Q&A

1.7K 49 14
                                    

Buun deci acum va voi raspunde la toate intrebarile pe care mi le-ati pus. Daca cei care nu au ajuns inca aici au alte curiozitati sunt liberi sa ma intrebe orice in privat :)

1. "Cum si de unde ti-a venit inspiratia sa scrii aceasta carte?"

Sincer,a fost ceva spontan. Inainte sa incep sa scriu citeam de pe wattpad si eram fascinata de ceea ce citeam. Verificam distributia si observam diferite vedete puse in locul  personajelor. O iubeam si inca o iubesc pe Taylor Momsen din trupa The Pretty Reckless si din serialul Gossip Girl asa ca mi-am inchipuit-o si eu,din intanplare in diferite ipostaze,apoi incepand sa le scriu. Asa a luat "nastere" Katy..si asa a inceput aceasta carte :))

2."De ce nu putea sa fie un final mai fericit?"

Pentru ca..nu stiu. Am simtit ca trebuie sa se intample ceva inedit in final..ceva la care sa nu va asteptati. Initial nu aveam de gand sa fac un final trist,ideea mi-a venit in timp ce scriam la penultimul capitol.

3."Ce s-a intamplat in continuare dupa moartea lui Katy"?

Aici mi-ar placea sa va pune-ti voi imaginatia la treaba..se intampla orice vreti voi.
Va voi da insa un indiciu : Toti se bucura de fericirea pe care si-au dat seama ca o detineau. Dincolo de moartea lui Katy e o viata fericita pentru familia ei,exact cum si-ar fi dorit sa fie.

4."Atat?Nu mai scrii? Nu mai continui?"

Cam atat la aceasta carte.

5."Ce te-a facut sa scrii pe wattpad?"

Pai..am vrut sa vad ce iese. Eram in a opta cand am inceput sa citesc de aici,cateva luni mai tarziu chiar scriam,iar acum sunt a zecea si raspund la numeroase intrebari puse de voi,oameni minunati care imi apreciaza munca,nu ma asteptam sa vreau sa scriu vreodata asa cum nu ma asteptam sa am succes. Vedeti de ce e frumos sa lasam viata sa ne surprinda?Face lucruri la care nici nu ne gandeam. Urmati-va ideeile,nu o sa regretati.

6."Te-a sustinut cineva?"

Nu,a fost ambitia mea sa continui cartea ce am inceput-o din intamplare.  Pe parcurs insa am primit sustinerea voastra,a cititorilor si asta era tot ce aveam nevoie :)

7."Ce te-a facut sa continui?Tinand cont de capitolul cand Kevin si Chad au fost pusi sa-si dea foc"

E simplu,voi. Am primit numeroase mesaje,comm-uri in care erau incurajari si sfaturi. Pe langa astea,mi-am dat seama ca o terminam prea repede..cand de fapt mai aveam o multime de idei. Dar in principal m-am lasat convinsa de mesajele frumoase. Si..va multumesc,faceam cea mai mare greseala daca terminam atunci cartea.

8."De ce ai facut si volumul 2"?

Pentru ca mai aveam idei :) In plus tocmai citisem piesa Romeo si Julieta pentru scoala si am fost emotionata de acea iubire interzisa,voiam si eu sa adaptez o asemenea dragoste periculoasa la stilul meu,bineinteles. Aveam in minte o imagine a cuplului criminal din toate punctele de vedere,la propriu, si la figurat

9."Cartea a fost facuta pentru faima sau doar pentru a-ti pune sentimentele in scris?"

La inceput am facut-o din curiozitate,voiam sa vad ce pot. Apoi mi-am dat seama ca am nevoie de o eliberare,de un loc unde ma pot exprima,unde imi pot exprima sentimentele fara sa fiu judecata,iar aici a fost solutia perfecta. Faima nu a fost un obiectiv pe care mi l-am propus,a venit ca un bonus si m-a luat total prin surprindere.

10."Vei mai face si alte carti? Daca da,cand vei mai publica?"

Da,voi incepe si o alta carte..am o vaga idee in minte si am de gand ca viitoarea lucrare sa fie mai plina de actiune decat tot ce am facut pana acum,am mai multa experienta si incredere in mine,ceea ce ma va ajuta pe parcurs. Nu stiu cand voi publica..destul de curand,o saptamana,poate doua cel mult sau chiar maine,nu stiu :)) Astept sa mi se faca o coperta,apoi incep descrierea si etc :))

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Sep 20, 2018 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Cautand fericirea (Vol. l&ll)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum