Chapter 70

599 75 7
                                    


Τραγούδια- One Direction- Stockholm Syndrome

N I A L L

Μπορούσα να νιώσω την αναπνοή της στα χείλη μου, τόσο ευαίσθητη και μαλακή όσο και τα φτερά μιας πεταλούδας. Μπορούσα να νιώσω τον κτύπο της καρδιάς της ενάντια στο στήθος μου, χτυπούσε γρήγορα , σχεδόν όπως και η δικιά μου. Τα χέρια της στη μέση μου έκαιγαν το δέρμα μου μέσα από την μπλούζα μου αλλά δεν παραπονιόμουν. Ποτέ δεν θα μπορούσα να παραπονεθώ, οτιδήποτε αφορά την Τζέσσικα. Ήταν τόσο κοντά μου, πιο κοντά μου από ότι πριν.

Αυτο ήταν μέχρι να απομακρυνθούμε από την φωνή του αγαπημένου μου φίλου.

Σταυρώνω τα χέρια μου στο στήθος μου, μια απελπισμένη προσπάθεια να βρω τη ζεστασιά που είχα αλλά δεν μπορούσα. Ήταν η Τζέσσικα. Με έκανε να αισθανθώ ζεστά μέσα μου τόσο τυπικά και όμορφα όσο ήταν.

«Λίαμ, τι ευχάριστη έκπληξη» λέω μέσα από τα δόντια μου. Τον συμπαθώ αυτό το γλυκό αγόρια μπροστά μου, απλά όχι τώρα.

«Λοιπόν αυτή είναι η διάσημη Τζέσσικα που ακούω συνέχεια» ο Λίαμ αγνοεί εντελώς την παρατήρηση μου και κοιτάει προσεκτικά στη Τζέσσικα με ένα ζεστό χαμόγελο. «Είμαι ο Λίαμ»

«Το ξέρω- εννοώ... σκατά, συγγνώμη απλώς είσαι πραγματικός και στέκεσαι εδώ μπροστά μου και είσαι όμορφος» η Τζέσσικα τραυλίζει.

Ο Λίαμ απλώς γελάει πριν περπατήσει προς αυτήν και την παίρνει μια αμήχανη αγκαλιά. «Χαίρομαι που σε συνάντησα»

«Παρομοίως» η Τζέσσικα απαντά. «Γαμώτο, ήταν βλακεία αυτό, συγγνώμη»

Ο Λίαμ κοιτάζει στοργικά τη Τζέσσικα ενώ προσπαθώ να μην λιώσω σε έναν ιρλανδικό λάκκο εξαιτίας της γλυκύτητας της. Ήταν δύσκολο αλλά τα κατάφερα κάπως να μείνω ψύχραιμος.

«Περίμενα τόσο καιρό να σε συναντήσω. Ο Χάρρυ δεν σταμάταγε να καυχιέται για το ότι ήταν ο πρώτος που ανακάλυψε τον λόγο που ο Νάιαλ ήταν η Μία» ο Λίαμ λέει, ελευθερώνοντας την Τζέσσικα από την αγκαλιά του.

Η Τζέσσικα χαμογελάει τόσο φωτεινά όσο ο ήλιος με μια σπίθα- φωτιάς να τρεμοπαίζουν στα μάτια της. Το λατρεύω όταν χαμογελάει με αυτόν τον τρόπο. Είναι σαν όλη η ευτυχία της να φωτίζει τον κόσμο.... Μακάρι να ήταν έτσι όλη την ώρα.

«Λοιπόν, εδώ είμαι. Συγγνώμη που σας τον έκλεψα» Λοιπόν, βρήκε την ψύχρα της. Είμαι τόσο περήφανος.

«Ο Νάιαλ πιάστηκε στον Σύνδρομο της Στοκχόλμης, εε;» ο Λίαμ ρωτάει γλυκά.

Πριν η Τζέσσικα μπορέσει να απαντήσει, λέω «Ίσως να πάμε αν θέλουμε να δούμε το Λούι πριν το παιχνίδι του»

Anonymous n.h. (greek translation)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα