10. Bölüm - FBI Ajanı Çöpçatan Efsun

826 91 23
                                    

[Multimedia: Madison Beer - Miray Bayraktar]

[Multimedia: Kuytu - Ada]

Bu bölümü ikizim Kaan0zer e ithaf ediyorum 😅👏👏

***

"Neden bu kadar erken gitti ki? Çayı da yeni demlemiştim oysaki."

***

"Hahaha çocuğun omzuna bilerek ama yanlışlık süsü vererek çarpmaya mı çalıştın cidden?" Egemen'in gülmekten karnına ağrılar girmişti. "Bir de çocuk omuzunu çekti öyle mi?" Karnını tutarak peşi sıra kahkahalar patlatıyordu.

"Ne var bunda Egemen, bence çok parlak bir fikirdi. İşe yaramamış olması tamamen çocuğun reflekslerinden kaynaklanıyor." Efsun haklı olarak fikrini savunuyordu.

"Ona çocuk demeyi ne zaman bırakacaksınız? Onun bir adı var. Uraz."

"Peki bu Uraz, omzunu dışarıdan gelen tehtidlerden korumayı nereden öğrenmiş?" diyen Egemen durum içinde sinir bozucu olmaya başlayan kahkasını ardı ardına patlatıyordu.

Efsun bunu duyduğunda iyice sinirleri bozuldu ve Egemen'in omzuna sert bir yumruk geçirdi.

"Belli ki Uraz sana bu omuz koruma hakkında biraz bilgi vermesi gerekiyor. Yumruklarım tekrar senin omzuna konmak için tek yanlışını bekliyor." Efsun geniş kelime haznesiyle Egemen'i kolaylıkla alt edebiliyordu. "Baksana Egemen, o çocuğu... Pardon Uraz'ı Miray'a aşık edeceğim ve bunu o kadar profesyonelce yapacağım ki sen bile şaşıracaksın. Buna bahse girerim."

"Öyle mi matmazel?" diyerek toparlandı.

"Öyle mösyö." dedi Efsun kendinden emin bir tavırla.

"O zaman bahse girelim. Bahsi sen kazanırsan seninim. Ama eğer ben kazanırsam benimsin!" Egemen Efsun'un saçlarından bir tutamını kulağının arkasına atarken yüzlerini yaklaştımıştı. Efsun duyduklarından çok memnun kaldı ve gülümsedi. Yüzlerinin bu kadar yakın olması odada Miray'ın olduğunu unutturmuştu. Miray yalancı öksürüğle kendisinin de odada olduğunu belirtti. Gülümseyerek birbirlerinden uzaklaştıklarında Efsun klasik utangaçlık çemberinin içinde dört dönüyordu.

"Utanmanın vakti değil Efsuncuğum. Bu çocuğa kendimi nasıl farkettirebileceğimi konuşabilir miyiz?"

"İlk olarak Miraycığım, biz çocuk diye hitap ettiğimizde onun adını bastıra bastıra "Onun adı Uraz." demene rağmen ona çocuk diye hitap etmen beni biraz şaşırttı. İkincisi ise, sen hiç meraklanma. Egemen'le bahse girebilecek kadar işi yürüttüysem, bu iş mutlaka olacak."

Miray Efsun'un bu konuda oldukça kararlı ve hırslı olduğunu gördüğünde hayaline dört elle sarıldı. Bu işe kesin gözüyle bakıyordu.

***

"Önce Uraz'a kendini belli etmen lazım. Bir şekilde ufak da olsa bir konuşma yaratmanız lazım."

"Sonuca bağlayabilir miyiz? Galiba geliyor."

Efsun ve Miray her zamanki yerinde oturmuş ve gelip gidene bakıyorlardı. Miray hayalindeki adamı gördüğünde Efsun'un bir fikir bulması konusunda hızlı davranması gerektiğini belirtti.

Adının Uraz olduğunu tahmin ettikleri çocuk orta yaşlı bir adamın koluna girmiş ve tam karşıdaki banka oturmuşlardı.

"Nasıl tanışacağım ben şimdi onunla?"

"Şimdi şu yolun başına git, çocuğun önünden yürümeye başla. Ben de sonradan koşarak gelip sana çarpacağım ve sen yere düşeceksin. Ayak bileğini tutup ağrıdığını söyleyeceksin. Çocuk mal değilse yardım eder ve tanışırsınız."

Ben Deli DeğilimDove le storie prendono vita. Scoprilo ora