Gandeste

365 27 0
                                    

Liam:Kate,esti cea mai puternica de aici.Acum uite ce trebuie sa faci.Transformate complet si fate ca(,) cosi ceva.Cum ai impleti niste fire.Asa ii imletesi penele aripi lui Harry.Important este sa te gandessti la Harry.Daca ceva te distrage,amandoi muriti.

Eu:Chiar ma ajuti cu,,o sa muriti amandoi''.

Perrie:Katy,mama mea a fost inger.Am gene de inger.Pot sa te ajut.

Eu;Nu,Perrie.Nu vreau sa mori si tu.Pai,sa incepem.

Ma ridic in sus si levitez.Aripile mele in 2 culori apar.Ochii mei sunt acum galbeni iar paruleste impletit cu pana lui Harry,dar acum este de foc.Mainile mele controleaza apa si focul.Trebuie sa fac ceva.Este usor gandeste-te la Harry.Controleaza-te Katy.Fa-o pentru el.Poti  sa o faci.

Ma transform si incerc sa ma gandesc la el.

Mai stii cand ai mers la patinoar?Da si prostul m-a impins si am cazut.IL URASC!NU!Katy,calmeaza-te!Incet!El te-a ajutat sa te ridici,nu?Cine s-a sinucis pentru tine?El!

In fata mea cateva fire de parca de aur stau deasupra lui.Sunt mai multe.Imi misc mainile si le fac sa se impleteasca.Ce frumoase sunt.Nu te distrage.Mai am  doar un fir.Haide,Katy!Fa-o pentru el!Impletesc firele iar apoi totul era doar lumina!De ce nu se trezeste Harry?

Ok,cititorilor!Va multumesc mult pentru voturi si comentari.Sper ca va place povestea.Imi pare nespus de rau ca nu fac capitolele mai lungi si ca am greseli de scriere dar ma grabesc.Cine vrea Next?Pun la 2 pareri.Pareri,nu doar ,,Next''.


Hurt meWhere stories live. Discover now