Cum am ajuns noi aici?

8 2 0
                                    


Capitol special de sf. Valentin!!!! 

Eva si Carter s-au intalnit prima oara in biroul domnului Off, cand au fost luati din viata lor cotidiana pentru a deveni patrule. Li s-a spus ca vor fi o echipa si li s-a mai spus ce anume trebuiau ei sa faca. Nu prea le convenea, dar nu au comentat.

Carter era tacut si avea o privire de parca cineva l-a trezit si vrea sa omoare pe cineva, pe cand Eva avea o mutra de parca a omorat pe cineva. Era cea care initia conversatiile, dar o facea cu o oarecare sila deoarece trebuia sa vorbeasca cu noul ei coechipier. Carter o enerva la culme prin simplul fapt ca nu facea nimic. 

Insa, in timpul patrularii, aflara abia ce puteau face. De ce Carter era atat de distant si de ce Eva avea intuitii despre el si despre cei din jur. 

Si-au povestit copilariile. Mancau impreuna masa de pranz si cina. Mergeau in multe misiuni si comunicau parca prin telepatie. Erau pe aceeasi lungime de unda. 

Felul in care Carter actiona o vraji pe Eva, iar personalitatea ei impunatoare il cuprinse pe Carter. Devenira o echipa buna. De nedespartit chiar. 

Patrula de noapteWhere stories live. Discover now