Yrahh

209 17 7
                                    

Harry P.O.V

Deschid usa casei ,,noastre,,.Intru si aud rasete venite din camera mea si a lui Katy.Urc si deschid usa.Inlemnesc atunci cand il vad pe..el.Parca inima mea nu mai bate.

Nu aare voie sa o atinga.Nu are voie sa vorbeasca cu ea.Nu are voie sa se intalneasca.Ma duc spre el si il trantesc de perete.Il strang de gat cu toata furia mea.Venele mele mai au putin si explodeaza.Pletele lui blonde sunt stranse de mana mea.Ma uit in ochii lui si el doar imi zambeste de parca nu simte nici-o durere.

Il mai las din stramtoare,atunci cand imi dau seama ca nu trebuie sa il omor asa.trebuie sa il torturez si apoi sa il storcesc ca pe o furnica

Eu;Ce dracu cauti aici?NU AI VOIE sa o atingi.urlu eu

El;Oh,buna fratioare.Da,eu sunt bine.Am intalni-to pe iubita ta.Pacat ca esti un nemernic si nu stii sa o pretuiesti.spune el cu o urma de sarcasm in vocea lui

Furia mea creste pe secunda.Ii dau drumul si il las sa respire.Ma uit spre Katy.Niciun semn.Nu a atins-o.Jur ca o sa-l omor intr-o zi.Nu are ce cauta aici.El imi distruge viata.


Katy;Harry!Uite!Fratele tau a venit sa ma viziteze!Uite mi-a adus si un cadou!spune ea fericita

Imi arata un trandafir mare si alb.Ma uit spre ea si imi araat cel mai mare zamebet fals pe care il am.Ea nu intelege.Este un psihopat.Ea nu stie ca am mintit-o ca sa o protej de el.Ea nu stie nimic.Este cel mai mare criminal care exista.A venit sa se razbune.Dar o va face lent si durerosDar nu pot sa il las.Nu si de data asta.





Katu po.v

Yrrah a venit.Nu imi vine sa cred ca Harry are un frate geaman.Yrrah este ca partea buna a lui Harry.Este dulce si intelegator.Este glumet si carismatic.Cu el este amuzant sa stai de vorba.Cu Harry este...mai plictisotor?

Revin in camera dupa 5 minute.Cand ajung il vad pe Harry cu Yrrah.Cred ca sunt bucurosi sa se svada.

Yrrah;Katy,din pacate trebuie sa plec.

Eușce?Dar eu vreau sa mai vorbesc cu tine!

harryșDa,este mai bine sa pleci!

Yrrah isi ia paltonul si iese pe usa.

Sunt putin trista ca a plecat.Adica,chiar vroiam sa mai stea.Harry trebuie sa imi dea niste explicatii.Parca nu avea nici un frate.


Ok,deci cititoare care mi-a spus ca s-ar putea sa plagiez din Dl.Eu nu citesc Dl . :))))))))

Deci nu cred ca este vreo problema!Multumesc pentru idee!



Hurt meWhere stories live. Discover now