the days with you / chapter eighteen

86 5 1
                                    

Capitolul acesta dupa mine este plictisitor, imi pare rau, dar partea aceasta este esentiala pentru actiunea care are loc in urmatorul.

Atentie, foarte multa descriere, care cu siguranta nu este una dintre partile mele preferate cand vine vorba de scris.

Totusi, enjoy!

•••••

Zayn's POV

Dupa ore de invarteala pe plaja dupa Rose, ma adapostisem sub acoperisul unei cafenele, incercand sa imi aprind inca o tigara. Picaturile de apa din parul meu se scurgeau pe mainile mele in momentul in care incercam sa o aprind iar exasperat de situatia in care ma aflam imi acoperisem parul cu gluga de la hanorac, de asemenea si acesta ud.

Intr-un final reusisem sa imi arpind nenorocita de tigara, doar in acel moment reusind sa ma calmez. Sprijinindu-mi capul de lemnul ud al cafenelei, trageam cu arzoare din aceasta. Puteam zice ca eram ingrijorat de ceea se putea intampla cu Rose, avand in vedere faptul ca era si o asemenea furtuna dar si din pricina discutiei dintre noi. Realizasem intre timp ca in urma tuturor celor intamplate intre mine si Rose, nu ma simteam ca si cum ar trebui sa imi cer scuze in fata ei, ceea ce se petrecea inauntrul meu era mai degraba egoul meu ranit. Ranit din cauza faptului ca ea imi daduse papucii. Deranjat de faptul ca incepusem sa construiesc in mintea mea un plan pentru o despartire usoara dintre mine si ea dar acesta a fost distrus intr-o fractiune de secunda.

Ma gandeam numai la mine, nu si la situatia in care se afla Rose, dar probabil ma simteam asa pentru ca acea persoana nu mai insemna nimic pentru mine. Era ca si cum ma aflam sub o transa, o transa care ma tinea departe de Rose si de toate sentimentele care le-am avut pentru ea.

Telefonul incepuse sa imi vibreze deodata in buzunarul pantalonilor, impiendicandu-ma sa imi contiunui gandurile si de asemenea si bine meritata pauza de o tigara pentru a ma calma. Intr-un mic coltisor al mintii mele speram ca persoana care ma suna sa fie Melanie, dar din pacate numele intreg al lui Harry era afisat pe ecran.

"Zayn, unde esti?" spusese acesta imediat ce raspunsem, nelasandu-ma sa scot niciun cuvant.

"Pe plaja, langa o cafenea. O caut pe Rose" rostisem, tragand inca putin din tigara mea pe aproape terminata.

"Nu ma asteptam, dar se pare ca am gasit-o eu. Este cu mine acum, iar daca ai putea sa vii si tu la masina ar fi perfect! Si in plu-"

"Nu vreau sa fiu in aceeasi masina cu ea, Harry. E complicat." il intrerupsem eu, iar imediat am auzit cum acesta a tras aer adanc in piept.

"Stii ceva?! Si tu, si Melanie ar trebui sa fiti multumiti ca aveti cu ce sa ajungeti acasa! Acum ce o sa fac? O sa fiu numai eu cu Rose in masina?". Harry nu se irita prea usor, dar de aceasta data se putea vedea destul de clar ca nu era ziua in care avea toane bune. "Chiar putin ma intereseaza, Zayn! Fie ca iti place, fie ca nu, bagajul tau este deja pus in portbagajul meu, pus de catre Liam."

Ramasesem cu gura deschisa, dorind sa protestez in fata lui, dar apelul fusese desconectat. Oftand si stigandu-mi smocul de tigara, incepusem din nou sa alerg prin ploaie cu gluga pe cap cat de repede puteam.

Firicelele de apa patrundeau rapid prin fibra hainelor mele si ma simteam complet ud. Era o ploaie torentiala iar din aceasta cauza presimteam ca drumul spre casa avea sa devina al naibii de lung. Imediat ce ajungeam la masina planuiam sa imi iau castile si sa ma afund pe bancheta din spate. Planuiam sa nu bag in seama prezenta lui Rose, presupunand ca si ea avea sa faca la fel in privinta mea.

Suna destul de dur faptul ca reactionam atat de rece fata de ea, dar nu mai vedeam nici un motiv pentru care sa ma comport exemplar cu o persoana care nu ma mai atragea deloc. Daca m-as fi lipit de ea, incercand sa imi cer scuze (fapt fata de care nu prea imi parea rau) si sa o fac sa se simta mai bine, presimteam ca aveam sa o enervez mai tare decat era. Din acest motiv consideram ca atitudinea care o luam fata de aceasta era cea mai corecta, desi aratam ca un badaran.

The days with youOù les histoires vivent. Découvrez maintenant