Kapittel 7. Ny vakt

47 8 0
                                    

"HVA LESTE DU?!" Svarte Muffi gira. "J-jeg leste at jeg var I slekt med Linni .." Sa jeg lavt. "SERIØST?!!" Sa Muffi gira. "VI MÅ. VI MÅ GÅ TIL BIBLIOTEKET NÅÅ! JEG VIL VITE MERE OM LINNI OG DEG!" Ropte Muffi. "Ja! La oss gå nå!" Sa jeg så gikk vi inni biblioteket.

Jeg så hun som jobba der var foran døra? "Hei Mrs. Rosiie og Mrs. MuffiniNorge! Det er veldig hyggelig å ha dere her. Men venninna mi, vil bli vakt her. Om dere kjenner landsbyen Scareolw, har hun vært vakt der leenge! Så er det greit?" Sa hun og smilte. Hun ene smilte til oss og sa: "Hei! Mitt navn er Sasha. Jeg har god erfaring med vakting. Så tenkte om jeg kunne bli vakt her?" Sa hun. "Jaja! Sefølgelig!" Sa jeg og Muffi I kor. "Tusen takk Mrs. Rosiie og Mrs. MuffiniNorge om det var hva dere het?" Spurte hun. "Ja! Vi het det!" Sa jeg og Muffi. "Hvor er tårnet jeg skal 'bo' I?" Sa hun og lo litt. "Mrs. Rosiie kan vise deg." Sa Muffi og satte seg ned og spurte om bøker av Linni.

Meg og Sasha gikk til tårnene og det eneste jeg hørte var at folk drev med dyra sine, snakka og hadde en god tid. Jeg så Fraxy på veien med en skarp diamant sverd. Jeg gikk til han og spurte hvorfor. Han svarte: "Meg og Huso skal på jakt etterpå." "Nei! Om dere vil, så Vær veldig forsiktig og ta med denne amuletten." Sa jeg og gidde amuletten. "Takk Mrs. Rosiie for og bry deg så mye .." Sa han og gidde meg en klem. "Hade Mrs. Rosiie!" Sa han og løp. "FRAXY!! VENT PÅ MEG DIN TULLING! " Ropte Huso mens han hadde andpusten. "Hehhe .. Samme gamle bestevenner." Sa jeg. "Beklager om jeg spørr, men hvem var de?" Spurte Sasha. "De er de beste vaktene I landsbyen!" Sa jeg og smilte litt. "Da er vi her! Du kan bo her om du vil, dette er her hvor jente vakter bor." Sa jeg og pekte på tårnet. "Bare gå inn!" Sa jeg og vi gikk sammen inn. Hørte at alle jentene kom til Sasha og sa hei og alt det. Og da gikk jeg hjem og så ...

HÆII <3 VIL SI EN HJERTELIG TAKK TIL MUFFI!! HUN ER BEST OG MUDDO, OM DU SER DETTE. TAKK FOR DET :DDD

-Maria x3

Minecraft Dagbøker - Rosiie_Where stories live. Discover now