Kapitel 32 - Vad frågade han precis?

1.7K 63 28
                                    

Felix perspektiv

Det är faktiskt väldigt gulligt hur oerfaren hon är. Vanligtvis brukar jag inte gilla det hos tjejer. Jag brukar föredra att de vet hur man gör i sängen så jag kan göra mitt och sen lämna. Hur cheesy det än låter så är det annorlunda med Ida. Att det faktiskt är jag som har lärt henne hur man 'tar steget vidare' i kyssen gillar jag något enormt. Hennes rosa läppar är så mjuka och känns helt fantastiska mot mina. De är så kyssbara och på det viset hennes tunga rör sig med min känns bara helt underbart.  Den vanliga 'hettan' äntrar min kropp. Jag lutar mig mer fram över henne långsamt, med en hand på hennes rygg och lägger henne försiktigt ner på marken. Jag sitter nu gränsle över henne och hon har placerat sina händer vid min nacke. För varje minut som går blir vår kyss mer och mer grövre och till sist spelar inget runt om kring oss någon roll. Jag sätter ner min ena hand precis där kanten på hennes linne slutar. Min hand för jag längre och längre upp mot hennes bröst.

Ida's perspektiv
Vår kyss blir bara mer och mer intensiv. Jag gillar verkligen detta och att göra det med honom känns underbart. Att han bara för en vecka sen mobbade mig känns overkligt just nu. Nu verkar det som om han bryr sig om mig. Han är lugn och förstående över att jag är en nybörjare på detta. Han sitter gränsle över mig och jag har mina fingrar intrasslade i Felix hår. Jag känner hur han placerar sin varma hand under mitt linne och börjar långsamt föra upp den mot mina bröst. Jag tar ett djupt andetag samtidigt som hela min kropp fryser till. Han märker det och tar bort handen och reser sig upp från mig med ett leende på läpparna.

"och det är så man gör" småskrattar han och jag ler mot honom. Han lägger sig ner bredvid mig. "lyft på ditt huvud" jag gör som han säger och han lägger sin arm under mitt huvud. Och sådär ligger vi i några timmar, tätt nära varandra under en filt tittandes på stjärnhimlen och pratar om framtiden. Efter ett tag börjar mina ögon kännas tyngre och tyngre och jag lägger mitt huvud på hans bröst så jag hör hur hans hjärta slår. Hans andetag blir långsammare och långsammare och lugnare, det var det sista jag tänkte på innan jag somnade.

--

"Ida, babe, vakna" hör jag någon säga och skaka min kropp samtidigt som jag långsamt öppnar ögonen. Sömnigt gnuggar jag mig i ögonen och kollar därefter runt vart jag befinner mig någonstans. En skog? Juste, jag var ju på dejt med Felix igår. 

"Somnade vi här?" frågar jag Felix och rynkar på näsan. Han skrattar först lite men nickar sedan på huvudet. Wow, första gången jag sov någon annanstans än i en säng. 

"Jag tror vi borde gå, vill du ha frukost?" 

"Ja, jag är skithungrig" skrattar jag och strax efter kommer ett högt kurrande ljud från min mage vilket får mig att rodna men får Felix att skratta. Vi reser oss upp från filten, packar ihop sakerna i en korg och börjar därefter gå genom skogen och tillbaka till bilen. Jag hoppar in på passagerarsätet och vi kör iväg mot caféet som vi alltid brukar fika på. När vi kommer fram hoppar Felix snabbt ut från bilen för att sedan öppna dörren för mig, vilken gentleman. Jag nästan springer in till caféet så hungrig jag är. Felix bara skrattar åt mig men kommer även han ganska snabbt efter och vi ställer oss i kön. När vi stått i kön ett tag kurrar min mage till igen vilket får mig att se ut som en tomat i ansiktet. 

"Antar att du är hungrig?" säger Felix och skrattar. Vi beställer frukosten vi vill ha, vilket idag blir en macka och oboy, innan vi letar runt efter ett bord vi kan sätta oss vid. Jag hittar ett bord ganska långt in i caféet och pekar med ena handen bort så Felix ser vart vi ska gå. Vi sätter oss ner och börjar äta vår frukost samtidigt som vi pratar om allt från himmel till jord. 

"Jag vet inte hur jag ska säga detta.." börjar Felix och tar ett djupt andetag.

"Säg det ändå" säger jag och ler vänligt mot honom. 

"Jag undrar..om..du kanske..skulle..ehm..vilja..bli min flickvän?" mina ögon blir stora som golfbollar när han äntligen har fått ut det han ville säga. Sa han nyss det där?! Frågade han mig precis om JAG ville bli hans flickvän? Plötsligt kommer alla dåliga minnen med Felix tillbaka..

"Felix..jag är ledsen men nej.."


CLIFFHANGER MOHAHAHHAHAHAHHA

Nä jk, men fan va dåligt kapitel..spyr helt seriöst öööhhh

HE'S A TROUBLEMAKER | FSWhere stories live. Discover now