Ketvirtoji dalis

2.1K 170 1
                                    

Elitas


Ketvirta dalis

-Zayn tavimi susižavėjęs , jis niekam nesiūlo savo stiukęs tai lyg šventas daiktas.


-Aš tik noriu kuo greičiau viską baigti,-sumurmėjau.

-Klausyk Airina , o tu nepagalvojei apie meile?

-Niekas negali įsimylėti lėlės,-tariau.

-Airi palauk!!!!

Link mūsų pro duris išbėgo Zayn. Jis buvo tik su tapkėm vėjas draiskė jo plaukus ir baltus marškinėlius taip aptemdamas jo kūną ta nuostabia medžiaga. Zayn sustojo prieš mane. Jo rudoje , tvirtoje rankoje buvo suspausti keli banknotai. Jis mikliai įbruko juos man į galinę džinsų kišenę , pakštelėjo į skruostą ir tarė.

-Nusipirk naujų rūbų , nenoriu tavęs tokios niekur vestis.

-Zayn?,-ištarė Letty.

-Einu.

Jo švelnios lūpos pakštelėjo man į skruostą ir jis pasileido namų link. Buvau ištikta šoko nuo jo veiksmų , nežinau kodėl , bet šis vaikinas mane keistai veikė vienu metu jis atrodė mielas ir aš galvodavau ar tikrai taip baigsiu gyvenima , o dabar jis idiotas ir gyvenimą tikrai norisi baigti dėl tokių kaip jis , dėl tokių kurie nusiperka žmogų ir juo naudojasi kaip lėle.

-Airina jis mulkis , pamatysi po laiko , jog jis turi ir gerąją puse , o dabar sėsk į mašiną ir važuojame pas mane.

Paklausiau merginos. Let atrodė nuostabus žmogus ji turi vyrą ir vaiką ir jei dar užtenka laiko kankintis su manimi. Kodėl ji rūpinasi manimi? Nejau jei tako patirti kažką?

-Ne man neteko patirti buvimo lėle taip kaip tau , bet kai pasirašai kontraktą tokį , jog kažkokie seniai gali kontroliuoti tavo gyvenimą tai kažkas panašaus. Dabar papasakok man kaip ten atsiradai?

-Liam. Tėvai mane atidavė ten kai Liam atsirado ligoninėje , tad jie mane atidavė jiems aš nebuvau mylimas vaikas , o Liam manęs nebelaiko sese , tad man viskas gerai.

-Tu netiki , net pati savimi,-tarė ji.


Žinoma , jog netikiu savimi. Būdama su šia mergina aš jaučiuosi laisva lyg ji galėtu man padėti , lyg ši nuostabi blondinė yra mano laisvė. Bet tada kylą klausimas jei ir tapsiu laisva , kas manęs laukia? Kas mane saugos ar priglaus niekam aš jau nebereikalinga. Aš lyg panaudotas žaislas kurį tereikia išmesti į šiukšlinę , ką ir padarys , kai būsiu gražinta.

-Tu nori būti gražinta?

-Aš noriu viska kuo greičiau baigti,-tariau.

-Gerai... Važuojam pasiimti Darcy.

Linktelėjau ir nusisukau į langą. Man patiko stebėti lekianti vaizdą. Gyvenimas nestoja jis lekia , niekas jo nesustabdys ir mes visi kažkada mirsime , toks mūsų likimas , tokia kiekvieno lemtis. Nereikia to bijoti , jug tai paprastas dalykas ar ne?

Mašina sustojo prieš didelį geltoną pastatą. Letty šyptelėjo ir išlipo iš mašinos sekiau jos pavyzdžiu. Blondinukė šypsodamasi lėkė darželio link. Sekiau ją. Vos ji atidarė duris į jos glėbį įšoka maža mergaitė. Ji buvo smulkutė ausyse turėjo juodus auskariukus. Dėvėjo žalsva suknutę. Karamelinės garbanos kriti gražiai ant pečių. Smaragdinės akys priminė garbanių kuris buvo Zayn namuose. Ji šypsojosi. Pastebėjau ant rankutės maža apyrankė ant kurios buvo kelios raidės. „H.D.L.S".

-Ką reiškia tos raidės?,-nejučiom paklausiau.

-Harry , Letty , Darcy Styles.

-Mamia kas ji?,-tyliai ir nedrąsiai tarė mergaitė.

-Tai mano draugė Airina,-nusišypsojo Letty.

-Ailna aš Dacy.

Mergaitė pribėgo prie manęs ir ištiesė savo mažas rankutes į mane. Buvo keista , jog takia gležna būtybė nebijo manęs.Pasilenkusi paėmiau ją ant rankų. Ji smarkiai apkabino mano kaklą ir pakštelėjo man į skruostą. Tai buvo be galo miela.

-Mamia kul teti?,-tarė ji vos paleidau ja ant grindų.

-Pas dėde Zayn.

-Zayl kaka.

Jos žodžiai pasiekė mano ausi privertė juoktis. Ji katik pavadino Zayn kaka.

Elitas (Gaila , bet nutraukta)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang