Trylikta

1.7K 143 9
                                    

Zayn nusižiovojo , tada prisitraukė mane arčiau ir lyg negirdėjęs ką pasakiau padėjo savo galvą man ant peties ir vėl pradėjo snaustis. Bet tai netruko nei akimirkos atrodo pagaliau jo smegenis pasiekė mano ištarti žodžiai ir jis išplėtė savo rudas akis.

-Letty?!,-riktelėjo jis.

-Harry!,-atšaukė iš virtuvės garbanius.,-Kavos jums?!

-Nori kavos?,-sušnabždėjo Zayn.

-Arbatos,-atsakiau jam.

-Kavos ir arbatos!

Zayn pasirąžė. Atsistojo ir ištiesė ranką man. Paėmusi ją atsistojau. Nepaleidau jos. Nuėjau paskui jį į virtuvę. Buvau pasislėpusi už jo nugaros. Kai įėjom į virtuvę ir mano kojos palietė šaltas plyteles nejučia suspaudžiau Zayn ranką. Jis atsisukęs į mane šyptelėjo tada parodė į kėdę. Paklausiusi atsisėdau. Prie stalo arbatą taisė Harry - Letty vyras. Atsisukęs į mane nusišypsojo.

-Labas rytas,-tarė.

-Labas rytas,-droviai atsakiau.

-Kodėl jūs miegat ant grindų? Nejau Malik pas tave jau lovų nebėra?

Tarė kažkas man už nugaros su airišku akcentu. Krūptelėjau nuo jo balso. Malik nusmelkė jį perspėjamu žvilgsniu. Vaikinas stovintis už manęs apėjo stalą ir atsisėdo prieš mane. Tai buvo tas pats blondinas kuris vakar atėjo su Julieta.

-Sveika aš Niall , nepyk , kad Zayn neturi lovų , mes jam padovanosim kelias , kad neverstu tavęs miegot su juo ant grindų.

-Aš Airina,-trumpai atsakiau.

Blondinas pakėlė antakį ir klausiamai pažvelgė į Malik. Juodaplaukis tik papurtė galvą ir nusisuko.

-Nebijok mes pasirūpinsim , kad Malik daugiau neverstų tavęs miegoti ant grindų,-tarė Niall.

-Jis manęs ir nevertė miegoti ant grindų. Tai aš jį priverčiau ten miegoti , nes užmigau jam ant peties. Esu per sunki , kad jis mane paneštu ar pakeltų.

Harry gerdamas kavą užspringo ja ir viska išpjovė į kriauklę. Zayn atsisuko nuostabos pilnu žvilgsniu. Niall klausiamai nužvelgė mane tada Zayn.

-Kas tau į galvą įkalė tokia mintį?,-kosėdamas paklausė Harry.

-Nesvarbu,-atsakiau.

Malik priėjo prie manęs ir nieko netaręs paėmė mane nuotakos stiliumi. Žiūrėjau į nustebusiu žvilgsniu. Jis nunešė mane į antrą aukštą sustojęs laiptų viršuje pakštelėjo man į lūpas ir nosies galiuką. Parnešė mane atgal į virtuvę ir pasodino ant kėdės.

-Tu sveriai ne daugiau 55 kg,-degustavo vaikinas.

-48kg,-pataisiau.

Dabar jau Niall išpjovė visą savo kavą ant stalo. Kilstelėjau antakį.

-Kiek tau metų?,-pasiteiravo Harry.

-21,-sušnabždėjau.

-Jie tave yen badu marino?,-nusistebėjo Niall.

-Ne. Tai paskutinis mano pirkėjas. Ji...ji,-užsikirtau , nuleidau akis ir užsimerkiau,-Jis nenorėjo , kad jausčiausi kaip žmogus , tad duodavo viena kart į savaitę valgyt , taip tik vandens. Arba prieš,-suspaudžiau kuščius,-Seksą pamaitindavo , kad nenualpčiau.

Kūnu nubėgo drebulys. Prieš akis iškilo to vaikino veidas. Greit atsimerkiau. Akys nieko nematė. Sumirksėjau kelis kartus , bet vaizdas buvo vis dar apsiblausias. Pajutau šiltą apkabinimą. Prisiglaudžiau prie Malik krūtinės. Paslėpiau savo veidą nuo jų visų. Kelios ašaros tyliai nuriedėjo skruostu ir susigėrė jam į maikutę.

-Ar taip buvo galima elgtis su jumis?,-pasibaisėjęs tarė Niall.

-Su mumis galima elgtis kaip tinkamas. Niekam , tai nerūpės.

-Kelių metų tu ten patekai,-tyliai tarė Harry.

-17.

Zayn dar smarkiau prisitraukė mane prie savęs.

-Tas vaikinas šešta...

-Tai ne jūsų draugas,-nutraukiau Niall,-Jūsų draugas man beveik nieko nepadarė. Jis maitino mane. Paliko kelis randus , bet tikiu , kad to nenorėjo. Nesmerkit jo.

Zayn paglostė mano nugarą. Prisiglaudžiau prie jo. Jo rankos švelniai glostė mano nugarą. Smakrą pasidėjo ant mano pakaušio. Atsidususi pasitraukiau nuo jo. Šyptelėjau jam. Jis pasilenkė ir pakštelėjo į kaktą tada apėjo ir atidarė šaldytuvą.

-Niall jai vėl suvalgiai visą maistą kol miegojau prisiekiu Dievu visą mėnesį neįleisiu į namus,-pagrasino juodaplaukis.

-Aš su Airina susitarsiu , kad ji mane įleistu.

-O tarp kitko kodėl palikai atrakintas duris?,-paklausė Harry duodamas man puodelį.


Elitas (Gaila , bet nutraukta)Where stories live. Discover now