Huszadik fejezet

535 30 2
                                    

Harry szemszöge

Ma van egy hónapja, hogy Lil kórházba került. Ma van március másodika. Közel négy hete jöttünk vissza a turnéra, azóta nem beszéltünk. Megértem, hogy az én hibám is volt, de erre egyikünk se gondolt...


A  fürdőből a konyhába kb. 20 másodperc az út, de nekem egy örökkévalóságnak tűnt. Lil elájult, és nem tudtam, mi a baja. Felnyaláboltam, és siettem a srácokhoz, de közben figyeltem rá is. Amint megláttak, totál kiakadtak.

- MI  A FRANCOT CSINÁLTÁL VELE STYLES? CSAK ANNYI LETT VOLNA A FELADATOD, HOGY NEM MONDOD EL A DONOROS DOLGOT, ÉS AKKOR NEM TÖRTÉNIK EZ!!!!! - hadonászott és üvöltött Liam.

- Nem csináltam semmit Liam! Ő maga szedte ki belőlem, mert hallotta a konyhai beszélgetést, de nem volt benne biztos. Nagyon jól elvoltunk, ha értitek mire gondolok. Elment lezuhanyozni, kijött, majd a folyosón elájult. Annyit mondott még, hogy fáj a hasa...

- Oké emberek, na akadjunk ki! Hívunk mentőt, vagy mi visszük be?

- Mi visszük be - nyögtem ki valahogy. 

Eszméletlen sebességgel hajtottunk a kórházig, ahol a biztonsági őr közölte velünk, hogy még csak várakozni se várakozhatunk a sürgősségi előtt. Nagy ívben letojtam, csak óvatosan kiemeltem az ájult kismamát, és elindultam vele befelé. A fiúk leparkoltak, úgy jöttek utánam.

- Jó reggelt kívánok! A barátnőm kb. 15 perce elájult, és még nem tért magához. Még nincs teljesen hat hónapos terhes, de ikreink lesznek. Mielőtt  elájult, azt mondta, nagyon fáj a hasa.

- Értem, jöjjön, bevisszük a vizsgálóba, és riasztok egy nőgyógyászt.

- Köszönöm, nővérke.

Órák teltek el, mire újra előkerült az az ápolónő, akire Lilt hagytam.

- Uram! Kérem kövessen, a doktor beszélni szeretne Önnel.

Követtem egy irodáig, ahol egy orvos fogadott.

- Jó napot! Én láttam el a nejét.

- Üdvözlöm! Ő nem a nejem, csak a barátnőm. Odáig még nem jutottunk el.

- Értem. Nos, tájékoztatni szeretném a kisasszony állapotáról.

- Minden rendben velük?

- Nos, a hölgynek Braxton-Hicks összehúzódásai voltak, ami nem szokatlan a terhesség folyamán. Nem tudja, mi válthatta ezt ki nála?

- Ne haragudjon, azt se tudom mi az a valami, amiről beszélt.

- Méhösszehúzódások sorozata. Ilyen jelentkezik a szülésnél is, csak sokkal durvább változatban. Mivel Ms. Edwards még nincs abban az állapotban, hogy szüljön, így tudnom kell, mi váltotta ki ezt, hogy a jövőben elkerülhessük.

- Nem tudom, tényleg. Mondana rá példát, mitől lehet?

- Elsősorban szextől. Aztán..

- Akkor az miatt volt.

- Részletezné egy kicsit?

- Uhm, mennyire?

- Csak azt kell megtudnom, a hölgynek hány orgazmusa volt az elmúlt egy napban.

- Nem tudom biztosan, 5-6?

Pofon a múltbólWhere stories live. Discover now