20

1.1K 87 16
                                    

Hakkımda 20 gerçek tataaaaa

birkaç kişi sağolsun benden bunu istemişler, benim isteyeceğim kişilerden de istemişler sjdjdjdj

başlayalım ayol

1- ikinci ismim nil. genelde melis'i kullanıyorum. voleybol antrenörü bi yoklamada bana nil demişti ve hiç üzerime alınmayarak yoklamada yok yazılmıştım.

2- bir keresinde gizlice küçük bi yata binmiştik. aslında ilk başta fikrimiz yatı saçmasapan sallamaktı. sonu hüsran tabi.

3- hala 5sos fandomında mıyım emin değilim. şarkılarını falan dinliyorum ama tek takip ettiğim ve bana bir şeyler hissettiren kişiler michael ve calum.

4- garip bir şekilde arzaylea ve kylie jenner'a veya ikisinin karışımına benzetiliyorum. bence benzemiyorum ama öyle diyorlar. belki de benzer makyajı yaptığımız içindir.

5- bir kere anarşist ruhum ve akıl almaz çılgınlığımla hırsızlık yapmıştım. küçük bir oje matlaştırıcısıydı. amaç sadece bunu yapmaktı. zaten bir daha da olmadı.

6- wattpad'e 10. sınıftan beri kayıtlıyım. tarih olarak 2013-2014 falan oluyor herhalde. fakat burası ikinci hesabım. gizli bir hesabım da var ehehe. ama orada çok aktif değilim.

7- şuan olabilecek olsam şarkıcı olurdum. ama türkiye'de yaşadığım için endüstri mühendisi olmak istiyorum.

8- gitar çalmayı kendi kendime öğrendim.

9- wattpad bana gerçekten iyi arkadaşlar kazandırdı. eh gereksiz fazla drama yaşasamda güzel zamanlar geçirdim burada.

10- siyah veya nude oje dışında başka oje sürmem.

11- siyah pantolan dışında pantolan giyemiyorum. garip bi takıntı.

12- saplantılı bir şekilde mutlu sonla biten filmleri veya kitapları beğenmiyorum. beğensem bile eğer bu drama türünde bir şeyse ağlayamıyorum. aşk konulu bir şeyde de ağlamam için ölüm olması gerekiyor. -am i psyco yet?-

13- koç burcuyum.

14- inatçıyımdır ve gereksiz bir cesurluğum var. çabuk sinirleniyorum ve eğer birinden gerçekten hoşlanmadıysam onunla uğraşmaktan kendimi alıkoyamıyorum. bazen çok fazla düşünüyorum ve hiç iyi değil.

15- ilk belieberlardanım diyebilirim fakat bu sevgi 2012'de falan bitti. ama yeni albümü gerçekten iyi. iS IT TO LATE NOW TO SAY SORRRYYY???

16- lise hayatımda üç okul değiştirdim.

17- yanmak ve boğulmaktan gerçekten çok korkuyorum.

18- güzel gemek yaparım.

19- mısırlı her şeyi ve patatesin her türlü yemeğini çok seviyorum. en sevdiğim aburcubur rulokat. baYILIYORUM CANIM ÇEKTİ BAK ŞİMDİ.

20- bazı şeyleri hiç düşünmeden yaparım. mesela kararsız değilimdir. ya bu ya odur ve hemen seçerim. tabi bazen sonu pişmanlık olabiliyor.

mrs. fan // hoodHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin