Harmincnegyedik fejezet

536 33 1
                                    

Három napja volt a keresztelő. Három napja nem mozdultunk ki itthonról, és nem is bántuk. Volt kajánk bőven, és ott voltunk egymásnak. A gyerekek imádni valóak: sokat alszanak, és ha ébren vannak, akkor sem hisztiznek. Eljátszanak egymással, nézelődnek, gügyögnek. 

Harry és én alig kelünk ki az ágyból. Filmeket nézünk, beszélgetünk összebújva, és a gyerekeinket csodáljuk. Bár a napok nagy részét a szeretkezések teszik ki. Már a keresztelő is lefeküdtünk, de akkor alig volt időnk egymásra. Most pedig... minden egyes érintést, csókot kiélvezünk és boldogok vagyunk. 

- Tudod.... - kezdte - én szeretnék még gyereket. Ne érts félre, most ők ketten is elegek, de belátható időn belül szeretném, ha ismét apa lehetnék.

- Nem vagyok én ellene, de kérlek, adj egy kis időt, hogy .... Csak adj egy kis időt! Szerettem a terhességem minden mozzanatát, de egyenlőre nem érzem magam késznek arra, hogy újra belevágjunk a dologba. Hisz Chris és Adri alig három hónaposak....

- Tudom. De attól még - hemperedett rám - gyakorolhatunk, nem? - kacsintott pajkosan.

- Nem vagyok én semmi rossz elrontója... De még nem lehetek terhes, ezt te is tudod. 

- Igen, ezt a részt tökéletesen értettem a nőgyógyásznál. De nem azért szeretkezem veled, mert gyereket akarok. Azért akarok gyereket, mert szeretlek!!!

.....*****.....

Három nap múlva indulunk Detroitba a gyerekekkel, és én a dokinál dekkolok. Kismillió dolgom lenne, de muszáj megtudnom, hogy tényleg sikerült-e a dolog. 

- Ms. Edwards! Kérem fáradjon a hármas vizsgálóba!

- Köszönöm, Abby! - mosolyogtam az asszisztensre.  

Bementem, levetkőztem, és felfeküdtem az ágyra. Pár perc után jött is a doki.

- Liliann! Hogy van? És a babák?

- Köszönöm, jól vagyunk - mosolyogtam rá.

- Értem. Miben segíthetek?

- Nem igazán tudom, lehetséges-e a dolog, de mióta a vőlegényem elutazott egyre gyengébb vagyok és fáradékonyabb. A húgom tanácsára csináltam egy tesztet, és pozitív lett. 

-  Rendben. Akkor megvizsgálom, és utána megbeszéljük a teendőket.

Vért és vizeletet küldött a laborba, aminek az eredménye nagyon hamar megjött. 

- Szóval, a teszt eredménye valós. Gratulálok, ön ismét várandós! Azonban figyelmeztetnem kell: ha nem tartja be az utasításaimat, komoly komplikációkkal kell számolnia. 

- Tessék? - sápadtam el.

- A méhe még nem regenerálódott teljesen az előző terhesség után. És mivel még az ön szervezete sem egész teljesen és szoptat, problémák léphetnek fel, ha nem figyel oda magára. 

- Értem. Rendben. Azért repülhetek?

- Amennyiben előtte és utána kipiheni magát, nincs ellenvetésem. Azonban eleinte dupla adag vitamint szedjen, hogy segítsük a pici fejlődését. Van ötlete, mikor foganhatott?

- Nem igazán... Olyan másfél hónapja talán. 

- Értem, akkor nézzünk rá ultrahanggal, hogy minden rendben van-e.

Pofon a múltbólWhere stories live. Discover now