Kapittel 5. Døden?

51 8 4
                                    

Jeg møtte en jente som het Inimarlini. Hun sa at hun møtte meg før? "Hvem er du? En slags stalker?" Sa jeg til henne. "Hehhe, kanskje?" Sa hun. "Inimarlini? Er vi to I himmelen?" Sa jeg med skjelvene stemme. "Heh, neida. Vi er I din drøm nå." Svarte hun. "H-hæ?" Sa jeg skjelvene. Hun så glad ut? Jeg vet ikke hvorfor engang .. Kanskje på grunn av han ALDRI hatt selskap? Dakkar. "Så jeg har hørt at du har Linni kreftene?" Sa hun smilende. "H-hæ?" Sa jeg og så rart på henne. "Linni krefter er at du ksn heale andre, åpne all slags ting/portaler. Hun har all makten på en måte. Linni levde I 1700 tallet. Det har blitt en "gud" I Minecraftia." Sa hun. Jeg var sjokkert hva jeg hadde! "H-hvordan har jeg fått dette?" Sa jeg. "Du er I slekt med henne, eller har hennes blod. Gå til helsetjenesten og spørr om og ta en blodprøve." Svarte hun. "O-okei takk for tipset .." Sa jeg. *Klokka slår* "Okei, hva var det?" Sa jeg seriøst. "Det var klokka .. Du skal gå nå. Hade bra! Takk for selskapet." Svarte hun og gidde meg en klem. "H-Hade".

DAG 3
Istedenfor at alle var I en sirkel rundt Fraxy, var de det mot meg. Det var litt komisk. "ROSIIIEEEEE!!" GÅR DET BRA?!" Sa Muffi og gidde meg en klem. Jeg så henne gråte litt. "Hvor er jeg??" Spurte jeg til Muffi og dem. "I den andre tårnet." Svarte hun. "Hei Mrs. Rosiie, jeg har med melk og brød. Tenkte du var sulten så." Sa bakeren og putta det ved siden av meg. "H-hvor er Fraxy? Er han okei?!" Sa jeg nervøst. "Ja, jeg er her Mrs. Rosiie." Sa han og holde meg I hånda. "Og jeg er helt okei. Du healte meg! Jeg føler meg bra.." Sa han og så på meg. "Du Rosiie?" Sa Muffi og goldde på meg. "Ja?" Svarte jeg. "Liker du katter?" Sa hun og fniste. "EHHH, JA SEFØLGELIG?!?" Sa jeg gira. "Veeel, jeg har fått oss noen katter!" Sa Muffi og gidde meg en søt liten pusekatt.
"Er den min?!" Sa jeg og gispet. "Ja!" Sa hun og smilte. "Ho skal hete Mira <3" Sa jeg og smilte til Mira. "Men Rosiie? Kan vi snakke sammen om noe aleine?" Spurte Muffi. "Ehh, ja sefølgelig?" Sa jeg og smilte til Muffi.

Alle gikk og det var bare meg, henne og pusen min. "Hva drømte du om? Du gikk og snakka?!" Spurte Muffi. Hun så såå seriøst ut. "J-Jaa jeg hadde en drøm at jeg møtte en som het Inimarlini. Hun var veldig hyggelig og rar på en måte. Meen jeg fikk bare spørre hvor jeg var, hun svarte at vi ikke er I himmelen, men vi var I et sted, en sånn flyende øy... Hun sa at jeg hadde Linni's krefter." Sa jeg "HVA?!?! SERIØST?!" Ropte hun og hadde munnen nede. "J-ja, problem?" Sa jeg. "Ehh NEI?!? Linni er guden I Minecraftia!!" Sa Muffi gira."Åhh DERFOR klarte du og heale Fraxy!" Sa Muffi. "Mhm.." Sa jeg. "Mrs. MuffiniNorge, vi trenger deg nå på grunn av Mrs. Rosiie er utslått." Sa en vakt å viste hvor hun skulle. Det var en fyr som som sa at alle er slemme I landsbyen? "Nei, jeg går jeg." Sa jeg og reiste meg opp. Mira var ved siden av meg, hun var såå søt <3.

Men så kom jeg dit og spurte hvor han står der og sier sånt. Han svarte at han bare kjeda seg. Jeg tokk han ned fra de kassene og han sa takk.

Minecraft Dagbøker - Rosiie_Where stories live. Discover now