Dvylikta

1.5K 122 0
                                    

-Sapnavau košmara,-sušnabždėjau.

-Aišku. Aš atsiprašau , kad išvažiavau , bet Letty reikalavo atvykti.

-Tu man neturi teisintis. Atsiprašau , kad apsivilkau tavo marškinius. Mano rūbai vis dar šlapus.

-Tau jie labiau tinka nei man.

-A..Ačiū.

Susigėdusi nuleidau akis į rankas. Klūpėjau ant kilimėlio. Zayn sėdėjo ant sofos ir tikriausiai taip pat kaip ir aš nežinojo kaip elgtis.

-Ar...ar Letty nieko tau nepadarė?,-tyliai sušnabždėjau.

-Ne , tik biški aptrankė , kad palikau jus ten,-kiek pritilo,-Aš nesiunčiau to žmogaus tau... Pirma kart apie jį išgirdau. Jus palikau , nes.. nes...nes pamačiau pažystama mergina.

-Tu man neturi teisintis,-pasikartojau.

Malik atsisėdo ant grindų atsirėmęs į sofą. Žvilgsniu parodė į vietą šalia savęs. Paklusau jo norui. Prirepliojau šalia. Laikiausi šiokio tokio atstumo. Atsirėmusi į sofą atsidusau. Zayn išsitraukė cigaretę ir užsidegė ją. Iš po sofos ištraukė peleninę. Ore pasklido mėtinio tabako kvapas. Iš inkstinto paslėpiau rankas ilgose rankovėse , o kojas prisitraukiau prie savęs. Vaikinui tai pro akis neprasprūdo.

-Kažkas yra tave nuskriaudęs su cigarete?,-smalsavo.

-Kelis kartus užgesino jas ant manęs.

-Kur?

Nurijau seiles. Baimindamasi ištraukiau dešinę ranką iš rankovės. Atverčiau tą vietą kur buvo nudegimo žymės. Zayn švelniai prisitraukė ranką prie savęs. Pažvelgė į tuos nuodegulius. Kai ištraukė cigaretę iš burnos užsimerkiau. Jis padarys tapatį ką ir jie visi. Šiltas bučkis palietė mano randus. Iš nuostabos atitraukiau ranką , bet Malik jos nepaleido. Pažvelgiau į jį išsiplėtusiomis akimis. Niekas nėra manęs taip lietęs. Visiems rūpėjo tik kuo greičiau pasitenkinti ar kuo labiau mane sužeisti. Malik pakėlė akis į mane. Pažvelgus į jo rudas akis buvo galima paskęsti. Zayn švelniai užkišo išsprūdusia sruogą už ausies. Atsargiai nukialevęs prie skruosto nykščiu pradėjo jį glostyti. Žvelgiau į jo akis. Malik iš lėto artinosi prie manęs. Užmerkiau akis. Kai jo lūpos švelniai prilietė manąses nustebau. Jos nebuvo šiurkščios. Šiltos ir švelnios atsidavė kątik rūkyta cigarete. Jis lėtai pradėjo jas judinti. Atsakiau į jo lūpų glamonės. Jutau kaip per kūną laksto begale skruzdeliuku. Atrodė , jog visas pasaulis aplink dingo , deja visa ši fantazija truko neilgai. Zayn atsitraukė. Pažvelgęs man į akis pakštelėjo į kaktą ir nusisuko. Patalpoje įsivyravo nejauki tyla. Jutau kaip akys merkiasi. Malik vis dar rūkė. Atsargiai padėjau galvą jam ant peties ir leidau sau nugrimzti į neramų miegą.

Prabudau , kai saulės spinduliai erzinančiai spigino į užmerktas akis. Jutau skausma kakle ir visuose kituose kauluose. Girdėjau keistus garsus. Tvirta ranka buvo man ant liemens ir glaudžiausi prie šilto kūno. Pramerkiau akutes. Sėdėjau ant grindų atsirėmusi į Malik ir galvą padėjusi jam ant peties. Jis pats buvo nunarinęs galvą ir laikė mane per liemenį. Per vis dar veikianti televizoriu rodė pinki ir makaule. Mes taip ir užmigom? ant grindų. Tikriausiai Zayn velniškai viska skaudės. Pasitryniau akis , nes jos vis dar buvo apsiblaususios ir tik tada išgirdau triukšmą virtuvėje. Išsigandusi pajudinau Malik. Jis prasimerkė ir pažvelgė į mane.

-Kažkas yra virtuvėje,-sušnabždėjau.


Elitas (Gaila , bet nutraukta)Where stories live. Discover now