Te iubesc

543 40 6
                                    

Insfarsit am ajuns acasa.Vreau sa simt patul meu pufos.Vreau sa ma tolanesc pe canapeaua din living.Vreau sa ma uit spre balconul meu.Camera lui HARRY!DAMN!DRACE!SUNT O PROASTA!

Harry:KATE!CE ESTE CU  CAMERA MEA?

Merg spre el si incerc s ma gandesc cum sa ii explic.Cand ajung in fata lui,ma imbratiseaza.Ma imbratiseaza strans.

Harry;Katy,tu....tu chiar m-ai iubit?

Eu:Da,Harry.Mai mult decat orice.In fiecare zi veneam aici si ma imbracam in tricourile tale cu miros de menta.Harry,eu....nu te mai iubesc.Nu mai simt aceea scanteie.

Harry:Katy,eu nu pot sa iubesc.Eu sunt un monstru.Dar te rog,spune-mi pentru uldima data ,,te iubesc''.

Eu:Te iubesc,Harry.

Harry:Si eu,si eu.Imi pare rau,Katy.Nespus de rau.Dar printesele nu mor.

Harry si-a scos din   camasa un cutit si si l-a infipt in piept.A cazut pe jos.Eu ma uitam spre el.Nu m-am clintit.Doar am stat acolo.Ma uitam spre corpul lui.Sangele iese siroaie din el.Ma uit spre el.O lacrima imi cade.O lacrima imi cadde pe obrazul drept.

M-am tolanit pe pieptul lui.Stateam si ma jucam in parul lui.Stateam pe pieptul lui si cantam.Pana cand,am inceput sa plang,Sa plang in hohote.Suspinele mele ieseau  ca niste urlete.Incerc sa nu ma gandesc.Sa nu ma gandesc ca iubirea  mea este moarta.Stau si ma uit in ochii lui verzi care acum nu mai clipesc.

Eu:Harry,spune ceva!Harry,te rog!Haide,Harry!Tachineaza-ma,injura-ma!Harry!De ce nu clipesti?Haide,Harry!Harry!te rog!Nu pot sa traiesc fara tine!Te iubesc,Harry!Te rog!Harry!De ce dormi!TREZESTE-TE!HARRY!TE ROG!

Plang.Lacrimile imi cad usor.Zambetul imi dispare atunci cand imi dau seama ca el nu mai este aici.Ceilalti vin atunci cand vad ca urla.Sophie plange,Niall o consoleaza,Louis si Liam incearca sa il resusciteze.Eu stau si ma uit spre toti.Este mort.Harry Edward Styles este mort.Daca el a murit eu de ce sa mai traiesc?Eu de ce sa mai fiu in viata.Plec din camera si din casa.Merg pana la o cladire inalta.Urc etajele ei pana cand ajung spre un semn care arata scarile pentru acoperis.Urc pe acoperis.Ma uit pe cer si incep sa plang.Ma ridic si imi las un picior sa cada spre  jos.Atunci cand vroiam sa ma arunc cineva imi ia mana si ma trage intr-o imbratisare.

Cateva bucle si 2 puncte verzi se lipesc de obrazul meu.Era Harry.Nu ma mai gandesc la nimmic si incep sa plang.

Eu:Harry!Nu esti mort!Harry!Te iubesc!Te rog!Nu muri!Te iubesc!

Harry:Nu uita.Tu esti printesa mea.

Atunci cand vroiam sa il ating el dispare.Eu incep sa plang si sa urlu pana cand imi dau seama ca totul a fost doar imaginatia mea.Eu tot stateam colo si ma uitam spre cer.Imi ating colierul de la el.De ce m-a parasit?De ce mi-a rupt aripile?Eu il iubesc!Nu mi-am dat seama dar il iubescMi-am dat seama atunci cand era prea tarziu.Poate ca el nu mai este aici fizic dar va fii mereu in inima mea.

Vrea cineva Next?

Hurt meWhere stories live. Discover now