Te iubesc

211 15 5
                                    

Perspectiva necunoscuta.


Parca o speranta mica ii apara in mintea intunecata a lui Katy.Rezlizeaza ca iubitul ei poate sa revina inapoi.Doar ca....Daca el nu o iubeste?De ce sa il salvezeze daca el nu o mai pretuieste.Daca Kty,poate ca nici nu il mai iubeste.Poate...ca nici ea nu il mai vrea.

Pentru ultima data se uite in ochii celui pe care credea ca il iubeste.In mintea ei toate amintitirile cu el erau derulate repede.Prima privire,prima atingere,prima imbratisare,prima tinere de mana,primul sarut....prima taietura.

Katy isi aduce aminte de....bucatica care o ducea spre paradis.In intregul ei corp un tremur parca o trezeste.Se uita spre mainile ei si vede ca amintirile cu el nu pot fi sterse.Parca Katy isi aminteste de...cum el a ranit:o.Prin cuvintele si purtarea lui,prin sentimentele lui.

Aripile ei se desfac.Aripile ei negre ca taciunile falfaiau.Cu greu se mai putea tinea cu picioarele pe pamant.Apoi il aude pe Niall.

Urletele lui spre ea.Este disperat si infricosat de faptul ca poate Katy nu ar avea talismanul.Niall o prinde pe Katy de umeri si o zdruncina.Katy nu rezctioneaza.Doar se uita spr eun punct departat.

Parca a innebunit.

Katy isi rupe talismanul de la gat si il tine in mana acoperit.Apoi isi desface mainile si un fluturas micut apare.O aripa era neagra ca taciunilesi cu ochiul verde ca a lui Katy,iar cealalata aripa umatate neagra si jumatate alba cu un ochi verde.

Fluturasul se opreste in dreptul inimii lui Harry.Ploapele lui parca se ridica dintr:un somn de miliarde de ani.Ochii lui verzii smarald sunt asad e superbi.

El se ridica de la pamant si se uita spre aripile lui.Aceeasi culoare.Harry o observa spre Katy.

Cearcanele ei se puteau observa.Parul ei ravasit.Mainile ei pline de amintiri crude.Ochii ei care parca cedeau.Corpul ei firav si slabut.Totul la ea era imperfect de imperfect.

Mai schiteaza un zambet scurt ca apoi sa cada la pamant.Harry fuge spre ea si o prinde in ultimul moment.

O pune jos,in poala lui si se joaca in parul ei.

Harry :Gata,linisteste:te.E totul bine,iubito.Sunt aici.

Katy :U:nde ai fost pana acum?Am avut nevoie de tine.spune ea ragusita

Harry :Iubito,nu pleca.Esti puternica.Te rog.

Ochii lui Harry parca ii cersesc iubirea micutei Afrodita.Dara cum ea este precum Hera.Cruda.

Ochii lui Katy se deschid larg.Atuncicand privirile lor se intersecteaza,o mica lacrima i cade lui Harry.Ochii lui nu mai sunt negri.Katy,isi lasa la iveala un mic zambet.Se ridica de la pamant usor si merge pe stanca.

Katy :Adio,iubitule.

Katy paseste apoi in neant.Harry isi desface aripile dar realizeaza ca nu poate.Parca sunt intepenite.Incearca sa fuga dar nu poate.Doar se lasa la pamant si urla.Urla.Asa de tare incat ii puteai auzi tristetea.Niall nu face nimic.Doar asista si parca....

O ia la fuga si sare dupa Katy.COorpul ei cadea in stancile.Cul ultimele puteri,Niall o ia pe Katy de sspate si se lasa sa cada.Katy simte o caldura in corpul ei si atunci....

Isi foloseste aripile si zboara.Ajunge la Harry.

Acum....

A iesit din transa care o facea sa se distruge si realizeaza ca il iubeste pe el.Pe cel acre o distruge incetisor.

Harry o ia in brata pe Katy si isi lasa un hohot de plans sa ii scape.Katy nu raspunde imbratisarii si sta impietrita.O mica lacrima ii cade.

Apoi,Katy ii raspunde imbratisarii si lacrimile de fericire ii cad pe pamant.Se desprind din imbratisare si Harry o ridica de la pamant.Aripile lui mari o invaluiesc ca un scut protector.

Harry :Te iubesc.

Katy :Si eu.spune ea dar parca nu prea este convinsa.Stie ca nu o sa mearga nimic intr:e ei.Si stie ca o sa fie ranita ca intideauna.Dar macar spera ca pentru cateva zile va putea fii cu el.Cu cel pe care:l iubeste fara sa planga.

..........

Dupa,o ora de rasete si vorbe,Katy se ridica si merge spre camera ei.Harry o urmeaza linistit.

Inima lui Katy parca zvacnea.

Harry:Ce s-a intamplat?

Katy-Harry....Poti te rog sa imi explici

Harry:Ce sa iti explic?

Katy:Ude ai fost,ce s-a intamplat cu tine,de unde ai aparut?

Harry:Nu stiu.Ti-am zis.Tot ce am vazut a fost numai intuneric.Nimic altceva.

Harry pleaca din camera ei si o lasa singura pe ea.Katy stie ca minte.Isi da seama usor.Dar,acum chiar nu vrea sa se mai certe cu el pentru ca nua re deloc chef.

Se duce spre sifonier si isi ia pijamale cu pandacorni.

Se schimba si se baga la culcare.Isi trage patura pufoasa peste ea si asteapta sa adoarma.Taramul viselor nu o mai ia,asa ca ea se ridica din pat.Isi ia botoseii pufosii cu unicorn si merge spre bucatarie.Isi pune un pahar cu Tymbark si merge spre camera lui Harry.Deschide usa incet si tresare atunci cand aude un tunet.

Harry:Tu esti,Katy?spune el somnoros

Katy:Da...Ihm,mi-e cam frica sa dorm pe tunetele astea.Stii,adorm langa geam....si pot sa dorm cu tine?

Harry:Bine.

Katty merge spre Harry.El se ridica in fund si ii vede abdomenul lui plin cu tatuaje.De cand doarme dezbracat?

El o primeste in patura lui.Ea se cuibareste departe de el.El o trage de spate spre el.Se incoleceste langa si o tine in brate.Katy tresare la atingerile lui.Degtele lui mari se  misca pe spatele ei iar apoi pe coapsa.Apoi isi pune bratul mare pe abdomenul lui Katy.

Ea adoarme imediat.

....



Ok,unicorniSuze ca nu am mai scris mult dar am fost cu scoala si tezele.Promit ca o sa scriu mai mult.Multumesc mult pentru commenturi si voturi.Inseamna mult pentru mine.

Sper sa ma commentati

P.s vreti sa mai lungesc povestea si sa aiba copii si etc..sau sa pun sfarsit in urmatorul capitol?


Hurt meOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz