Kapittel 4. Kan dette være?

64 9 9
                                    

"VHHÆÆÆÆÆÆÆÆ!!" "HJEEELPP MRS. ROSIIE OG MRS. MUFFININORGE!!!!!" Hørte jeg mangen skrike. Baditene kom.. Dette var krise, jeg ba om Muffi gikk med landsby folka mens jeg er på vakt med vaktene og med Huso og Fraxy. Alle var I rusting. Jeg så de nye vaktene skalv litt. "Det går bra dere, baditene er ikke så farlig. Dere kan gå og hjelpe Mrs. MuffiniNorge og landsbyen. Meg, Huso og Fraxy blir her, ok?" Sa jeg til de andre vaktene. "Ok Mrs. Rosiie!" Sa dem og gikk. Jeg så at Muffi holde noen katter. "M-Mrs. Rosiie?" Sa Fraxy. "Ja?" Svarte jeg. " hvor mange kommer det?" Sa Fraxy. Ingen Svarte, vi bare bevokte stedet. Det var en som landa på Fraxy. Og han baditen lagde dype sår på han. "FRAXYY!!!" Ropte meg og Huso I kor. Huso drepte den men Fraxy var der besvimt. "Rosiie prøv og kyss han" Sa Huso og lo. "HÆH?! NEI!" Sa jeg å rødmet. Noen av vaktene kom og hjalp neg av og ta med Fraxy I tårnet.

Klokka var 17.39 og jeg var med Fraxy I tilfelle det skjer noe med han. Alle hans nærmeste (Meg, Muffi, Huso og noen andre) var I en sirkel. "Fr-fr-fraxy .. Ikke gå .." Sa jeg på gråten og lå hende mine på han. Noe mystisk sjedde?! Jeg healte han?! "WHAAAAA?!" Hørte jeg alle si. Men da husker jeg ikke mer .. Jeg besvimte og alle fikk panikk. Jeg var u søvne å .. Å ... Jeg drømte noe rart? Det var at jeg møtte ...

HÆI >:33 xDD ikr?! Døgnet rn! Klokka er legit 23:40 xD Men IDC! Takk for meii x3 ( nei slutter ikke med å lage flere sider -3-' )

-Maria

Minecraft Dagbøker - Rosiie_Where stories live. Discover now