6.rész

1.2K 89 4
                                    

Na tubicák! Folytatom mindenki nagy örömérem:D De akkor lássam a visszajelzéseket, hogy tényleg tetszik, olvassátok. Szóval komizzatok ezerrel meg voteoljatok! Szeretlek titeket❤️
Jó olvasást, remélem nem unjátok halálra magatokat😁

"Louis Tomlinson?!" - hitetlenkedve ordítja Perrie. "A róka lelkű Halott Lélek? Neked teljesen elment az eszed?" - még mindig ordít.

"Most mi baj van vele? Szerintem tök normális." - kérdőn nézek Perrie-re.

"Mint mondta Perrie" - veszi át a szót Stephen. "Louis róka lelkű. Csak akkor segít, ha cserébe kap valamit. Mániája az üzletelés."

"De tőlem nem kért semmit. Elkísért, majd azt mondta, ha szükségem van rá, ő segít. Semmit nem kért tőlem." - mondom.

"Meglehet. De majd fog" - mondja Perrie, majd kisétál a teremből. Stephen követi őt.

"Igazuk van" - szólal meg Ashton. "Még nagyon régen, kérni akartam valamit Louis-tól. De ő csak úgy segített, ha kap érte valamit. Egy ember lelkét kérte cserébe. Nem egyeztem bele" - mesél. "Ne bízz Louis-ban. Lehet, hogy most még kedves és önként megtesz pár egyszerű dolgot, de aztán kérni fog ezekért valamit" - mondja.

"Soha ne bízz egyik másvilágiban sem!" - mondja Michael. "Senkiben, csak bennünk" - na persze. Bennetek bízok a legkevésbé.

És mi van akkor ha Louis tényleg kérni akar valamit? Nem teljesítem, kész. Én az Ördög lánya vagyok. Nekem senki nem parancsol. Ha már mindenki róka lelkű, akkor én is az leszek. Ravasz leszek, és mindenki beleesik majd a kis játékomba, úgy, hogy észre se veszik. És onnan már nincs kiút. Átverem őket, hazudni fogok. És így fogok győzni. Megnyerem az összes kis hülye fogadást, embereket, háborút. A Földet, majd az egész másvilágot. Enyém lesz a világ, én fogok mindenhol uralkodni!

Állj le!

Te jó isten! Már megint apám beszélt belőlem. De gyűlölöm, hogy ő az apám. Gyűlölöm, hogy félig olyan vagyok mint ő. Gyűlölöm, hogy a másik énem egy angyal. Gyűlölöm! Legfőképp az életemet! Egy kész rémálom. Az egész életem egy rémkép!

Mire észbe kapok már mindenki kiment a teremből és csak én ülök ott a semmibe meredve. Nem bíznak Louis-ban. Pedig szerintem tök normális srác, na meg persze helyes is. És ha mégis tévednek? Lehet másokkal üzletel, de velem nem akar. Vagy nem mer. Ki tudja. Csak egyféle képen ismerhetem meg Louis-t. Ha egyedül elmegyek és segítséget kérek tőle. És ha kér cserébe valamit, akkor felhagyok a terveimmel és megpróbálom magam. De ha nem kér semmit és önként segít, akkor a többiek tévedtek.

De hogyan juthatnék el oda? Úgy látszik, hogy semmi sem lesz ebből az egészből, hogy elmegyünk a nővérem anyjához. Még a nevét se tudom. Mármint a nővérem nevét. De az anyja nevét se tudom. Mintha annyira lényeges lenne. Hisz úgymond egy lényegtelen, veszélyes lélek. Igazából nem is veszélyes, de gondolom, mivel a nővéremet hozta világra, így veszélyesnek titulálták. Ha senki se szándékozik elmenni hozzá, akkor majd megyek én egyedül. Vaaagy...

Épp az ebédlőbe tartok vacsorázni. Gyűlölök oda járni, de nem lehet a szobámban enni. Ja igen. Addig míg itt voltunk, kaptam saját szobát, de úgy kell viselkednem, meg minden dolgot csinálnom, mintha én is ide tartoznék, én is egy katona lennék. Utálom, de nagyon. Michael-nek vagy ezerszer mondtam, hogy én ezt nem fogom csinálni, de akkor ő elkezdett arról papolni, hogy így mindenkinek jó lesz, én nem különcködhetek (?) és stb. Szóval mindent úgy kell csinálnom mint a többiek. Annyit megengedett, hogy akkor kelek amikor akarok, azt csinálok amit akarok. De sajnos az étkezés (kivéve a reggeli) velük együtt zajlik le. Mindig egyedül ülök le valahova, de valaki mindig odatársul mellém. Viszont most épp, hála az égnek, senki nem ült mellém, így nyugodtan tudok gondolkozni. Azon gondolkozom, kit is ráncigáljak el magammal. Kell valaki, aki velem jön, ha netán valami történne, ne egyedül harcoljak csomó Halott Lélekkel, hanem valaki segítségül legyen ott velem. De ki legyen az? Valamelyik nyomorék katona? Nem. Perrie és Stephen semmikép nem akarnak jönni, így ők is kihúzva. Michael még csak szóba se jöhet! Ashton se, mert ő se bízik Louis-ban. Luke mostanában nagyon fura számomra, így ő is kilőve. Calum! Calum lesz az! Ő jön velem. Vagyis ráncigálom magammal. Amúgy is láttam edzés közben a héten. Nagyon ügyes, jók a reflexei, gyorsan és fürgén öl ha kell. Cselesen játszadozik az ellenfelével, majd váratlanul lecsap rá és eltöri a nyakát, esetleg letépi az egyik lábát. Ő lesz az én emberem!

Black Angel: the endgame [Rémkép 3. évad]Where stories live. Discover now