%6 Filmen

281 20 3
                                    

"Kjell, filmen begynner snart og alle de andre er på plass. Vi burde kanskje finne plassene våre" Sa en mann som kom inn i rommet. Han stoppet opp å så på meg, så på Kjell Eirik og Gerd Anne, så på meg.

"Hvem er det? Hun ser ganske så kjent ut" Spurte mannen. Kjell Eirik himlet med øynene gikk bort til han. Han visket noe i øret hans, så begynte han å nikke med hode, han forsto det sikkert.

"Kom Emma, vi går inn i salen" sa Gerd Anne rolig til Emma. Emma reiste seg opp, å gikk forsiktig bort til henne. Når Emma skulle akkuratt til å bli løftet i armene til Gerd Anne. Stoppet hun opp å såg på meg.

Hun såg usikkert opp på Gerd Anne, Gerd Anne gidde henne ett smil "Kan eg heller gå med Julie bort?" Mumlet Emma, Kjell Eirik gidde meg et nikk, Gerd Anne gidde meg 'ikke-beskymre-deg' blikke.

Emma gikk bort til meg, eg løftet henne foriktigt opp, og la hun på hofta mi. Mannen åpnet døren til oss, og eg masjerte ut av den. Lurer virkelig hvordan dette skal gå. Og Sandra må vere kjempe beskymret, hun vet jo ikke hvor eg er.

Når eg kom inn i salen, var det jo helt stappa fult, untatt bakerste rekke. Det var bare noen menner og damer som satt der, Marcus og Martinus, og Sandra. Nei, skal vi sitte vedsiden av dem.

Sandra var jo helt superglad, med det største smilet. Og propper de med spørsmål. Hun klarte ikke å sitte i ro, hun var så glad.

Eg masjerte helt opp. Og kom opp på toppen. Eg stoppet opp å ventet med å gå helt i mitten. Eg bare såg på der guttene og Sandra satt å snakket.

Eg såg bak med der Gerd Anne og Kjell Eirik ventet på at eg skulle gå å sitte meg inn. Eg har ikke plass med Sandra som betyr. Hun sitter vedsiden av marcus. Og da sitter eg vedsiden av martinus etter det. Og siden det e helt fult på den rekker med Sandra, og tomt på min. Så sitter familien til guttene med meg.

_____________

SORRY FOR Å IKKE HA OPPTATERT PÅ LENGE, IKKE DØM

Men her er delen, som kanskje noen av dere har ventet lenge på. Slapp av kommer mer snart siden dette var grusomt lite

Just a timeDonde viven las historias. Descúbrelo ahora