0.0

3K 182 70
                                    

Luke, 18 yaşına girmek üzere ve hala ruh eşinin nerede olduğunu bilmiyordu. Bu onu endişelendirse bile annesi Liz her defasında ona acele etmemesi gerektiğini söylüyordu.

Bir paranoyak gibi herkesin karşısına geçip göğsünde ışık oluşup oluşmadığına bakmak istemiyordu.

Fakat artık ruh eşinin kim olduğunu bulmak istiyordu.

Ah ve bu arada umuyordu ki ruh eşi okulundaki Michael kadar zorba ve umursamaz değildir.


Michael, 19 yaşına girmek üzere ve sınıfta kaldığı için aynı dersleri tekrardan görmek zorunda. Bu yüzden öğretmenlerine ve sınıfındakilere çok kızgın. Özellikle de Luke Hemmings'e çünkü onun gözleri son derece berrak bir mavi ayrıca sınıftaki tüm kızlar ona hayran.

Oh, evet bir de matematikte birinci.

Michael, Luke'tan nefret ediyor.

Luke, Michael'dan korkuyor.


Yani, sanırım öyle.





Evet, BİRİ BENİ DURDURSUN.


AH TANRIM. yeni bir muke kurgusu.

güzel bir kurgu, yani sanırım öyle.

Hikayede alternatif evren olacak, yani sanırım. İnsanlar ruh eşleri ile karşı karşıya geldiklerinde göğüslerinde bir ışık beliriyor- her ikisinin de.

İyi bir şey yazmaya çalışacağım. Şans dileyin sizi seviyorum. :***

Merhaba güzellerim.. örümcek ağı tutmuş buralar... 2016dan beri ellenmemiş çatı katı gibi adeta ve bu beni heyecanlandırıyor eski ben nasılmış bakalım hatırlayalım.
Muke ve Cashton'ı o kadar çok özledim ki... eski dönemi ve burada eğlendiğim günleri ağladığım günleri duygusal bir ben..

Biliyorum artık öğrendiniz iki esiyor sizi ümitlendirip gidiyorum artık umudunuz kalmadı onu da biliyorum fakat siz de şunu biliyorsunuz ki beni buraya bağlayan yegane şey Muke ve Cashtondı, sanırım onlarda toz olmak üzere ve ben bunu istemiyorum o yüzden lütfen yok olmasına izin vermeyelim.

Aralara minik notlar serpiştireceğim sizin için gülün diye o yüzden bana kızmayın olur mu?

2016 saba nasıl sizi seviyor ise 2021 saba da sizi çok seviyor :*

Bir kere daha merhaba yazarsam kendimi bıçaklayacağım artık. Evet 2016 ve 2021 sabadan sonra 2022 geldi yeni sürüm gibiyim hep yenileniyorum.

Nasılsınız? Yine yeni yeniden sizleri hayal kırıklığına uğratıp tekrar yayımlayacağım diyip ortalıktan kayboldum değil mi?

Doğruyu söylemek gerekirse egomun kölesi olmuş, bir türlü mezun olamamış ve hiçbir şeye ara vermeden çalışmaya başlayan birini düşünün. Son 1 dersi yüzünden mezun olamamış çalıştığı yerde departman departman gezen bir ben... Zavallı.. Yoğun ve ne yapacağını bilmeyen.

Acıdınız mı?

ehe yetişkinlik böyleymiş-

Siniriniz geçtiyse maceramız başlasın mı?

16.01.2016
12.08.2021
08.01.2022

Heart light •Muke• 2022Sürüm Güncellendi*Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin