Chapter 73

635 81 6
                                    

Τραγούδια: One Direction – Change my mind / Ready to Run

5 Second Of Summer- Don't Stop

T Ζ Ε Σ Σ Ι Κ Α

"BUT BABY IF YOU SAY YOU WANT ME TO STAY, I'LL CHANGE MY MIND"

«Σκάσε, Τζέσσικα!»

«Αγενή»

«Σκάσε, παρακαλώ»

«Καλύτερο"

Γελάει και με αγκαλιάζει σφικτά. Προσποιούμε ότι μάχομαι να φύγω, αλλά ,κρυφά, καλωσορίζω την αγκαλιά.

«Έτοιμη;» ο Νάιαλ ρωτάει, αφήνοντας ένα ευγενικό φιλί στο κούτελο μου. Πόσα fanfiction έχω διαβάσει με στιγμές σαν αυτή; Τώρα το ζω. Αυτό, φίλε μου, είναι μια υπέροχη σκέψη.

«THIS TIME I'M READY TO RUN!"

«Τζέσσικα, μα την Παναγία, άλλη μια αναφορά στους One Direction και θα φύγω χωρίς εσένα» ο Νάιαλ προσπαθεί να με απειλήσει αλλά το χαμόγελο του τον φανερώνει.

«Δεν πρόκειται να με αφήσεις» χαμογελώ.

«Φυσικά, όχι. Ποτέ δεν θα μπορούσα». Ο Νάιαλ γελάει «Αλλά έπρεπε να βρω έναν τρόπο να σε κάνω να σταματήσεις»

"DON'T STOP, DOIN' DWHAT YOU'RE DOIN'"

«ΤΖΕΣΣΙΚΑ»

«Δεν είναι δικός σας τραγούδι» σηκώνω τους ώμους, τόσο ψυχρά όπως πάντα, και βγαίνω έξω από το δωμάτιο, όχι χωρίς να κτυπήσω τον ώμο μου στη άκρη της πόρτας. Σίγουρα ο Νάιαλ έχει κατουρηθεί από τα γέλια

_ _

Ήταν δύσκολο να αποχαιρετήσω τα αγόρια, καθώς το μόνο που ήθελα ήταν να τους βάλω σε μια φούσκα και να τους κρύψω από τον κόσμο. Δεν το έκανα. Κάπως βρήκα τη λογική.

Με αγκαλιάσαν όλοι και μου είπαν να τους επισκεφτώ  και να τους δω όσο το πιθανόν γρηγορότερα. Η καρδιά μου ακόμα δεν έχει βρει το κανονικό της ρυθμό.

Η οδήγηση προς το σπίτι ήταν καλή, γεμάτο  φωνές από στίχους πολλών τραγουδιών και γελώντας τόσο δυνατά που ειλικρινά  πιστεύαμε ότι θα σπάσουν τα παϊδάκια μας.

Ήταν τέλειο και υπέροχο και τα πάντα φαίνονταν σωστά στη ζωή μου για πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό. Το μόνο που θέλω είναι να μιλήσω στον Ν. Αλλά πρέπει να περιμένω μέχρι να φτάσουμε σπίτι.

«Θέλεις να κάνουμε μια στάση;» ο Νάιαλ ρωτάει. Σχεδόν έχουμε φτάσει, είμαστε έξω από το Sheffield,αλλά ακόμη πιστεύω ότι δεν θέλω τίποτα παραπάνω από το να έχω μερικές ακόμη στιγμές μόνη με τον Νάιαλ.

Anonymous n.h. (greek translation)Where stories live. Discover now