Kapittel 26. Eventyret

18 2 0
                                    

''Kom igjen, Rosiie! Husker du ikke i det hele tatt hva vi snakka om i går?'' Sa Sasha og så på meg veldig rart. ''Huh? Oh! Oja! Det ja, med å prøve og finne Aron?'' Sa jeg og våkna opp. ''Mhm. Det var det jeg ville høre. Gjør deg klar, så går vi.'' Sa Sasha og gikk. Hun bare stod ved døra. Åpna den. OG GIKK. Det er egentlig litt komisk for og være ærlig, på grunn av det er så henne! Men, skal vi ikke ha noen med? For eksempel Fraxy? Eller Huso? eller noen andre vakter? Hmh. Tror de klarer seg.

..

Der! Nå har jeg alle tingene jeg trenger til eventyret! Jeg gikk å møtte Sasha, ved der inngangen til Moonshard var. "Kort tid du brukte da." Sa hun og smilte. "Jaja, kom igjen! EVENTYYR!!" Ropte jeg mens jeg hadde hånda oppe. "Jaa!" Sa Sasha og gikk. Jeg kom etter.

..

Vi gikk og gikk, vi hadde et kart til oss til der vi leda til en øy som Aron bodde før. Ingen av oss to viste hvorfor ham hadde det kartet. Kankje han hadde om det skjedde noe? Ingen vet egentlig. Jeg er veldig redd nå om Aron har blitt skadet. "Huh? Rosiie! Jeg ser noe der! Kankje en landsby?" Sa Sasha og pekte der den var. "Hmm. Burde vi løpe dit for og skaffe et sted og bo for natta. Vi møtte på en vakt. "Hei. Hvv... Er du Rosiie?!" Spurte vakten og så på meg. "Ehee, ja det er meg!" Svarte jeg og smilte. "Bare kom inn! Og hjertelig velkommen til Pliroro! Om dere trenger et hjem kan dere få bo der jeg bor." Sa han og fulgte både meg og Sasha. Sasha sitt fjes var veldig rar. Skulle trodd at hun var sjokkert over at vi kom in på 3 2 1. Som sagt, jeg viste ikke at de viste hvem jeg var. Da vi var nærme huset hans begynte jeg å bli blek og falt sakte ned ... "Rosiie?! ROSIIE?!" Skrek Sasha og vakten sammen ..

...

DERE. DERE. VI NÆRMER OSS 1000 LESERE!!! ;-; TAAAAKKK FOR DET!!! OG PLES SI IFRA OM AT DENNE BOKA ER AWESOME OG OM DU VIL BLI MED I BOKA, SKRIV I KOMMENTARFELTET! IDEK HVORFOR JEG SKRIVER I CAPS HADE.

-Poteten Maria :3

Minecraft Dagbøker - Rosiie_Where stories live. Discover now