Kapittel 21. Ny verden?

41 3 2
                                    

"Det eneste jeg husker var at jeg var I en krig .." Sa jeg og tokk vekk tårene. "Uhuu, så falt du og ja?" Spurte en ny jente som het Kate. Kate var en healer og viste mye om Linni. Overanskende var hun I samme tid som Linni men var like gammel rundt meg (18 I HISTORIEN SHHH). "M-mhm. Men si meg, Kate. Hvor er jeg? Er jeg I Scareolw forsatt?" Spurte jeg Kate. "Nei, du er et sted mange ikke kan gå I." Sa Kate og gidde meg brød. "V-verden?! HVOR ER MUFFI, SASHA, FRAXY, HUSO OG ARON?! FORTELL MEG NÅ KATE VÆR SÅ SNILL!!" Skrek jeg midt på Kate. Det var litt morsom egentlig Heh .. "Vaktene dine? Beklager de er ikke I Linni's dimensjon." Sa Kate og så på meg. "L - LINNI'S DIMENSJON?! H-HVA?! H-HVORDAN? ER JEG STUCK HER FOR EVIG?" Sa jeg og fikk panikk. T-tenk om jeg aldri kan se dem .... NEI NEI NEEEIII.  TA MEG VEKK HERFRA! "Ro ned. Du er her på grunn av du fikk en sverd INNI DEG." Sa Kate og pekte på såret. Ouchh. Den ser vond ut. Jeg prøvde å heale meg selv .. Huh? J-jeg kanke healer meg selv? "Du kan ikke heale deg selv." Sa Kate og så på meg.
"H-hvorfor?" Sa jeg. "Linni's dimensjon er en heale av seg selv, om du lurer du drømmer egentlig. Kroppen din healer deg selv mens du er I den virkelige verdenen." Sa hun og smilte.

Det gikk noen timer senere så jeg at såret hat grodd litt. "Du er tilbake, bra. Her er Mira katta di. Uheldigvis er det bare en kosebamse." Sa hun og fniste. Morsomt, alltid ville hat en kosebamse som ser ut som Mira. "Men om en time tror jeg du kan få til din egen verden. Ooog om du vil, kan du ha kosebamsen." Sa hun og gidde den til meg. "Takk." Sa jeg og smilte til Kate. "Og, du kan kanskje se meg I din egen verden, men det er bare du som kan gjøre det og moren din." Sa Kate og løfte meg, hun sa at det var fordi at jeg skulle gå til min egen verden. Og møte alle mine vakter. "MESTER!! ROSIIE! DU ER TILBAKE ROSIIE!" Hørte jeg at noen sa.

Minecraft Dagbøker - Rosiie_Where stories live. Discover now