Toata lumea doarme.....In afara de Harry.El...

251 19 7
                                    

Pamantul este la fel de rece ca sufletul meu.Ma simt ca si cum ar trebui sa mor.Nici lama nu ma poate ajuta.Nimic.Iar nimeni nu intelege ca a fost o greseala sa moara pentru mine.Te rog....

Eu:Daca esti aici,Harry....Te rog intoarce-te!Te rog!De ce ma parastesti?Iti jur ca daca te intorci o sa necasatorim si o avem o fetita pe nume Skyler si un catel mic si pufos si.....Shit.Stiu ca nu te vei intoarce.Dar te rog.....Daca ma auzi....Te.....


Nu il iubesc.Il urasc.Defapt,nici nu stiu ce simt pentru el.Il urasc si il iubesc.Il vreau aici si nu este.Doamne,cand eu plangeam pentru el se futea cu curve de pe fucking centura care aveau pizda cat o gaura in pamant.De ce m-a lasat?Mi-a spus ca vei fi aici.Si nu este pentru ca a plecat si ma lasat sa traiesc.Pff,si ce mai viata.

Intunericul parca ma inveleste.Cicatricile parca imi tin de cald iar zambetele false imi tin masca.Imi pare rau.Imi pare nespus de rau ca Harry a  murit din cauza mea.Si el nu intelege ca chiar daca nu i-o aratam il iubeam.Dar acum este prea tarziu pentru asta....De ce?De ce nu i-am putut sa ii spun...El nu intelegea cat de mult il iubeam.Dar pentru el era prea important sa iasa afara cu altele.Si....doamne cat ma urasc.Vreau sa tip si sa urlu..dar vreau sa plang si sa stau in paturica mea calduroasa.Pana si parintii m-au abandonat la un orfelinat.

Nimeni nu stie  ca la orfelinat fetele mai mari au vrut a ma sufoce.Dar...as vrea sa o faca din nou.De ce trebuie mereu sa fiu asa?Asa de....o greseala.Imi pare rau ca nu am fost cum ai vrut tu Harry.Imi pare rau.....Nu o sa ne mai vedem dar mereu voi sti ca vei fi acolo.

Doar ia lama aia din nou si mai joaca-te pe pielea ta cu ea.Stii ce vei fii mereu o lasa.Nu esti destul de puternica incat sa o lasi.Dar tu mereu vei fii o lasa.Macar.....du-te acasa si ia tigarile alea.

Ma rdic si fug spre casa.Nimeni nu mai este pe strada pustie.Ajung repede  si merg in camera mea.Toata lumea doarme....Nu toata lumea....Harry nu doarme.Harry.....Harry este in alt loc.Merg sus si vad ca in camera lui Harry usa este larg deschisa.Nu ma mai ating de ea.Ci doar trec pe langa ea nepasatoare.Merg in camera mea si deschid sifonierul.Dau hainele la o parte si iau pachetul de tigarete.Mai fumez cateodata.

Iau o tigareta si o aprind cu bricheta de langa ea.

Pai,asta este un capitol pentru hallowen.Este cam dark dar cred ca este preferatul meu.

Stiti deja povestea,daca nu sunt comments povestea e over.

Hurt meحيث تعيش القصص. اكتشف الآن