22- Kontrol

7.5K 886 134
                                    

Canım Ankalarım.. Bir yeni zorlu bölümle daha karşınızdayım. Zorlu dedim çünkü anlatılması pekte kolay olaylar olmuyor. Yaşanılanları umarım düzgünce ifade edebilmişimdir.

Ve ayrıca bölüm ithafım, FTMystogan ... Çünkü tam anlamıyla, Oktay'ın yeteneğini bildi. Ve ayrıca bütün bölümlerde yanımda oldu. Ve bana Yüce Anka demesi beni bitiriyor. Buradan ona teşekkürlerimi sunuyorum. <3

Tabii ki tek o değil, hikayeye destek olan çok okuyucum var onlara ise yakında ithaf.. :D Buradan hepinize Yüce Anka Kuşunun kocaman kanatları dolusu teşekkürler.

Umarım beğendiğiniz bölümlerden biri olur.

Multi- Bölüm için şarkımız ve kafayı gözü kırmış Esin var. :D :D

Keyifli okumalar... :))


Sana uyumamanı söylemiştim Esin, en azından o yatağa hiç girmemeliydin.

Gözümün üstünden sıcak sıcak akan kan daha fazla telaşa kapılmama neden oluyordu. Üstümüze üstümüze öldürme dürtüsüyle gelen mutant, ne kendimizi koruyacağımız bir silah bulma ne de kaçacak yer arama olanağı sağlıyordu. Yerde Rüzgar'la iki seksen yatarken, beynim tamamen durmuştu.

Kısacası, kapana kısılmıştık.

Arkamı dönüp aynı şekilde yerde uzanan ve açılmış gözleriyle mutanta bakan Rüzgar'a hızlı bir bakış atıp geri mutanta döndüm.

Kızgın çehresiyle üzerimize doğru gelirken, aramızdaki mesafeyi hızla kapatıyordu.

Dirseklerimden güç alarak geri geri sürünmeye ve mutanttan uzaklaşmaya başladım. Sol kaşımın zonklaması bana pek yardımcı olmuyordu. O kapı darbesini herhangi bir insan alsaydı eğer, oracıkta bayılırdı.
Gerçi bu şuan gözüme çok iyi ölüm olanağı gibi gelmişti.  Bayıldıktan sonra acısız bir ölüm olurdu en azından. Aksi taktirde, şuandaki gibi, gözlerimin içine bakarak bir mutant tarafından öldürülmek isteyeceğim son ölüm şekli olurdu.

Geri geri giderken, arkamdaki Rüzgar'ın sırtının duvarla buluştuğunu gördüm. Bir iki saniye sonra bende o şekilde olacağımı bildiğimden, geriye doğru sürtünmeye bir son verip etrafta kendimizi savunacağımız herhangi bir cisim aradım. Az ileride uzunca yan yana koyulmuş 3lü 4lü prizleri gördüm. Mutantın bize saldırmasına fırsat vermeden ayaklandım ve fişlerden birini çekerek 3 metre kadar olan kabloyu elime aldım.

Çoktan bir hareketlilik bekleyen mutant, davranışımdan dolayı bana döndüğü için, kalkmaya fırsat bulan Rüzgar'ı gördüğümde az da olsa rahatladım ve tekrar mutanta döndüm.

MUTANT: Küllerinden Doğan Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin