VII. fejezet

613 33 0
                                    

Harry kitálalós show-ja kiakasztott. Nem tudtam, mit is kezdjek a dologgal. Azt mondta, azért bántott, hogy ne történjen meg az, ami mégis megtörtént. És mivel részegnek hitt, nem hozta fel a történteket, folytatta a színjátékát. Azzal viszont nem számolt, hogy terhes leszek. És azzal, hogy....

Mindegy. Akkor se fogja megtudni. Tőlem biztosan nem.


Azért kértem meg, hogy hagyjon egyedül, mert nem tudtam, hogyan kezeljem. Egyrészt szégyelltem magam, hogy így félreismertem. Másrészt totálisan váratlanul ért. A fürdőből kijőve egy levelet találtam a párnámon, de nem is akármilyent. Miután elolvastam, könnyekkel a szememben feküdtem le. Minden tervem borult, de nem tudtam mérges lenni rá és Travisre. 

.....*****.....

Valami megváltozott bennem. Nem tudtam volna szavakba önteni, ezt egyszerűen csak éreztem. Már nem akartam, hogy minél előbb megszabaduljak Harrytől, és újra fájt, ha került. Pedig csak azt tette, amit kértem tőle. Lassan enyhült a fagyos hangulat köztünk, de nem lett az igazi. Pedig abban a levélben nem ezt ígérte. 

Azóta eltelt két hét. Azóta alig beszéltünk, amit a még tartó szünetnek is tulajdonítottam. Miután letelt, sem lett jobb a helyzet, de legalább láthattam. Ez most olyan tipikus tini nyáladzás egy srác után, tudom, de most érzem azt, hogy önmagam vagyok. Mintha eddig egy másik ember lettem vona, vagy szemellenzőt viseltem volna.

Az időm nagy részét lefoglalta a válogatás és a szűkítés. A kezdő kupacból már csak öt mappám volt, amit haladásnak éreztem. Senkinek nem beszéltem a történtekről, bár azért Lou és Liam előszeretettel emlegették Harry monokliját. Ám ezúttal egyikünk sem tálalt ki.

Tegnap épp a húgommal szórakoztunk, mikor megszólalt a telefonom. Nem sok jóra számítottam a hívó fél láttán.

- Miben segíthetek Paul? Úgy tudom, csak holnap kezdünk, nem?

- Szia Lil! Ami azt illeti... be tudnál jönni az irodába? Beszélnünk kellene.

Bajban voltam, és nem tudtam miért.

- Adj fél órát, és ott vagyok. Nem baj, ha jön Leila is?

- Engem nem zavar, de siess! - azzal letette. 

- Lei, be kell mennem Paulhoz, de utána folytatjuk a csavargást, oké?

- Ha muszáj... Várj, ott lesznek a fiúk? - ez bezzeg feldobta.

- Nem tudom, erről nem beszélt.

- Jó, menjünk, majd eljátszom az időt. Úgyis megakadtam Candy Crushban.


A fél órából egy egész lett. De Paul nem szólt érte. Csak behívott az irodába, de Lei okosan kint maradt. Nem tudtam, miért kell ez a találka, de rögvest kiderült, miután bementem.

- Mi ez a kis összejövetel?

- Nos -szólalt meg egy idegen fazon - az ügyfelem feljelentéssel élt Harold Edward Styles ellen testi sértés miatt. A rendőrség a kisasszony véleményét is felvenné az ügy kapcsán.

-  TE TOTÁL MEG VAGY HÚZATVA TRAVIS? TE MENTÉL NEKI HARRYNEK ÉS MÉG NEKED ÁLL FELJEBB? MI A JÓ ÉG VAN VELED? - keltem ki magamból. 

- Ez a vallomása akart lenni? - kérdezte cinikusan az egyik fakabát.

- Marha vicces, tényleg.... - nagy levegő után folytattam - Sajnálom, nem akartam tiszteletlen lenni, de Travis nem mond igazat. Akkor este összevesztünk, illetve a két fiú, és Travnél elszakadt a cérna, majd nekirontott Harrynek. Ő csak magát védte.... és engem.

Pofon a múltbólWhere stories live. Discover now