M-ai ranit pentru ca nu ai fost acolo

641 38 2
                                    

Scopul meu era sa ma urasca.Dar acum eu ma urasc pentru ce am facut.Nu pot sa mai traiesc fara ea.Este vina mea.Din cauza mea,ingerasul meu a vrut sa moara.Dar,nu.Ea este puternica.Va face fata!Ea...ea este prima fata care mi-a oferit iubire.Ea este prima fata care m-a invatat ca poate visele se implinesc.Am fost cresctut intr-un orfelinat.Intr-un orfelinat in care te bateai pentru o bucata de paine.Ea trebuie sa fie bine.Simt ceva cald pe obrazul meu.O lacrima.Plang?!In mod normal daca as plange i-as spune ei ca nu am plans ci ca mi-a intrat praf in ochi.Dar acum vreau sa ii arat ca ea este prima fata pentru care am plans.

Am stat si ne-am uitat amandoi minute in sir unul la celalt.Vreau sa ii admir fata,vreau sa ii simt atingerile pe fata mea.Vreau sa ii simt buzele.Vreau sa fie langa mine.

Katy:Harry,eu te-am iubit.In fecare zi credeam ca o sa vii.Dar tu?Tu probabil erai cuplat  cu o tarfa.

Eu:Nu,Katy.Nu am fost cu nimeni.M-am mutat din oras.Am pus  pe cineva sa te vegheze.Katy,daca as fii stiut ca...

Katy:Ai stiut ca se va ajunge la asta.Te urasc!Dar te si iubesc!Suntem asa aproape dar asa de departe.Harry,pentru mine nu conteaza faptul ca ma ranesti,pentru mine conteaza faptul ca vrei sa fii acolo.Harry,eu nu sunt o papusa cu care te poti juca.Maine este ziua mea.Doctorii au spus ca ma lasa sa plec astazi.

Harry:Perfect!Maine facem petrecerea.O sa fie...

Katy:TU NU INTELEGI CA NU VREAU!Nu mai vreau nimic.Harry,zilele astea am vrut sa mor.Pana cand Liam m-a salvat din fata trenului.El m-a salvat.Harry,eu vreau sa mor.Eu vreau...te vreau pe tine.Eu am avut nevoie de tine.Dar tu nu.Eu plangeam,tu radeai.Eu vreau....nu mai vreau nimic.

Usa se deschide si o aistenta tanara inaltutta vine spre noi cu o fisa medicala.

Asitenta:Buna,Katy!Cum te mai simti?

Katy:Bine,multumesc.Azi pot sa plec?

Asistenta:Daca va simtiti mai bine,puteti.Doctorul a spus ca nu ai stat prea mult in coma.La revedere.

Asistenta isi ia ,,la revedere'' si pleaca.Trebuie sa ii fac petrecerea.Ziua ceva uc prieteni iar seara vom merge amandoi la un picnic pe o campie.Trebuie sa fie ceva memorabil.Trebuie sa se simta bine.Tort,decoratiuni,cadouri,invitati.


Katy P.O.V

Nu ma simt bine.Credeam ca daca ar veni l-as imbratisa si l-as saruta.Dar acum,parca il urasc mai mult decat orice.Nu vreau sa il vad.Maine este ziua mea.Nici nu stiu ce sa fac.Cred ca stau in casa pe twitter.El m-a distrus.El ma salvat si m-a distrus.

Louis:Cum te simti,iubito?

Tresar atunci cand imi dau sema ca Louis a intrat la mine in salon.,,Iubito''' este un cuvant ce nu ma descrie.Cel putin nu pentru el.Ma despart de el.Este un baiat de nota 10 dar nu pot sa stau cu el.E prea plictistor sa fiu cu el.

Eu:Louis,stii ca nu te iubesc.Imi pare rau dar nu pot.Este prea mult.Eu nu te iubesc.Nu vreau sa iti mai fac aluzi.Imi pare rau.

Louis:Katy,am stiut ca nu ma iubesti dar am vrut ca macar pentru catva timp sa fiu cu tine.Il iubesti.Il iubesti.Nu lasa sentimentele rele sa te controleze.

Eu:Louis,tu esti...

Louis:Doar sa nu afli adevarul.Adevarul este crud.

El a plecat si ma lasat sa ma imbrac.M-am imbracat cu hainele vechi si am iesit din salon.,Adevarul este crud''.Il intalnesc pe Harry pe hol cu Liam.

Liam:Katy esti bine?

Eu:Nu,nu sunt.spun si ma uit spre Harry.

Harry se incrunta si isi da seama ca era vorba despre el.Merg spre masina lui Liam.Intru si il astept pe Liam.

Sa pun next?Adica vad ca nu prea se commenteaza.

Hurt meWhere stories live. Discover now