Capitolul 33

4.5K 236 45
                                    

Chad isi privea fratele cu o ura inimaginabila,dar si cu o oarecare urma de regret.

-Las-o,repeta el 

Ma ridic din pat si fug in spatele lui,el se aseaza in fata mea protector.

-Tu parca erai in Canada..

-Cand mi-ai zis de planul tau bolnav nu puteam sa stau si sa aud vesti ,raspunde Chad nervos

-Ti-am zis fiindca esti fratele meu si aveam incredere in tine !Dar nu esti decat un tradator..

-Dylan,trebuie sa intelegi ca nu e bine ceea ce faci,e total gresit,dragoste cu forta nu se poate..

-Nu ti-am cerut parerea despre ce sa fac si ce nu.

-Nu o sa mai faci nimic,trebuie sa incetezi.

-Nu-mi mai da ordine,maraie Dylan din ce in ce mai nervos Kaitlyn e a mea si nici tu,nici nimeni nu va putea schimba asta

-Nu mai fa pe nebunul!Stim amadoi ca nu esti,si mai stim amandoi si cauza acestei mici obsesii pe care o ai.Kaitlyn nu e Maya,Dylan,recunosc ca e o oarecare asemanare insa nu e ea.Maya s-a dus si nu se mai intoarce,accepta asta si hai sa mergem acasa.

-Taci!Sa nu mai indraznesti sa-i spui numele!Stiu si eu ca nu e Maya insa..ma face sa cred ca gresesc.Poate..poate Maya s-a reincarnat in Katy..eu trebuie sa o am..Maya ma iubea..eu inca o iubesc..

Inainte sa pot sa realizez ce se intampla il vad pe Dylan izbuncnind in lacrimi.Se lasa sa cada pe pat,mainile acperindu-i fata.Plangea ca un copil,suferea.. Nu as fi crezut niciodata ca l-as putea vedea pe fiorosul si aratosul Dylan Jhonson plangand din dragoste.

-Haide frate,credeam ca ai trecut peste..sopteste Chad apropiindu-se de fratele sau.

Eu nu faceam decat sa privesc scena emotionanta ce mi se infatisa.Pana cu vreo doi ani in urma credeam ca dragostea insemna sa ai pe cineva cu care sa vorbesti cand te plictisesti..cu care faci sex cand vrei,care te alinta si cu care te plimbi de mana pe strada.Insa era mai mult decat atat..era un sentiment ce te facea un om mai bun,dar si mai vulnerabil..era cel mai complex,complicat dar si frumos sentiment..ma rog,poate era doar parerea mea,poate greseam..dar asta nu mai avea nicio relevanta.

Chad inca incerca sa-si calmeze fratele,soarele incepea sa apuna eu stateam nemiscata si priveam in gol.Simteam inca o anume neliniste insa nu  pentru mine ci pentru Kev.Oare era bine?Sigur era al naibii de ingrijorat pentru mine.Imi indrept atentia catre Chad si il analizez atent.Parul lui blond era oarecum ravasit,ochii albastrii ii sclipeau de ingrijorare,buzele ii erau stranse din cauza emotiilor.Era superb.Era doar un simplu baiat cu un destin mai complicat,eu,eram o simpla fata cu un destin si  mai complicat ca al lui.Aceste destine afurisite ne-au intersectat intr-o noapte drumurile..iar ce a iesit as vrea sa uit.Tot aceste destine au facut ca eu sa simt ceva pentru el..el sa fie de fapt iubirea secreta a sora-mii..de aici au pornit alte lucruri complicate de care nu sunt mandra dar care v-au ajutat mai mult sau mai putin sa ma cunoasteti.Nu ca as fi eu vreo importanta,o vedeta sau ceva de genul..sunt cat se poate de normala,de idioata uneori..de tupeista si fraiera alteori.Sunt o fata normala care se remarca doar prin numeroasele probleme pe care le-a avut de mica..mai pe scurt..un destin complicat.Nu am fost singura care a trecut prin multe..sora mea,cei doi frati din fata mea..si ei fac parte din categoria celor cu destine complicate.Folosesc prea mullt cuvantul "complicat"?Scuze..

Tresar cand un sunet puternic se aude chiar de langa mine.O impuscatura..

-Nu! Chad tipase,Dylan trasese..dar nu in fratele lui,ci in el.

Dylan se impuscase in cap profitand de o clipa de neatentie din partea lui Chad.

-Chem ambulanta! spun incepand si eu sa-mi revin din soc

-Nu..sopteste Chad E mort.Nu mai are puls..s-a dus

Ma apropii incet de ei.Dylan era mort..murise din dragoste.Sa stiti ca sa mori din dragoste nu e asa frumos cum suna,imaginea din fata mea era demna de filme de groaza..sange..mult sange.Ma duc intr-un colt al camerei unde vomit.Uitasem..poate bebelusului nu-i placea sangele..nu ca mie mi-ar fi prea drag.Dupa ce ma spal pe fata ma duc langa Chad care inca isi tinea fratele in brate..

-S-a dus..sopteste el..fratele meu s-a dus..

Il intelegeam sau cel putin incercam sa o fac,nu as fi suportat sa o vad oe Emma..moarta.

Il iau de umeri si il ajut sa se ridice.Era plin de sange...il conduc spre iesire.Era mai bine sa plecam naibii de acolo.

Noi,niste copii si destinele noastre complicate..iar am folosit "complicat"..scuze.

DUPA 6 LUNI.....

Uite ca m-am intors cu finalul.Am nascut un baietel,pe Justin.Ieri a facut 2 luni,si,desi nu-mi place sa o recunosc seamana mai mult cu Kevin.Il ador,copilul meu e prietenul meu cel mai bun,il iubesc,e tot ce am mai scump..Nu ca ma laud dar e foarte chipes,sunt sigura ca voi avea probleme cu fetele de care nu va mai scapa.Kevin se lauda ca-l va invata "trucuri" de agatat ca sa aiba succes ca el la "gagici".Emma aproape ca il ia la bataie pe Kev cand vorbeste prostii de fata cu copilul,de parca ar intelege el ceva.Oh..apropo de Emma,ea si Chad au recunosut ca inca se iubesc enorm si locuiesc amandoi la cateva case distanta.Mai nou Emma e si ea insarcinata,si deja si-a decorat camera copilului in roz si albastru pentru orice caz.E incantata,la fel si Chad insa eu ma bucur nespus ca voi fi matusa.Emma il iubeste pe Justin ca pe copilul ei,imi dau sema ca inca nu si-a iertat faza cu avortul..dar o sa-i treaca,mie mi-a trecut.

Emma si Chad,Kevin si eu..am ramas la fel odata cu trecerea timpului..doar ca micul nostru grupulet se va mari odata cu sosirea unor noi membrii ce ne vor continua povestile.Povesti ce vor fi povestite din nou atunci cand va fi timpul.

Stateam rezemata de fereastra privind cerul instelat.Eram prea fericita..ma temeam sa nu se intample ceva sa strice totul..dar nu.Nimic nu se va intampla.

Doua brate ma cuprind pe la spate,si bineinteles ca e Kev..

-Hai la somn..mormaie el cu buzele pe gatul meu

-Imediat..

Imi iau in gand la revedere de la stelele ce ma fascinau si ma duc spre pat insa nu apuc sa fac mai mult de doi pasi ca Justin s-a gandit sa se trezeasa si sa planga.

Il iau din patut in brate si incerc sa-l linistesc leganandu-l.Cand reusesc sa-l adorm din nou ii dau un mic sarut pe frunte si zambesc.

-Te iubesc micutule,soptesc apoi il pun la loc.

Mai las o ultima privire cerului si ma bag in pat in bratele calduroase ale lui Kevin.In mai putin de o luna aveam nunta..aveam sa fiu mireasa..mireasa la 21 de ani.Dar imi placea.Eram mireasa lui,era tot ce conta..il iubeam.O iubeam pe Emma,il iubeam pe Kev ,pe Justin..pe viitorul meu nepotel..pe Chad ca pe un bun prieten si partener de farse pentru Emma..ii iubeam pe cei care meritau.

Poate ca viata asta a copiilor cu destin complicat avea acel happy end pe care-l meritau.Poate ca va fi un nou inceput,poate ca vor inceta sa-si caute fericirea din moment ce au gasit-o in iubire..nu vor mai cauta fericirea,e chiar aici,acum,cu mine,cu noi.

Astia suntem noi..acei copii cu destin complicat dar cu puterea de a invinge rautatile vietii.Iar am folosit "complicat"...scuze.

                                                                   

                                                                                            SFARSIT

OK..CAM ASTA A FOST FINALUL.SPER CA ESTE PE MASURA ASTEPTARILOR.NU VA MAI FI O CONTINUARE DACA ASTA VRETI SA STITI.VA MULTUMESC PENTRU VIZUALIZARI,VOTURI,SUSTINERE  MESAJELE SI COMENTARIILE FRUMOASE  INSEAMNA MULT.NU VOI INCEPE PREA CURAND O ALTA POVESTE,VOI LUA O PAUZA DE LA WATTPAD PENTRU UN TIMP,DAR CAND MA VOI INTOARCE VETI FI PRIMII CARE VETI AFLA :* :*

Cautand fericirea (Vol. l&ll)Where stories live. Discover now