Time Square og midnats kys

167 4 0
                                    

Jeg vågnede næste morgen med hovedpine. Matt lå ved siden af mig, kun i under bukser og havde boner! Hvad skete der i går? Jeg kan over hoved ikke huske noget. Jeg satte mig op og så en flaske vodka og tre flasker champagne på gulvet. Jeg så mine hotpants og min crop top ligge på gulvet sammen med min bh ved siden af en... Stripstang! Åh nej! Jeg rejste mig op og gik hen til spejlet. Jeg havde bar overkrop. Har Matt bare set mig sådan? Jeg havde en sort blonde g-streng på. Åh nej hvad skete der i går. Jeg skulle ikke have haft drukket noget i aftes. Det her er så mega pinligt! Tænk nu hvis vi gjorde dét. Så ville jeg ikke kunne huske det og det ville være første gang vi gjorde dét sammen. Nej det skete nok ikke, for så ville jeg ikke havde noget på nu.
Jeg gik ind på badeværelset og børstede tænder. Jeg redte mit hår og gik ind på soveværelset igen. Jeg tog en bh på og nogle underbukser. Jeg tog cowboy shorts på og en af Matt's T-shorts på. Jeg tog mit tøj som lå på gulvet og lagde det tilbage i min kuffert. Jeg smed flaskerne ud og redte sengen så godt jeg kunne for Matt lå jo stadig og sov. Jeg tog min iPhone og lagde den i min håndtaske sammen med min pung. Jeg vækkede Matt, så han kunne gøre sig klar. Jeg tror ikke at han kunne huske noget fra igår.
Ray: Kan du ikke gøre dig klar imens jeg tager make-up på?
Matt: Jo.
Jeg gik ind på badeværelset og tog make-up på, som bestod af concealer, eyeliner og mascara. Da jeg kom ud sad Matt klar til at gå. Jeg tog mine vans på og så gik vi ud af døren. Vi gik ned til restauranten for at spise brunch. Vi fik pandekager med frisk frugt. Da vi havde spist tog vi ind til byen. Vi købte nytårshatte og tog tilbage til hotellet. Vi spiste frokost og tog op på værelset. Kl var ca 16 så jeg begyndte at gøre mig klar. Matt sad og så tv mens jeg glattede mit hår. Jeg tog en stram sølv kjole på som sluttede 3 cm under røven. Jeg tog sorte stiletter på med en sølv hæl og begyndte på min make-up. Imens jeg gjorde det begyndte Matt at gøre sig klar. Min make-up bestod af smokey eye med eyeliner, bronzer og rød læbestift. Jeg havde en lille sort taske på over skulderen, i den havde jeg penge og min iPhone. Både mig om Matt var klar til at tage afsted. Kl var 10 så vi skulle skynde os hvis vi skulle få en god plads. Da vi kom der hen var der næsten proppet, men der var utroligt mange magcon fans, så da de så Matt lod de os komme langt foran. Matt tog sin iPhone frem og gik på Twitter.
"@itsmattespinosa: Time square with my lovely @Raythesuperhero 😘💘😏"
Jeg tweetede også:" Time square with the Best boyfriend on eath @itsmattespinosa 💖😜🎆"

Der gik ikke lang tid før folk var begyndt at kommentere på vores tweets. Og nu var jeg ligepludselig Twitter Fame fordi Matt havde skrevet om mig. Altså det har han jo gjort før, men han har aldrig tagget mig. Folks kommentarer var sådan noget som:"omg you to make a great couple" eller:" @itsmattespinosa why are you together with her? She isn't famous."
Det var ret mærkeligt at folk bare skrev sådan, men nu lagde jeg bare min iPhone ned i tasken. Matt lagde sin i lommen og så begyndte vi at lytte til musikken fra de kæmpe højtalere.

Kl er nu 23:59 og der er 10 sekunder til nytår. Kuglen begyndte at falde og folk begyndte at tælle ned. 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1...
Folk begyndte at juble og raketter fløj rundt på himlen. Matt tog fat i mit hoved og begyndte at kysse mig. Jeg tog fat i hans hår og kyssede tilbage.
Matt: Godt nytår!
Ray: Godt nytår!
Matt: Du ved godt at jeg elsker dig ik?
Ray: Jo! Og jeg elsker også dig.

Ray (MAGCON FAN FIKTION)Where stories live. Discover now