med det xDD Men dere .. Hva I helsike?! Vi er nær/er 100 lesere!! HÆH?! WTF DERE?!,!?,!,!,,!;= $÷($;÷&*=¥* MEN TUSEN TUSEN TAKK til dere og disse her: Huso, Solveig/Sun (Mystiske jenta), MuffiniNorge som er bare DÆÆR OG DERE IGJEN!!

-En overlykkelig Maria <33

Minecraft Dagbøker - Rosiie_Where stories live. Discover now