Chepter 18

1.5K 127 146
                                    

Bölüm düzeltilmiş ve değiştirilmiştir.❌

➖➖➖➖

Harry arabasına binerken Zayn, Jay ile konuşmakla meşguldü. Ona zar-zor Louis'nin iyi olduğunu, akşam biraz fazla içtiklerini söylemişti. Kadın inanmıştı ama Louis'yle konuşmak istediğini söylemişti. Zayn, uyuyor gibi yalanlarla teyzesini geçistirsede bi şekilde hesap vermesi gerekiyordu.

Louis ona emanet edilmişti ama- o suan morga ölü teşhis etmeye gidiyordu. Belkide kuzeninin ölüsünü...
➖➖➖
Sonunda herkes arabalarını bindiginde -tam 4 araba- Justin'nin söylediği merkez hastanesine ğidiyorlardı.

"İyisin!" Dedi Harry elini direksiyona vururken. "İyisin ve ben boşu boşuna o soğuk yere giricem. Biliyorum Louis.. Hissediyorum... Şuan İyisin."

Molly parmak buğumları bembeyaz olana kadar direksiyonu sıktı. "Lütfen orda olma Lou. Soğuk seversin ama sen yinede olma Bo..."

Zayn bir vites daha artırırken hafifçe güldü. Dudağını ısırdı sertçe. "İnanmak istiyorum ufaklık... Orda olma lütfen..."

➖➖➖

4 arabada peşpeşe hastane önünde durduğunda herkesin gözü arabalarından inen Harry, Zayn, Liam, Gemma ve Justin beşlisine çevrildi.

Hiç biri umursamayarak hastaneye girdiler. Justin danışmada bekleyen, pembe tişört ve pantolon giyen hemşireye takıldı ve ona doğru yürüdü. "Sandy?" Dedi kadının kendisine dönmesini sağlayarak.

"Ah, Justin," Diye yaslandığı masadan ayrılarak dikleşti kadın. "Bende seni bekliyordum." Üzgün yüzüyle asansöre yöneldi. "Beni takip edin." Diye mırıldandı. Herkes tanışma faslı yaşanmadığı için rahattı. Yani sonuçta buraya ne için geldikleri belliydi...

➖➖➖

Asansörle -1 numaralı kata geldiklerinde kapı 'ding' sesiyle açıldı ve önde sarı saçları sıkça topuz yapılmış pembe giyen kadın yürümeye başladı, diğerleri arkasından takip etmekteydiler.

"Sandy... Ölüm nedeni ney?" Dedi Justin morg kapısına geldiklerinde. Sandy konuşucakken Harry atıldı. "Kurşun mu?" Dedi, Sandy yavaşça başını salladı. Harry güldü. "Yinede o değil." Diye mırıldandı.

Molly dişlerini sıktı. Derin bir nefes verip yanında duran Zayn'e baktı. "Sen mi giriceksin? Ben gireyim mi?"

Zayn elini uzamış ve alnına dökülen siyah saçlarına daldırdı. "B-ben-" Dedi kekeleyerek. Dayanabilir miydi ki..?

Molly elini Zayn'nin omzuna koydu. "Tamam." Dedi yavaşça. "Ben girerim."
Harry kaşlarını çattı. "Hayır ben girerim."

Molly sinirle nefes aldı, konuşagı sırada Sandy'nin sesini duydular. "Akraba derecesi olmasi ve ya giren kişinin akraba izni alması gerek." Dedi Molly kollarını önünde birleştirdi.

Justin başını salladı. Zaten polis gözetimi olmadan cesede bakmaları bile bi suçtu.

Zayn başını kaldırdı. "İkiniz," Dedi Molly ve Harry'yi kast ederek. "İkiniz girin."

Harry şaşırsada belli etmedi ve kızıl saçlıya baktı. Garipçe Zayn'e bakıyordu. Parmağını Harry'ye doğrulttu. "O da mı?" Sakince.

Zayn başını salladı. "Bırak eserini görsün." Dedi sağ eliyle sol kolunu tutarak.

Molly, Harry'ye baktı. Kaşlarını çalmış ve... Başını egmişti! Kız şaşkınlıkla ağını kapatıp açtı.

MONSTER (L.S)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin