Devinta dalis

1.7K 151 2
                                    

Elitas

Devinta dalis

Nuėjau į virtuvę kur turėjo būti Liam ir mergaitė. Radau juos bevalgančius. Brolis atrodė toks laimingas , bet ar tai ne kaukė? Ar tai ne apsimetinėjimas? Iš kur žinoti , jog jis nevaidina savo gyvenimo , kaip visi kiti elito žmonės?
-Teta Ailina!!! Dėdė Lia man davė ledų!!!,-suriko mergaitė.
-Liam dar tik rytas ir ji nevalgė normalaus maisto , po to jei gali skaudėti pilvuką!,-riktelėjau kaip tikra mama.
-Mama irli taip sako,-numykė Darcy.
Papurčiau savo susivėlusia galvą ir priėjau prie mergaitės. Paėmiau ją ant rankų ir pažvelgiau į brolį.
-Gal gali duoti paskambinti Letty?,-kiek baimindamasi tariau.
-Žinoma.
Šyptelėjęs jis , padavė man mobilųjį: kuriame jau švietė Letty vardas. Pridėjau telefoną prie ausies laukdama kol ji atsilieps. Po keturių pyptelėjimų išgirdau jos gyvybingą balsą.
-Taip Li?,-tarė ji.
-Letty čia Airina.
-Oh Airina! Kas nutiko?,-greit paklausė.
-Nieko , tiesiog aš ir Ma...Zayn norim išsivežti Darcy į kino teatrą ir na...
-Tau reikia rūbų? Ir Darcy reikia rūbų? Ir viską rasi antrame aukšte ketvirtame kambaryje po kairę. O dabar sakyk kas nutiko , nes jaučiu , jog kažkas ne taip.
-Ne viskas gerai.
-Jis tau trenkė? Ir Darcy tai matė?
-Iš kur tu ži....,-užsičiaupiau.
-Nujaučiau. Nedangstyk jo aš vis tiek kažkada jį nudėsiu.
-Letty...
-Gerai , Airina eik ruoškis vėliau susitiksim , be to pasiimk pinigų , juos rasi mano spintelėje ir jei netyčia ateitu Mėja – mano sesuo- pasakyk jei , jog kai aš grįšiu nenoriu jos matyt savo namuose. Myliu ir iki.
Ragelyje pasigirdo pypsėjimas. Nuleidau jį ir padėjau ant stalo. Kartu su mergaitę nupėdinau į jos mamos kambarį. Iš spintos išėmiau jei rūbus ,aprengusi ją apsirengiau ir pati. Iš spintelės pasiėmiau Tris šimtus doleriu su pažadu kada nors juos gražinti. Paėmusi mergaitės ranką nusileidau laiptais į apačia. Nuėjusi į svetainę radau pasiruošusi Malik ir Mėja.
-Mėja neseniai kalbėjau su Letty ji prašė dingti iš jos namų iki kol ji grįš.
-O tu ir mano sesers sekretorė?,-pasišaipė ji.
-Ne , bet jei reiks būsiu ja vien tam , jog tave pakankinčiau.
-Tu tinki jai.
-O tu netinki niekam.
-Airina!,-sudrausmino mane Malik.
-Vajuojam!,-riktelėjo Darcy.
Pakėliau vieną antaki ir nelaukusi tu dviejų bukapročiu išėjau į kiemą. Prie kelio pamačiau Zayn automobilį. Nuėjusi prie mašinos atsisukau į namą. Prie manęs artinosi piktokas juodaplaukis kuris nešė vaikišką kėdutę. Jis piktai atidarė dureles ir įstatė kėdutę. Pasodinau mergaitę į ją ir kelis kartus patikrinau ar gerai pritvirtinta kėdutė , prisegiau ją. Norėjau sėstis į galą , bet juodaplaukio žvilgsnis to neleido padaryti. Atsisėdau šalia jo : į priekį. Na ką pasitikim savo likimą.

Privažiavom kino teatrą. Nupėdinusi pažiūrėti ką roda , palikau Zayn su mergaite. Jis liepė tai padaryti , nes turi paskambinti ir nenori , jog girdėčiau ką jis kalba. Priėjusi prie švieslentės pradėjau skaityti pavadinimus. Vaizdas truputi liejosi dėl blogo regėjimo. Nepastebėjau kaip prie manęs priėjo kažkoks vaikinas. Man skaitant paskutinį pavadinimą jis trinktelėjo man per užpakali. Net nedvejodama skėliau jam antausį. Atsisukusi pamačiau besiartinančia Darcy. Mergaitė verkdama pribėgo prie manęs. Apsižvalgiau ieškodama Zayn. Jo nei su žiburiu nesimatė , o vaikinas kuriam skėliau antausį žvelgė į mane piktu žvilgsniu.

-Zayn sakė , kad galėsiu su tavimi pažaisti,-išspjovė vaikinas.

-Jai mane paliesi aš rėksiu.

Išsigandusi nustūmiau Darcy sau už nugaros. Vaikinas išsišiepė ir pradėjo juoktis lyg būčiau pasakiusi netikėtai juokinga juokelį. tada staigiai surimtėjęs nužvelgė mane. Dėvėjau be iškirptės laisvą maikutę bei megstuką ir juodus džinsus. Plaukus buvau susipynusi į kasą.

-Klausyk paukštyte tu negali man atsikalbinėti,-išspjovė jis.

-As galiu.

Išlindusi iš už manęs tarė Darcy. Iš siaubo drebančiom rankom greit ją pagriebiau ir vėl paslėpiau už savęs. Vaikinas nebesišypsojo. Nužvelgė mane dar baugesniu žvilgsniu. Jutau kaip dreba rankos. Laikiau jas už nugaros , neleisdama mažyliai išlysti iš už manęs.

-Duok man čia tą mažą mergiukštę ir aš pasistengsiu , kad tau neskaudėtų.

-Niekad.

Vaikinas pakėlę ranką ir skėlė man antausį. Jutau kaip cypia ausyse. Bet likau stovėti. Aplink buvę žmonės nusigando tokio elgesio. MAžylė verkė ir vis kartojo mano vardą. Jutau kaip iš lūpos bėga kraujas. Kai vyras dar kart pakėlė ranką užsimerkiau ruošdamasi smūgiui , bet jo nesulaukiau. Pramerkusi akis išvydau apsaugini kuris jau tempė tą vaikiną į savo kambarėlį. Apsauginis man linktelėjo. Liūdnai šyptelėjusi priklaupiau prie neapsakomai išsigandusios Darcy. Mažylė apsivijo mano kaklą.

-Noli namo.

Suverkšleno ji. Paėmusi ją ant rankų patraukiau išėjimo link. Susistabdžiau taksi ir pasakiau Letty adresą. Mergina privertė jį išmokti , kad ištikus bėdai galėčiau atvažiuoti. Mažylė vis nesiliovė verkusi , kad ir kaip ją raminau. Jos širdutė plakė kaip pašėlusi. Sumokėjusi taksistui patraukiau namų link. Man nespėjus paspausti skambučio jos pačios atsivėrė. Prieš mane stovėjo rami Letty. Pamačiusi mane ir verkenčia mergaitė. Kilstelėjo antakį , bet nieko nesakė. Paėmė mergaitę ant rankų.Mažylė pajutusi , kad ją laiko mama pradėjo kalbėti.

-Dede Zayl paliko mane. Tas blogas vylas muse Alina as balau ja ginli.

Mergaitė vėl suverkšleno. Letty parodė man užeiti. Nusekiau ją iki virtuvės kur sėdėjo Harry ir Louis. Pamatę mane ir Letty sustingo. Garbanius išsėmė ledo iš šaldiklio ir ištiesė man. Linktelėjusi pridėjau jį prie skruosto. Atsisėdau ant kėdės. Laikiau pridėjusi ledą prie skruosto. Darcy aprimus , ji vėl užsiropštė man ant kelių ir švelniai nuvalė krauja man nuo lūpos tada pabučiavo į kaktą ir susirangė ant kelių.

-Dabar pasakok kas nutiko ir nemeluok,-tarė Letty.

-Zayn liepė man pažiūrėti ką rodo pats kažkam paskambino. Man skaitant pavadinimus prie manęs pristojo vaikinas trenkiau jam tada atbėgo verkianti Darcy , Zayn niekur nebuvo. Tas vyras sakė , kad Zayn leido jam manimi naudotis. Jis...,-užsikirtau,-Jis norėjo , kad duočiau jam Darcy , bet negalėjau to padaryti. Tada užsitarnavau antausio. Kai jis vėl ruošėsi man trenkti atėjo apsaugo. Pasiėmusi mažyle parvažiavau namo,-viską išdėsčiau.

Harry ištraukė telefoną ir surinko Zayn numerį įjungė garsekalbį Malik kaip mat atsiliepė.

-Zayn kur esi?,-ramei paklausė Harry.

-Su Airina ir tavo mažyle kino teatre.

-Ar tu tuo tikras? Nes matai Airina sėdi su mažyle namie. Ir jos grižo nelabai sveikos. Tad paaiškink man ką ruošiesi pasakyti?

-Aš tik į tualetą nuėjau,-pasiteisino.

-Greitai tau nebereiks net į tualetą vaikščioti,-sušnypštė Letty.

-Darcy grįžo su Airina ir mažylė be perstojo verkė. Airinai praskelta lūpa ir sumuštas skruostas. Na Malik patarčiau tau kuo greičiau parsivilkti namo ir tikėtis geriausio.


Elitas (Gaila , bet nutraukta)Where stories live. Discover now