Kapittel 6. Linni's krefter?

54 7 8
                                    

Linni's krefter? Det kan ikke være.. Tenkte jeg mens jeg gikk hjem. Det var alerede natt og klokken var bare 9.. Jeg så alle gikk hjem så fikk hg en øye på Muffi. Hun satt og strikka? Jeg lo litt og fikk til henne. "Muffi." Sa jeg mens jeg lo. Jeg så den søte katten min og Muffi's katt leke. "Jææ?" Svarte hun. Begge lo og lo. "Du hørtes ut som en kjerring" Sa jeg og ledde gråte. "Jeg vet ikke sant?! :D" Sa hun og smilte. "Hvorfor er du ikke I senga?" Sa jeg mens vi drakk te. "*Siiiip* Nei det var godt å være her." Sa hun mens hun drakk te. "Se på kattene Muffi." Sa jeg mens jeg pekte på dem. Vi hadde et show! :D De søte kattene kom på vårt fang of koste seg. "Men Rosiie? Går det bra?" Sa Muffi og hadde hånda si på skulderen sin. "Ja sefølgelig." Sa jeg og smilte. "Men tror jeg går hjem, bare jeg trenger hvile egentlig." Sa jeg og drakk opp te'n. "Det var veldig god te også! Hade Muffi!" Sa jeg mens jeg gikk med pusen. "Hadeeeeeee!" Ropte Muffi.

DAG 4
Klokka var 06.00 og jeg gikk og mata Mira. Hun var lykkelig. Du har fått Linni's krefter. Tenkte jeg. Jeg må gå til biblioteket I dag!! Tenker jeg. Så jeg tokk på meg jakke og sjef og begynnte å gå til landsbyen sin bibliotek. Hun ene som jobba der gidde meg bøkene til Linni hadde skrevet. Og etter 1 og en halv time, fant jeg slekts treet. Og jeg var der! Det sto: Rosiie Lynhaug (nei det er ikke mitt etter navn irl xD) Jeg var sjokkert over at jeg var der! Jeg gikk til Muffi og fortalte hva jeg hadde lest og at jeg var I Linni's slekt ..

Heiiiii!! Jeg lurer på, hvormamge ord jeg ha med. I det siste har jeg hatt med 600 ord xD Jeg tror det er for mye. Men si ifra! :3

-Maria

Minecraft Dagbøker - Rosiie_Where stories live. Discover now