the days with you / chapter thirteen part 1

207 10 0
                                    

            Chapter thirteen - part 1

            Razele plapande ale soarelui imi gadileau pleoapele, dar oboseala isi facea simtita prezenta asa ca m-am foit putin, pentru a ma opune firisoarelor de lumina. Intinzandu-mi mana am dat de fabrica unei bluze cel mai probabil, iar din instinct am apropiat-o de fata mea. Nu indrazneam sa imi deschid ochii pentru a face contactul cu realitatea, dar parfumul bluzei care o trasesem langa mine era deajuns sa ma aduca cu picioarele pe pamant.

            Parfumul barbatesc imbinat cu fumul de tigara a unor tigari nu prea puternice imi trezise toate amintirile. Imi adusesem aminte de faptul ca eram intr-o tabara, asezati in cabanele vechi, ca masina lui Harry se stricase iar eu am fost pusa conform numelui de familie in aceeasi cabana cu Zayn. Odata cu astea imi adusesem aminte si de tranta care o luasem aseara in momentul in care m-am asezat pe un pat, iar apoi “lupta” care o purtasem cu Zayn pentru patul pe care stateam in momentul de fata. Jumatate de fata imi era acoperita de bluza lui Zayn, si am zambit ca pentru mine, aducandu-mi aminte cat de bine ma simteam in bratele lui, chiar daca mi se parea destul de neobisnuit.

            O usa a fost deschisa iar apoi am auzit vocea lui Zayn fredonand in liniste cateva versuri, probabil crezand ca inca dormeam. Il simteam plimbandu-se incetul prin camera iar in cateva secunde i-am simtit privirea atintindu-i-se asupra mea. O injuratura soptita i-a scapat din gura, iar in acel moment am deschis foarte putin ochii.

            Priveam partea laterala a corpului sau, firele de par fiindu-i ude iar cateva picaturi de apa alunecau de pe suvitele proaspat spalate. Tinea in maini telefonul lui, probabil trimitand un mesaj in timp ce statea in fata mea, imbracat doar intr-o pereche de jeansi cu bata de la boxeri iesind la iveala. Astfel ii puteam observa cateva dintre tatuajele care le avea pe trunchi, dar si cele de pe mana care ma fermecau datorita povestilor care se aflau in spatele lor.

            Primeam mesaje incontinuu de la Harry, anuntandu-ma ca trebuia sa plecam imediat dar nu o puteam trezi pe Melanie. Nu vroiam sa fac asta pentru ca stiam cat de obosita a fost inainte sa adoarma, stiam cat de repede a adormit in bratele mele iar in momentul de fata, imaginea care o realiza in fata mea, facea ca dorinta sa o trezesc sa devina tot mai grea.

            Tinea langa ea tricoul meu alb, razele sorelui asezandu-se gingas pe fiecare amanunt pe care fata ei il radia. Parul ei putin carliontat era asezat intr-un haos total, dar privirea ei calma si lipsita de griji ii oferea un aer special.

            Mi-am ridicat privirea deasupra telefonului meu iar indreptandu-mi privirea asupra lui Melanie am vazut cum tricoul meu era inca langa ea, doar ca de aceasta data ochii mari ciocolatii ii erau atintiti asupra mea.

            Zayn: Aaa…

            Incercam sa vorbesc cu ea dar nu imi venea in minte niciun cuvant. Pe moment parca nici “buna dimineata” nu mai stiam sa spun, apai de faptul ca Harry si Rose ne asteptau pentru a ne porni.

            Mel: Tricoul, stiu. Scuze.

            A spus aceasta iar imediat s-a ridicat din pat, intinzandu-mi tricoul care inainte cu cateva minute il strangea langa ea. Am dat sa ii explic ca nu incercam sa ii cer tricoul, dar nu am mai apucat din moment ce a fugit din fata mea, intrand in baie. Inca un mesaj de la Harry a aparut, iar imediat ce l-am citit mi-am tras rapid tricoul pe mine si am strigat-o pe Melanie.

            Zayn: Grabeste-te, ne asteapta Harry!

            Mi-am trecut degetele prin firele de par probabil acum dezordonate datorita faptului ca m-am imbracat, si asteptam ca Melanie sa iasa din baie. Nu auzeam nici un zgomot din acea incapere, dar nu trebuia sa fie problema mea.

The days with youWhere stories live. Discover now