Trecioji dalis

2.2K 172 0
                                    

Elitas

Trečia dalis


-Tik žaisliukai kuriuos po septinto karto nužudys Louis. Nužudys ir tu prisidėjei prie jos mirties. Beje čia Airina Payne , Liam sesuo. Smagiai žaidei su savo draugo sesute? Kiek randų palikai ant jos kūno?

Louis sutriko. Atrodė , jog visi šiame kambaryje yra sutrikę išskyrus Letty. Ji atrodė tokia rami ir tyra , bet tuo pačiu ir šalta.

-Kuris dar iš jūsų dulkinot mano sesery?!,-riktelėjo nebeištvėręs Liam.

-Aš jos nedulkinau,-pataisė jį Zayn.

-Bet būtum,-mestelėjo Letty,-Jūs visi tokie apgailėtini , tokie drąsūs kelti ranką prieš šią tyrą būtybę , o kuris iš jūsų drįstų tai padaryt prieš mane?

Visi tylėjo nuleidę galvas. Kas ji tokia ir kaip ji sugeba juos taip įbauginti vien keliais sakiniais? Keliais klausimais. Kas tu Letty? Jos akys sustojo ties manimi. Mielą veidelį papuošė šypsnis.

-Airina keliauja su manimi Zayn , jei turi priekaištu geriau kaskis kapą , nes nei vienas iš jūsų vaikinai nenusipelnė šios merginos , aš pasirūpinsiu ja.

-Aš vadybai pasakiau , jog turiu nauja merginą ir turiu su ja pasirodyt viešumoje,-greit sumalė Zayn.

-Gerai. Tegu visi mano , jog ji mano pusseserė. Harry mažuti nepyk , bet šiandien namo negrįžk ir pasiimk Darcy iš darželio.

Vos jei paminėjus mergaitės vardą sužibo mano akys. Aš Dievinu vaikus jie visad moka prajuokinti ir jie mieli. Mergina tai pastebėjo.

-Nors ne aš ją pasiimsiu ir nepyk mažuti,-tarė ji labai meiliai.

-Ant tavęs neįmanoma pykti mieloji.

Garbanius priėjo prie jos ir saldžiai pabučiavo. Tik dabar pastebėjau žiedus ant jų pirštų. Jie susituokę. Ji turi nuostabų gyvenimą kaži ar kada nors jei yra tekę patirti kažką panašaus kaip man? Žinoma , kad yra , jug ant jos kaklo žietonėliai. Kai garbanius pagaliau atsitraukė nuo jos jie atrodė tobulai. Abu atrodė laimingesni už visus pasaulyje , tarsi jiems nieko nebereikėtų tik vienas kito.Ar aš kada nors galėsiu tai patirti? Ar kada nors turėsiu vaikiną kuris mane taip mylės? Žinoma ,kad ne mane nužudys vos spėsiu būt gražinta ten. Letty pažvelgė į mane.

-Gerai mažuti , mes su Airina turime apie daug ką pakalbėt , Zayn pasiimsi ją ryt puse dvylikos ir gražinsi puse trejų jei ne žinai kas nutiks , jei paliesi ją aš tave nudėsiu Malik , man tavęs nei kiek negailą ir jei bent vienas iš jūsų pasirodysit mano namuose , ką jūs tikrai sugebat daryt aš jus paskandinsiu baseine arba leisiu Darcy jus nukamuoti iki mirties.

Vaikinai nusijuokė. Tai buvo tarsi palengvėjimo juokas. Tarsi visi atsipūtė ir suprato , jog geriau nebejuokauti su ja.Letty parodė , jog sekčiau ją. Lėtai ir nedrąsiai nuėjau prie durų. Apsiaviau batus. Jau ruošiausi eiti , bet mane sustabdė Zayn balsas.

-Airi užsidėk mano kožą , kad nesušaltum prašau,-tarė jis.

Kiek sutrikusi linktelėjau. Nusikabinau jo švarkelį. Užsidėjusi jį išėjau pro duris paskui Letty. Vos man spėjus jas uždaryti ji tarė.

-Zayn tavimi susižavėjęs , jis niekam nesiūlo savo stiukęs tai lyg šventas daiktas.

Elitas (Gaila , bet nutraukta)Where stories live. Discover now