Chapter 57

647 87 4
                                    


Τραγούδια: One Direction- Night Changes

Celine Dion- My Heart Will Go On

@Harry_Styles_: Φραγκοστάφυλα

@anonymous_: σταφύλια των φράγκων.

@whocares_: φραγκοστάφυλα (gooseberry) /παιχνίδι gooseberry: η ένωση ή η συνοδεία δύο ανθρώπων οι οποίοι έχουν μια ρομαντική σχέση και θέλουν να είναι μόνοι τους.

Χ Α Ρ Ρ Υ

Ο Νάιαλ και η Τζέσσικα; Ένας αγώνας στο παράδεισο και στα μάτια μου. Πώς γίνετε δύο άνθρωποι να είναι τόσο αντίθετοι και τόσο ίδιοι μαζί;

Ειλικρινά αισθάνομαι ένας τρίτος κρίκος, όπως ο τρίτος τροχός σε ένα επαγγελματικό ποδήλατο. Είμαι σαν ένα εμπόδιο. Λοιπόν, δεν μου έχουν πει τίποτα από αυτά, ή έχουν δείξει σαν να τους ενοχλώ, αλλά πιστεύω ότι θέλουν περισσότερο χρόνο μόνοι τους.

Ο Νάιαλ είναι προφανώς είναι τρελά ερωτευμένος με αυτή τη γκόμενα. Και, παρόλο που η Τζέσσικα δεν δείχνει να είναι τόσο τολμηρή όσο ο Νάιαλ,  είναι και εκείνη ερωτευμένη.

'She's falling, doesn't even know it yet'

Χα- χα. Οι στίχοι μας.

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι οι λέξεις από το σόλο του Νάιαλ θα αναφέρονται στην πρόσφατη ρομαντική του κατάσταση;

Καθώς καθόμαστε στο διπλό κρεβάτι του Νάιαλ, βλέποντας Τιτανικό (παράκληση του Νάιαλ, αφού η Τζέσσικα ήθελε να την δει απελπισμένα) στο λάπτοπ του, κατάλαβα πόσο τέλειοι είναι ο ένας για τον άλλον.

«Ποτέ δεν θα άφηνα τον Τζακ να με πηδήξει!» η Τζέσσικα φωνάζει καθώς η ταινία τελειώνει, κουνώντας τα χέρια της δραματικά. «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ, ΟΠΩΣ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ»

«Σταμάτα, είναι μια όμορφη στιγμή» ο Νάιαλ φωνάζει.

« Εκείνη άφησε το νεκρό σώμα του στο βυθό του ωκεανού» στριφογυρίζει τα μάτια το. « Στο νερό το οποίο είναι τόσο παγωμένο όσο η καρδιά μου»

Το χέρι του Νάιαλ, το οποίο 'γλίστρησε' γύρω από τους ώμους της στη μέση της ταινίας, σφιχτά γύρω της , κρατώντας την σφιχτά.

«Διασκεδάζεις με το να καταστρέφεις ρομαντικές ταινίες;» μουρμουρίζει, ακουμπώντας το κεφάλι του στον ώμο της. Εκείνη προσπαθεί να τραβηχτεί αλλά μπορώ να δω πόσο χαρούμενη είναι που είναι εδώ. Τελικά εκείνη τα παρατάει και τον αφήνει.

«Ναι» απαντάει. Εγώ πνίγω το γέλιο μου στο χέρι μου. «Οοο, εδώ είναι το καλύτερο κομμάτι της ταινίας»

«Εκτός από την σκηνή με τον τύπο που χτυπάει στην προπέλα;» ο Νάιαλ χλευάζει, κοροϊδεύοντας την προηγούμενη δήλωση που έκανε ότι το καράβι βούλιαζε. Προφανώς ο άντρας που χτύπησε στη προπέλα, είναι ο λόγος που η Τζέσσικα βλέπει τη ταινίας.

«Προφανώς» λέει.

Κοιτάξτε πόσο γλυκοί είναι!

«Έτοιμος να κάψεις το μυαλό σου;» ρωτάει, χαμογελώντας πριν απομακρυνθεί από τα χέρια του Νάιαλ, εκείνος προσπαθεί να κρύψει την απογοήτευση του όσο καλύτερα μπορεί.

«Βέβαια» γελάει.

Σηκώνεται από το κρεβάτι και πρακτικώς ουρλιάζει τους στίχους της Celine Dion το 'My Heart Will Go on'.

«YOUUUUU'RE HERE

THERE'S NOTHING I FEAR

AND I KNOW ΤHAT MY HEART WILL GO

OOOOOOOONNNN»

Ο Νάιαλ ,ο οποίος έχει ηχογραφήσει κρυφά ολόκληρο το τραγούδι στο κινητό του, αρχίζει να τραγουδάει, δεν μπορώ να βοηθήσω αλλά συμμετέχω .

Φωνάζουμε την κάθε λέξη ομόφωνα , βασικά τραγουδάγαμε τις ίδιες λέξεις που η Τζέσσικα τραγουδάει ξανά και ξανά επειδή είναι επειδή μόνο αυτές ξέρουμε.

Ο Νάιαλ τελειώνει την ηχογράφηση καθώς η Τζέσσικα πέφτει κάτω δίπλα του

«Λοιπόν, τα τύμπανα μου έχουν σπάσει» την πειράζει.

«Σταμάτα. Με λατρεύεις όταν τραγουδάω.» Υπερηφανεύεται «θα μπορούσα να είμαι το έκτο μέλος των One Direction»

«Ή θα μπορούσαμε να διώξουμε τον Νάιαλ» προσθέτω και ο Νάιαλ παίρνει μια βαθιά ανάσα.

« Νομίζω ότι θα περνιόμουν για τον Νάιαλ, κανένας δεν θα μπορούσε να βρει τη διαφορά» σηκώνει τους ώμους της.

«Ναι, επειδή μαγικά μεγάλωσε ένα ζευγάρι στηθών όσο ήμουν σε διάλλειμα» στριφογυρίζει τα μάτια του, σέρνοντας το λάπτοπ του για να βρει την επόμενη ταινία που θα δούμε.

«Είναι εντάξει, γλύκα» τρίβει το κεφάλι του προστατευτικά. «Όλοι πέρασαν από την εφηβεία. Εσύ ήσουν απλώς ένα λάθος.»

«Το στήθος μου δεν είναι μεγάλο, αλλά είναι υπέροχο για μένα» Εκείνος της κλείνει το μάτι, γελώντας καθώς κάνει μια φάτσα αηδίας. Εκείνος προχωράει με ένα φιλί στο μάγουλο της, και εκείνη αμέσως το τρίβει για να φύγει, κάνοντας τον να γελάσει ακόμα περισσότερο.

Πιστεύω σε εκείνους, σκέφτομαι καθώς ο Νάιαλ τυλίγει το χέρι του γύρω της ξανά, αφήνοντας την να διαλέξει την επόμενη ταινία.

Διαλέγει το 'This is Us'.

Σίγουραείναι ένας φύλακας, Νάιαλ.    

______--------_______--------________---------________

Ταραραμ Ταραραμ....

Εκπληξη.....  Xarry's POV γιατί όχι;

*Η φωτογραφία είναι από μια συναυλία τους στην Αυστραλία *



Anonymous n.h. (greek translation)Where stories live. Discover now