-59-

3.2K 211 18
                                    

Ahooojteee! Jsem tu s dalším dílem LOST! :) Moc vám děkuju za vše ohlasy k minulému dílu, strašně mě potěšily! :3 Doufám, že jste si užili pololetní prázdniny a že jste bylo všichni spojeni se svým vysvědčením :) Pokud budete mít chvilku a pokud se vám díl bude líbit, určitě nezapomeňte dát vote nebo koment! :)

Btw. Jak se vám líbí Pillowtalk? :3

Moc děkuju. Mějte se krásně! :)

-K-

*O TÝDEN POZDĚJI*

Bylo nedělní odpoledne a já seděla v autě a rozhlížela se z okna na ubíhající krajinu, kterou jsem už začínala rozeznávat. S Harrym jsme se vraceli z Holmes Chapel, kde jsme byli navštívit Harryho rodinu. Poznala jsem se tam s Harryho mámou (Anne) a jeho starší sestrou, která se jmenuje Gemma. Jsou to neskutečně milí, přátelští a hodní lidé, které jsem si ihned oblíbila.

Být v domě, ve kterém Harry vyrůstal, ve mně vyvolávalo hřejivý pocit. Anne s Gemmou mi vyprávěly příběhy z Harryho dětství, přičemž Harry kroutil hlavou, doplňoval je a občas opravoval. Cítila jsem se tam skvěle.

To, že mě podle Harryho slov bude jeho máma „zbožňovat", se opravdu stalo skutečností. Nejenom že jsem to poznala z jejího chování ke mně, ale tvrdila mi to i Gemma, a já za to bylo opravdu ráda. Záleželo mi tom, aby mě měla Harryho rodina ráda, a abych jim přišla pro Harryho vhodná, což tento fakt vlastně potvrzoval.

Jediný, koho jsem ještě nepoznala, byl Harryho táta. Dozvěděla jsem se, že se s Anne rozvedli, když bylo Harrymu sedm let, ale pořád spolu udržují jakýsi přátelský vztah, tudíž vztah k jeho dětem nebyl tolik poškozen. S Harrym i Gemmou se pravidelně vídá. Jenže v tuhle dobu kvůli práci odcestoval z Anglie do Spojených států, ale pouze dočasně.

„Chceš se mnou do bratrstva nebo domů?" zeptal se mě, ale oči od vozovky neodpoutal.

„Zavez mě domů" odpověděla jsem.

„Už tak bude máma šílet, že jsem tenhle týden byla doma minimálně" dodala jsem, načež se zasmál.

„Mně to vyhovovalo" řekl a podíval se mi do očí.

„Mně taky" řekla jsem upřímně, načež se lehce usmál a začal se dál věnovat vozovce.

Svůj pohled jsem ale neodvrátila. Bože, byla jsem z něho úplně hotová. Nemohla jsem z něho spustit oči. Byl jako moje osobní droga, na které jsem byla totálně závislá.

Po několika minutách jsme dorazili k našemu domu. Harry vypl motor a společně jsme vystoupili z auta. Došel ke kufru, který následně otevřel a vyndal z něho moji tašku s věcmi. Šla jsem k hlavnímu vchodu s kabelkou v ruce, načež mě Harry následoval.

Zastavila jsem se přede dveřmi, Harry položil tašku s věcmi vedle nás, chytil mě za ruku a podíval se mi do očí.

„Díky, že jsi se mnou jela. Máma z tebe byla úplně nadšená a já si to strašně užil" řekl mi, načež jsem se musela nesměle pousmát.

„Rádo se stalo. Máš skvělou rodinu" usmála jsem se.

„To mám. Ale moje holka je ještě lepší" pohladil mě po tváři a vzal si můj obličej do dlaní. Naklonila jsem hlavu na stranu a svoje ruce položila na ty jeho.

„Miluju tě" řekl, načež jsem svoje ruce přesunula na jeho krk a něžně ho políbila.

„Taky tě miluju" řekla jsem, když jsem se od něho odtáhla, ale moje ruce byly stále na tom samém místě.

Lost [H.S.] CZKde žijí příběhy. Začni objevovat