Capitolul 30 (II)

1.8K 120 24
                                    

-Iluminismul e un curent filosofic aparut in Franta la sfarsitul secolului al saptesprezece-lea…
-Spune mai rar! Imi ordona Max stand pe pat cu manualul in mana
Oftez si ma intorc spre el

-Teme idioate! Profesori si mai idioti care concep temele astea idioate!
Nu te mai holba asa la mine! Ma rastesc vazand privirea amuzata a lui Max

-Scuze,dar esti adorabila cand te straduiesti sa retii chestii

-Urasc scoala..spun deja nervoasa pe tot ce insemna institutia aia inutila

Ma sprijin de spatarul scaunului si ma uit la ceas. Era aproape miezul noptii..oh,invatatsem mai mult decat voiam vreodata sa o fac.

-Ar trebui vii la culcare,zice Max foindu-se Maine ai cursuri

-Nu-mi pasa!

-Hai,iubito,abia ai inceput scoala,in plus esti in ultimul an apoi scapi de toate astea

-Abia astept!
Ma ridic de pe scaun si ma asez in pat ghemuindu-ma în bratele calduroase ale iubitului meu. Il adoram..si eram din ce in ce mai fericita vazand ca pe zi ce trece se vindeca.
Trecusera trei luni jumatate de la acea intamplare..vacanta se terminase,si totul reintra in normal. Numai dragostea mea pentru Max iesea din acele limite..ce simteam pentru fiinta asta era mai presus de normalitate.
Ii simt degetele plimbandu-se lin pe spatele meu provocandu-mi furnicaturi in tot corpul. Nu..desi trecuse termenul dat de doctor,nu voiam sa risc atata timp cat viata lui era in joc.
Ma îndepartez si îi întorc spatele avand grija sa fiu la o distanta acceptabila.

-Noapte buna, Maxy.

Il aud cum ofteaza si se ridica din pat. Nu ma intorc sa vad ce face,probabil daca ma faceam ca dorm ma lasa mai usor in pace.
Il aud cum se foieste,apoi niste haine trantite pe scaun.

-Maria Smith. Stiu ca nu dormi,uita-te la mine.
Nu ma intorc insa nu pot sa-mi abtin un mic chicot. Vocea lui ce voia sa para "autoritara" era prea comica.
Se arunca pe pat si ma imbratiseaza pe la spate

-Tu ma ignori cumva?! Se revolta el

-Putin...

-Mia...

-Nu te mai smiorcai atat si culca-te!
Se intinde langa mine înfrant fara sa mai spuna nimic. Zambesc multumita si închid ochii vrand sa adorm pe bune.
Brusc îi simt din nou mana plimbandu-se de aceasta data pe coapse. Ma încordez brusc si îi îndepaetez mana.

-Stiu ca ma vrei,sopteste suav in urechea mea

-Ba nu
-Atunci de ce tremuri? De ce esti încordata? Si pun pariu pe cat vrei tu ca esti uda

-Max!

-Ce?

Mda..poate eram putin excitata,dar nu mai mult..insa nici moarta nu recunosteam asta.

Ma trage de mana si ma intoarce pe spate. Isi pune mainile de o parte si de alta a corpului meu si abia atunci observ ca nu avea tricou..si nici pantaloni. Ce naiba?! Oh,cred ca se dezbracase..idiotul! Statea aplecat asupra mea asa ca observ   cu usurinta cicatricea ce ramasese de la împuscatura. Era fix langa inima..Max era norocos ca traia..iar eu la fel de norocoaa ca il aveam langa mine. Fara sa-mi dau seama ce fac  îmi ating usor buzele de pieptul lui,de cicatricea de acolo mai exact. Avea o piele atat de fierbinte încat pentru o clipa m-am gandit ca are febra. Imi întind mana si il ating pe frunte sa ma asigur. Nu..nu credca avea..

-Ce faci? ma întreaba confuz

-Verific daca ai febra,esti cam fierbinte.

Ma priveste o clipa ca si cum nu ar întelege apoi izbucneste într-un hohot de ras.
Acum era randul meu sa-l privesc confuza. Spusesem ceva gresit?

-Iubire,eu sunt fierbinte mereu!

Nu apuc sa-i raspund ca ma saruta. Buzele lui le prinse pe ale mele intr-un sarut periculos de placut si plin de pasiune. Imi musca buza si se aseaza mai bine deasupra mea. La naiba cu toate astea! Trecuse mai mult de trei luni,Max era bine..aveam amandoi nevoie de asta la fel de mult. Las gandurile deoparte si ma las ghidata de instinct. Imi prind mainile în parul lui si îl lipesc mai mult de mine. Ii simt buzele arcuindu-se într-un zambet apoi se desprinde din sarut. Ma priveste cu dorinta
-Deci acum ma vrei?
Ma încrunt la el. Ce intrebare tampita! Mereu l-am vrut,dar nu avea rost sa i-o spun.
Incepe sa ma sarute usor pe gat lasand mici muscaturi pe unde apuca. Oh Doamne..cat de mult îmi lipsise asta..coboara cu buzele de la gat pe piept. Imi ridica marginile tricoului pana il scoate. Privirea îi zaboveste mai mult asupra pieptului meu ceea ce imi aminteste ca nici macar nu purtam sutien..eh,la dracu cu el, Max facea o treaba minunata.
Gura lui se napusteste flamanda asupra unuia dintre sani luandu-ma prin surprindere si facandu-ma sa gem de placere. In timp ce limba lui facea minuni asupra pieptului meu,mainile îi umblau nestingherite pe corpul meu pana reuseste sa-mi dea jos pantalonii. Ma saruta din nou de data asta mai puternic decat prima data,deschid gura raspunzandu-i la sarut mangaindu-l usor pe spate. Fara sa realizez la timp el deja imi scotea si lenjeria. Dupa ce reuseste se opreste si se desprinde de mine privindu-ma. Ma analiza atent si aproape ma simteam rusinata asa,goala in fata lui..desi probabil imi cunostea corpul mai bine ca mine..asa cum si eu ii cunosteam lui corpul.
Degetele lui ma ating usor pe fata,apoi pe buze,ajungand in cele din urma pe piept. Fiecare contact al pielii lui cu a mea imi trimitea sageti de foc in corp si ma facea sa gem puternic. Reactia corpului meu era uimitoare chiar si la cea mai mica atingere a lui. Il aud cum chicoteste si imi inchid ochii strans pentru a-mi opri un alt geamat ce ameninta sa iasa.
Isi apropie buzele de urechea mea si ma musca încet.

-Iubito..vreau sa vad cat esti de uda,spune iar o secunda mai tarziu îi simt mana in zona mea intima.
Gem de surprindere..oh,pe cine pacalesc,gem de placerea inegalabila ce mi-o oferea. Degetul lui se plimba lin pe zona mea intima si ma incordez maxim,infingandu-mi unghiile in spatele lui.

-Max!
Aproape tipasem dar nu-mi pasa,chiar daca nu eram singuri in casa. Degetul lui a intrat prea brusc in mine,nu puteam sa tac

-Oh,ador cand imi gemi numele

Vreau sa mai comentez ceva dar ma saruta din nou asa ca imi inabus valul de injuraturi.
Deschid ochii pentru a-l fixa cu privirea,chipul îi era brazdat de dorinta.
Nu o sa inteleg niciodata dragostea ce ma lega de el..era mai mult decat atractia fizica,mai mult decat orice altceva am simtit vreodata pentru cineva. El era unicul..si cel mai important.

Ok,probabil e cel mai nasol capitol de pana acum daar n-am vrut sa-l lungesc mai mult ca era prea brusc sa o termin in acest capitol. Da,asa e..urmatorul capitol va veni cu marele final...care sper sa fie neasteptat..voi avea grija sa-l fac neasteptat :>>
Paai cam atat..va astept parerile,pe data viitoare :**

Cautand fericirea (Vol. l&ll)Where stories live. Discover now